reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

andziulinka co ty piszesz łoooooo matko znowu?????:szok: aaaa i dziekuje kochana za wczoraj ;-) fajna jazda byla:-D:-D:-D

larcia najpierw winko i lodzik, a pozniej bajera:-D masz racje cieszcie sie soba poki jest w domu, bo znowu gdzies go dalej wywieje, wiesz niepodlewany kwiatek wiednie:-D:-D:-D:-D

reklama
Andzulina- wlasnie slyszalam o tym! Ale wiesz, teraz to kazdy lot jest wielka niewiadoma! Ma wybuchac ten drugi wulkan i wtedy przesztrzen moze byc zamknieta nawet do 2 lat!!:szok::szok::szok: Oby nie jeszcze teraz! Niech wybucha jak juz wrocicie, skoro musi!
A jutro wpadniesz??

agusiek :-D Ano wyjezdza znowu w nastepnym tygodniu chyba na jakis tydzien znowu :-( A wlasnie czytalam o tej nowej chmurze, masakra co sie dzieje na tym swiecie.

Mi własnie M o tym powiedział, szok!!!

Andziulina, no własnie jedziesz jutro do Misi?/ Bo moze zabrałabym sie z Toba??
Pauletta dzieki za propozycje, co ja bym bez was zrobiła

Pierwsze slysze/czytam tutaj o tym wulkanie ze znow niby ma cos byc:szok:
Niech nie przesadzaja te wulkany bo ja czerwiec lub lipiec do Polandii lece...a nie bylam juz prawie rok:baffled:.....

Moj SZympadl przed 21...jakis maly katarek ma i nie pozwalal mu zasnac wczesniej-zaraz po kapieli...mam nadzieje ze to tylko katarek i szybko minie:tak:

dobra - już jestem:-) nadrobiłam zaległości od rana - dzięki Bogu nie było tego dużo;-)
miałam sobie z mężowski zrobić małego grillka - tak we dwoje, a tu d*** :sorry: znajomi nas nawiedzili i dopiero co wyszli:sorry: no nic...
Frog - Wszystkiego Najlepszego dla Ciebie i R :-):-):-):-):-) dużo miłości i kolejnego bobaska ;-)
Misia - z miłą chęcią przyjadę - obiecałam A zrobić pyszny obiadek, ale najwyżej wszystko sobie przygotuję rano, a potem tylko wrzucę na ruszt;-)
Moniadan - pewnie, że możesz się ze mną zabrać. daj tylko mi cynk na gg, gdzie mieszkasz (coś mi się kojarzy, że następna ulica za Wilwią?)
Ewelcia - zapomniałam ci podziękować za czapeczkę :sorry: ze mnie to taka matka... zabrała dziecko na piknik, ale z czapeczką z daszkiem:baffled:
Margarita - bij zabij, ale ja cię chyba nie widziałam:eek: albo widziałam, ale nie wiedziałam, że to ty:sorry: no nic - następnym razem:tak:
a co do tego wulkanu - to ja już mam dość:-( siedzę, jak na szpilkach. nie wiem, czy jak będzie akurat spokój, to lecieć? bo jak polecę i nagle okaże się, że jednak znów coś tam pyli, to utknę w PL. a znów te chrzciny na głowie. zaproszenia porozsyłane, knajpa zamówiona, fotograf zaliczkowany:baffled: i nie mam pojęcia, co robić:baffled: a potem jeszcze te wesela w czerwcu i w lipcu - sukienkę nawet już kupiłam:angry:

Faktycznie cicho coś tu..
A z tymi wulkanami to normalnie szok:szok: Ja do PL za trzy tygodnie lecę (chyba?) Mam nadzieje że się ustabilizuje wszystko...

A ja pochwalę się dziś.. A co;-) Zaczynam niedługo prace w hotelu****w SPA:-) Ale się cieszę.. Bedę robić manicure, pedicure i jak się zakręci to wprowadzimy też żele;-)Praca tylko na weekend ale zawsze to coś;-)

"zrobiłyśmy" dziś piaskownicę i mała spędziła nad nią sporo czasu:-) Dla zainteresowanych na jej blogu filmik. A i wstawiłam tez ten na którym boi się piasku..

Aga_Natalia witaj;-)

Aga_Natalia, jesne ze mozesz, witamy :-)

Andziulinka, to super!!! aaa no własnie ty nigdy u mnie nie byłas, zaraz ci napisze co i jak

z wulkanem, ja mysle ze to tak 203 dni góra, bo to akurat wiatr rozwial ten pył nad Irl i Szkocje

reklama
Frog to może ja Cię zgarnę do Misi przynajmniej mi drogę wskażesz bo ja jeszcze nie byłam:no:

Pauletta bylabym ci wdzieczna za podwozke bo nie mam jeszcze autka no chyba ze wezme rozitka:-p Ale to sie jutro zdzwonimy:-)

Co wy dziewczynki tu piszecie????:szok::szok::szok: Znow zmykaja loty szzzz.... ze tez ciezko cos zaplanowac bo nie wiadomo czy da sie rade wyleciec masakra jakas. Jedyny dyskomfort mieszkania na wyspie bo ciezko sie z niej wydostac w razie wu:baffled:.
Andzulina trzymam kciukasy oby planow wam ten nieszczesny wulkan nie zmienil:happy:

Ewelcia uda ci sie pojechac:-) uda. Jak nie samolotem to autem. My tak myslimy wybrac sie autem po drodze odwiedzic znajomych we Francji i Niemczech. Ale na razie to na etapie dyskusji:tak::-)

Aga_Natalia witaj wsrod nas:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry