reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam|!!!!

Dziękuję za miłe przyjęcie :))))

Jak czytam o problemach z przygotowaniem śniadania, bo maluch się obudził,
to czarno to widzę jak dwójeczka mi się na zmianę będzie budzić,
a pierwsze to Natalce będę musiała zrobić.
Ale nic jakoś sobie poradzimy.
A w sierpniu ma mój tata przylecieć,
to już o posiłki będę spokojna.

Gastone znam dobrze migreny z aurą.
Na szczęście w ciąży nie mam.
Współczuję Ci bardzo!!!
Oooo Aga dopiero teraz cie zauwazylam.Ale fajnie ze sie pojawilas tutaj,teraz nie jestem juz sama w trojpaku.
Co do migren to niestety,myslslam ze w ciazy mnie nie dopadna,ale jednak...

Wiktorku sto lat sto lat
Zobacz załącznik 241793

Gastone ..wspolczuje migreny... ja z Ewunia w ciazy mialam takie ze dostawalam fotofobie... dretwienie lewej reki pozniej lewej czesci twarzy normalnie myslalam ze wykituje a cisnienie strasznie wysokie ..oczywiscie wyladowalam w szpitalu a oni mysleli ze mam zawal albo wylew tak sie objawiala ale po konsultacji neurologa stwierdzila ze to migrena i czasami takawlasnie jest w ostatnich miesiacach ciazy..mialam tak 2 razy.. a 2 raz dzien przed porodem..

moje maluskzi spiaa starszaki ogladaja bajki edukacyjne." piesek papi"

lee napic sie herbatki i tablety polknac bo glowa cos boli..wrrr
No na szczescie cisnienie mam niskie,ale sie przestraszylam bo przeciez z Maxem mialam stan przedrzucawkowy wiec trzeslma gaciami.Ale dzieki bogu cisnienie niskie uff.Moj maz zawsze miewal migreny,ja nigdy w zyciu nie mialam.On bidak na kolanach chodzil,wymiotowal.Tragedia.Od pobytu w Irl te migreny troszke mu sie zmniejszyly.a ja po urodzeniu Maxa stalam sie tak strasznie wrazliwa na zmiany pogody i inne wachania ze wymiekam.Ten okres wiosenno -letni zwlaszcza..

reklama
Frog-spóznione,ale jak najbardziej szczere życzenia-najlepszego dla Ciebie i męża:))

Frog,troszkę spóźnione ale szczere życzenia stu lat w szczęściu i miłości:tak:A czy ja dobrze rozumiem,ze macie zamiar staranka zacząć?

Dziekuje:-):-):-)

No to sie narobilam
Powyciagalam czyste naczynia ze zmywarki, wsadzilam brudne, napilam sie kawy i zagryzlam makowcem Ewelci i... juz mi sie nic wiecej nie chce:baffled:

No Lady:-) nie ma to jak ciezka praca:blink::happy2:. Ja zrobilam jeszcze mniej:-p i juz mam lenia:sorry2:

Gaston bidulko strasznie ci wspolczuje tej migreny:tak::tak: Obys dzis czula sie o niebo lepiej:-):-):-)

Crazy_Girl gratulejszyn niu dżab:-D:-D:-D:-D:-D

Pauletta 100 lat dla Wiktorka

Witam sie chyba jako ostatnia dzis
My po sniadanku zaraz kawka i dalej nic bo leń masakryczny siadl mi na ramieniu:sorry2:. Dzis nic poza obiadem nie robie:-p potem na chalpki do Misi uciekam jesli nic sie nie zmienilo;-). A cale moje lenistwo bierze sie z tego ze nie ma w Galway slonca - chyba ze tylko u mnie na K.... nie wyszlo:baffled:

Witam mamunie:-)
Widze,ze zjazd sie udal-wszyscy zadowoleni.:tak:JA tez jestez jak najbardziej za takim spotkaniemw Galway:-)
Frog kochana spoznione ale szczere zyczenia z okazjii Waszej rocznicy i tak jak ktos juz Ci zyczyl nastepnego dzieciatka;-)A i szkoda,ze sie nie dogalysmy z kawka ale zawsze mozna to "naprawic"-serdecznie zapraszamy.
Witam rowniez nowa mamusie na forum.
Misia o ktorej to spotkanko dzisiaj,moze uda mi sie wpasc.Chociaz ja teraz bez auta,ale moze uda mi sie wyruszyc z wozkiem.
No i oczywiscie wszystkiego najlepszego dla Wiktorka:-)

heja laski :p pomyslalam ze wpadne :p

czekam wlasnie az Nadia wstanie i musze isc do taxu pozalatwiac sprawy zwiazane z praca a pozniej na spacerek i plac zabaw ... chodzie wszedzie z ta mala krapyka a ona taka delikatna boii dupka :( wszystkiego sie boii :( no ale coz :) mam mala dame :p mam nadzieje ze wyrosnie z tego szybciutko :)

sto latek dla jubilatkow :)

witam nowe kolezanki :)) a duzo ich tu bosszzz jak ja tu dlugo nie bylam az wstyd normalnie ;/ z linczujcie mniee ooo tak :)

buziaczki przesylam wpadne pozniej znowww :)

Dziękuję wszystkim za życzenia w imieniu Wiktorka :tak::tak::tak::-)
Misia kochana wybacz ale niestety nie będe mogła przyjść:zawstydzona/y::-( Wiktorowi ktoś kran w nosie odkręcił a ja mam taką kluchę w gardle ze łykać nie mogę:no:
Lady Zgaga,Frog łączę się z Wami w lenistwie:tak::sorry2: dzisiaj tylko powiesiłam pranie i nic mi się nei chce nawet jeszcze w pidżamie siedzę:baffled: a tu za obiad trzeba się brać a weny do ruszenia się z kanapy brak totalny:no::sorry2: jeszcze niewyspana jestem do tego papa mi się drze tak że zaraz laptopa połknę w całości:dry:

Dziewczynki posłałam Wam zdjęcia na pocztę.Niewiele ich miałam:-(Czekam na powiększenia zasobów o Wasze:tak:Nie mam też adresu Kamci,MartyF i Didi(Twoje to w ogóle mam zdjęcie tylko jedno i to jeszcze tyłem:baffled:)
a mnie tez wyslalas?

szymk wyszla dzis w nocy lewa jedynka - wreszcie ma wszystkie jedynki.
Do tego zalapal katar i jest strasznie marudny.....ciagle na raczkach chce:baffled:
rwie sie do kopma i wyje,nawet do kona nie przeczytalam.....

pauletta wszystkiego naj dla WIKTORKA:-)
Frog dla was tez wszystkiegi naj w rocznice slubu:-)
troche pozno:zawstydzona/y:

Witam

A mnie od dwóch dni łeb naparza.I nurofen nie pomaga :baffled:
I z tej racji właśnie też leniuc.huję :dry:
Tylko pokoje posprzątam u góry bo już Antek mnie upomniał,że ma kurz na szafce :zawstydzona/y::zawstydzona/y::szok:
To dostanie ścierę w łapę i niech sprząta a ja pozmywam podłogi :tak:

Tichonku dzięki za zdjątko.A ja Tobie mam wysłac wszystkie jakie mam czy tylko gdzie ty jesteś na zdjęciu?Bo takowego raczej nie mam.
I tak powysyłam wieczorem bo zapomniałam zgrac na kompa a M wziął aparat do pracy :tak:

Lubiczanko kubeczek pewnie sam się władował do mojej torby :-p:-D

Wiktorku Sto Latek

Frog życzę dużo dużo miłości na następne rocznice :-)

Dobra idę się wezmę za coś konstruktywnego :baffled:

Ahah Wolfia Gratulację.To kiedy mnie nawiedzisz na kawkę autkiem?

reklama
widzeze lenistwo opanowala juz kilka z Was no i mnie tez lapie..ale niestety musze przedszkola pilnowac...mlody jeszcze spi...Ewa wstala dawno i juz po obiadku jest teraz buja sie na zyrafce..ja po obiadku.. Albert w trakcie jeszcze jedzenia..a Tomasz nie chce jesc wiec nie zmuszam..mama za godzine wraca to z nia zje... teraz czekam az malolat obudzi sie ( spi prawie 3 h) i tez wciagnie obiadek..

a pozniej chyba to ja przelezakuje cale popoludnie..dobrze ze P wraca po 15...

ooo.. Tomasz siada do obiadu..w koncu...:) ..

Do góry