reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

CrazyGirl, dzisiaj chyba nie dam rady. Nudze sie jak mops ale jakbym sie wziela za to, co mam w planach- sprzatanie, pranie, zmywanie- a nie siedze na forum, to jakos by zlecialo.
Ale spoko, spoko... Mam Cie w planach:-)
No chyba, ze Ty mnie odwiedzisz jak bedziesz miala auto:-)
Oki doki;-):-)

Pauletta a ja wczoraj jeszcze tak sobie myślałam żeby nie zapomniec przy rannej kawce a tu masz.. No ale juz się poprawiam :-)
Wszystkiego najlepszego dla Twojego szkraba!!!

reklama
Hejo
Sto Lat dla Wiktorka!!!!
85pxf2g.gif

Wita dziewczynki.Przyszlam znow pomarudzic..Wczoraj ok 18 zlpala mnie taka migrena jakiej nie mialam od dwoch lat chyba.Ja miewam migreny tzw z aura.Nagle prawie trace widzenie,mam zlamany obraz takimi zygzakami,zolty i niewidoczny obraz..Po 10 minutach przechodzi i dostaje koszmarnego bolu glowy.Noo ale wczoraj to juz byla przesada,bo zygzaki wracaly co 15 minut,4 razy.Nawet myslelismy ze do szpitala pojedziemy bo sie wystraszylam w pewnym momencie ze przytomnosc strace.Poszlam spac wstalam dzis rano,ale w nocy mialam okropne bole glowy.Bralam paracetamol.Dzis czuje sie jak sliwka...pobolewa mnie wciaz glowa ale mam nadzieje ze sie nie wykoleje jak wczoraj....koszmar...Na szczescie cisnienie mam niskie a nie wysokie bo juz myslalam ze sie zaczyna stan przedrzucakowy..Noo to sobie pomarudzilam.Ide...Milego dnia.

Asienkar Dziekuję;-)

Dobra kobietki.. Ja uciekam.. Idziemy zaraz z małą na przejażdżkę rowerową.. poza tym może coś bym sprzątnęła..Emi wstała mi o 10 -tej dziś:-):-) Aj i bliny za mną chodzą.. więc będę pichcić. Do zobaczonka niedługo;-)

Gastone zdrówka życzę.. i lepszego samopoczucia..Niech już te migreny nie wracają..

Witam|!!!!

Dziękuję za miłe przyjęcie :))))

Jak czytam o problemach z przygotowaniem śniadania, bo maluch się obudził,
to czarno to widzę jak dwójeczka mi się na zmianę będzie budzić,
a pierwsze to Natalce będę musiała zrobić.
Ale nic jakoś sobie poradzimy.
A w sierpniu ma mój tata przylecieć,
to już o posiłki będę spokojna.

Gastone znam dobrze migreny z aurą.
Na szczęście w ciąży nie mam.
Współczuję Ci bardzo!!!

Wiktorku sto lat sto lat
mickey_happy_birthday.gif

Gastone ..wspolczuje migreny... ja z Ewunia w ciazy mialam takie ze dostawalam fotofobie... dretwienie lewej reki pozniej lewej czesci twarzy normalnie myslalam ze wykituje a cisnienie strasznie wysokie ..oczywiscie wyladowalam w szpitalu a oni mysleli ze mam zawal albo wylew tak sie objawiala ale po konsultacji neurologa stwierdzila ze to migrena i czasami takawlasnie jest w ostatnich miesiacach ciazy..mialam tak 2 razy.. a 2 raz dzien przed porodem..

moje maluskzi spiaa starszaki ogladaja bajki edukacyjne." piesek papi"

lee napic sie herbatki i tablety polknac bo glowa cos boli..wrrr

reklama
No to sie narobilam
Powyciagalam czyste naczynia ze zmywarki, wsadzilam brudne, napilam sie kawy i zagryzlam makowcem Ewelci i... juz mi sie nic wiecej nie chce:baffled:

Do góry