reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

Hello
Witam wszystkie mamusie i ide jesc, sprzatac, prac... Taki staly plan dnia...:baffled:
Witam tez nowa kolezanke. Aga_Natalia milo Cie u nas widziec:-)
No to do pozniej

reklama
Witam z rana(powiedzmy,bo słonko już jakis czas daje czadu:))
Wczoraj byłam zupełnie wyautowana(pewnie przez te włoskie lody;))
Anineczko-niebieski kubeczek jest nasz-właśnie mówiłam J,że ktoś nam jeden z kompletu zakosił;)))
AntosiaTato-mówisz,że zęby mądrości o niczym nie świadczą?Zgadzam się-ja mam już "obycztery" wyrwane i myślę,że nic mi nie ubyło-w sensie mądrości;)))
Madbebe-odnoszę takie samo wrażenie-że się widziałam,ale na dobrą sprawę z nikim sobie nie pogadałam:((((
Frog-spóznione,ale jak najbardziej szczere życzenia-najlepszego dla Ciebie i męża:))
Kurczę-nie popiszę,bo mi tu mały Skrzat wyjeeee....buuuu
Do potem
Miłego dnia:)

Witam porannie

Do wawy to raczej tylko Aer Lingus pozostal.
A do Lodzi nie mozesz,przeciez ta sama droga?
Tam lata rayanair,ale w ktorys dzien loty odwolali...wydaje mi sie ze we czwartek...

Dziekuje dziewczeta;-) za zyczenia.

Ja rowniez chetnie pisze sie na kawke wiec do zobaczenia:tak::-D:-D:-D

Sylllwiaaa a patrzylas na Wizzair lata z Corku do Wawy ewentualnie Ryanair z Dublina jest na bank Krakow, Katowice i Lodz:-D

Tak,tak-dzieki juz sobie wszystko oblukalam:-)

boszzzz Dziewczyny - ja tylko wpadam na chwilkę - znów ten cholerny wulkan:angry: od jutra zamykają przestrzeń lotniczą na IRL:wściekła/y: a ja za 10 dni mam do PL lecieć dziecku chrzciny robić :angry::angry::angry::angry::angry:

No nie :wściekła/y:ja nic nieslyszalam bo u mnie caly dzien bajki leca:confused2: Masakra! co sie dzieje z tymi wulkanami:wściekła/y: Ja tez niedlugo wlasnie wybieram sie do PL- ale sie wkurze jak nie bedzie lotow!:angry:
Witam!!!
Dopiero znalazłam ten wątek.
Czy mogę do Was dołączyć?
Witaj!!!

Faktycznie cicho coś tu..
A z tymi wulkanami to normalnie szok:szok: Ja do PL za trzy tygodnie lecę (chyba?) Mam nadzieje że się ustabilizuje wszystko...

A ja pochwalę się dziś.. A co;-) Zaczynam niedługo prace w hotelu****w SPA:-) Ale się cieszę.. Bedę robić manicure, pedicure i jak się zakręci to wprowadzimy też żele;-)Praca tylko na weekend ale zawsze to coś;-)

"zrobiłyśmy" dziś piaskownicę i mała spędziła nad nią sporo czasu:-) Dla zainteresowanych na jej blogu filmik. A i wstawiłam tez ten na którym boi się piasku..

Aga_Natalia witaj;-)
My tez malemu postawilismy niedawno piaskownice-uwielbia to;-) moglby caly dzien w niej siedziec:-D
Gratuluje pracy;-)

U nas dzis piekna pogoda sie zapowiada:-)

My tez malemu postawilismy niedawno piaskownice-uwielbia to;-) moglby caly dzien w niej siedziec:-D
Gratuluje pracy;-)
Dziękuję :-);-) Cieszę się jak cholercia.. Uwielbiam to robić :tak:;-)

Lady_zgaga zawsze możesz urozmaicić dzieńi do mnie wpaść :) JA dzisiaj sama bez auta w domku siedzę:)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!Ja to już w ogóle ostatnia się po spotkaniu ,zdaje się odzywam:baffled:
Wczoraj dopiero po 21-szej do domu zawitaliśmy i już nie miałam sił na nic:no:Kąpiel i jakoś po 22-giej już w wyrku byłam,zrąbana jak koń po westernie:baffled:
Lubiczanko,MartoF i Kamciu,przepraszam Was,że jednak do Cashel nie zjechaliśmy,ale mieliśmy z Cork około 13-14 wyjechać,ale mój P jakieś tam "interesy"robił,jeździł gdzieś z kuzynem,załatwiał coś...Tak więc w rezultacie około 17:30 wyjechaliśmy:baffled:Jeszcze musiałam wstąpić na zakupy bo w lodówce światło i zimne powietrze tylko i w rezultacie,jak pisałam po 21-szej w domu byliśmy.Nawet nie miałam sił się wczoraj rozpakowywać:no:
No,ale spotkanie było świetne:tak:W sobotę jakoś dało się całe towarzystwo ogarnąć,ale w niedzielę to już tyle mam dojechało,że ciężko było tak każdą "obskoczyć".
W rezultacie z Sylcią nie udało mi się nawet słowa zamienić,z Misią również,tylko jej pomachałam na parkingu odjeżdżając:sorry2:Przepraszam Was bardzo,że tak wyszło:sorry2:Za dużo bab za mało czasu:-D
Boszsz...jak by się tak chciało każdą opisać to czasu do południa by brakło,fajne babki z Was i tyle i dzieciaki super:tak:
Najbardziej mi w pamięci utkwiły rozmowy o życiu z Antkiem anineczki,Szymon Ewelci i pan na wózku inwalidzkim:szok::-D,Boss Daniel Lubiczanki w kółku na basenie i Nikola Margaritty podrywająca mojego męża:dry::-D
Zgago,jak to niepostrzeżenie i szybko się zmyliśmy?Toż my jako jedni z ostatnich z parkingu zjeżdżaliśmy:eek:
A w ogóle to mnie chyba wszyscy zapamiętają,że ciągle czyjeś dziecko nosiłam:baffled::-DŚmiać mi się chciało jak co rusz któraś pytała:A czyje Ty masz dziecko?:-D
Frog,troszkę spóźnione ale szczere życzenia stu lat w szczęściu i miłości:tak:A czy ja dobrze rozumiem,ze macie zamiar staranka zacząć?
Wolfia,bój się Boga,nareszcie jesteś!:-DJuż podpytywałam o Ciebie ale żadna foremka mi nic nie powiedziała:sorry2:Gratulejszyn z prawka i szerokiej drogi teraz życzę:tak:
Pauletta:Wszystkiego najlepszego dla Wiktorka:tak:
Happy_3rd_Birthday.jpg

Aga_Natalia witamy w naszym gronie:-)
Crazy Girl gratuluję pracy:tak:

A u mnie pralka już hula od rana,a prania mam tony:baffled:Ja nie wiem jak to jest,ale jaak gdzieś wyjadę choćby na 2-3 dni to jak wracam to mam tyle szmat do prania,że szok:szok:A jak te same dni spędzę na miejscu to jakoś tak mniej:baffled:Nie panimaju tego:baffled:

Hejoooo:-) ja swoją szansę na śniadanie straciłam:sorry2: zdążyłam zrobić tylko dla W i się cycoch obudził:dry::sorry2: a teraz sama nie wie czego chce ;-)... no i już śpi chyba:-)
więc lecę na śniadanie później coś więcej naskrobie:tak:

D.dobry!
ja pranie wczoraj uskutecznialam,a dzis prasowanie:szok:Wlasnie sobie przerwe zrobilam na sniadanie i na wiadomo co:-D
witam nowa foremke i gratuluje daru losu w postaci blizniat..:-)
My sobie wczoraj pogrillowalismy we dwojke bo pogoda boska byla.
Dziecie spi,bloga cisza:happy2:Ja dopiero dzis szerzej oczy otworzylam,bo w jedna noc nie dalam rady odespac przy cycowych pobudkach.
kamcia-ladnie Ci sie wyjazd przedluzyl.Odpoczywajcie sobie-po 10ciu dniach pracy nalezy sie jak nic:tak::-)
milego dnia!

Dzień dobry kobietki:-)
Pospałyśmy sobie z Anulką do 9.30. No ale w końcu wstałyśmy, mała się bawi w łóżeczku a ja powinnam ogarniać sypialnię, ale jak zwykle najpierw do Was musiałam zajrzeć:-)

Aga_Natalia witaj:-)

reklama
CrazyGirl, dzisiaj chyba nie dam rady. Nudze sie jak mops ale jakbym sie wziela za to, co mam w planach- sprzatanie, pranie, zmywanie- a nie siedze na forum, to jakos by zlecialo.
Ale spoko, spoko... Mam Cie w planach:-)
No chyba, ze Ty mnie odwiedzisz jak bedziesz miala auto:-)
Tichonku, jak to jedni z ostatnich? Chyba, ze to bylo, jak do wuceta polecialam...:-)
No nic... Mam nadzieje wkrotce znow Was ujrzec:tak::-)
Pauletta, Boszzzz... A wczoraj pamietalam!!!
100 lat i wszystkiego najpiekniejszego dla Twojego malego przystojniaczka

Do góry