mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
tym czasem ... poczytam rano
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na targu kupuję u znajomej i jestem bardzo zadowolonaA ja zawsze w oryginalnych czyt. drogich stanikach chodziłam ale teraz gdy rozmiar mi sie co chwile zmienial to mi szkoda kasy było na drogie!! Ale pojechalam do plazy i tam w tym bieliznianym zawsze sa jakies wyprzedaze i teraz kupuje stanik z 79,99 przeceniony na 24,99 to cena jak z targu a jakość nie do opisania!!!!
to jaMonia mam nadzieję że się nie pogniewasz;-)
Właśnie wpadłam do twojego albumu aguagu...i jeżeli to ty jesteś na tym zdjęciu z dzieciaczkami to ostatnio odwiedziłam cię na NKtylko nie byłam pewna czy to ty
![]()
Ja stosuję plastry. Libido mam w normie - odpowiednieBiorę Yaz jak to okreslil moj gin to srednia klasa cenowa ale jak dla mnie warte sa tych prawie 4 dych!!! czuje sie po nich super no i najwazniejsze to libido!!!
ja tez was chce ogladac na naszej klasie!!
A masz dostep do starego zamknietego? Bo tam są nasze dane
Chba że przeslij mi swoje na priv to cię odnajdę![]()
Bardzo fajnaNormalnie mi się żal zrobiło jak czytam o waszych łazienkach bo ja już mam moją długo ale mi się podoba wiec się pochwalę!!!!
Uploaded with ImageShack.us