reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

witam:)
dziękuje za fotki ciociu Tichonku:D i ktoś jeszcze ale nie wiem kto:/

nie mam natchnienia,chyba jeszcze jestem zmęczona a trzeba do roboty iśc:/:/:/
miłego dnia:)

reklama
Dzień dobry:)))
Pogoda "pod psem"ale i tak nie popsuje mi to humorku:)))
CrazyGirl-ja też mam 5ciu braci,ale na szczęście i 3 siostry:)))Właśnie się zastanawiamy nad kolejnym spotkaniem z cyklu"zlot czarownic"-czyli my 4 plus mama:)Co roku jak przyjeżdżam do pl robimy sobie takie całonocne spotkanko przy likierku,winku,pysznościach i gadamy o wszystkim możliwym:)))Już się nie mogę doczekać
Larcia-ja tam bym się fatygowała do tego argosa-i nawet nie żeby zwrócić im odkurzacz,ale żeby mi kasę oddali-bo podejrzewam,że plastikowy musi być tańszy od metalowego(o częściach piszę oczywiście)
Marta,Kamcia(i inne mamy pracujące)-oby czas Wam zleciał w pracy błyskawicznie:)
Kamcia-Oli pewnie jak wpadł do swojego pokoju to albo padł od razu do łóżka,albo rozpoczął sesję z zabawkami:)))
No nic-uciekam a Wam miłego dnia życzę:*

Hello girls!:-)
Właśnie kawcię piję,młody jeszcze tnie komara,stary w pracy...Cisza,spokój i nudy:baffled:Umówiłam się dziś z koleżanką i jak zwykle gdy chcę się z nią zobaczyć pogoda do bani:wściekła/y:Już jej chyba ze 2 miechy nie widziałam:baffled:
W domu to ja zawsze mam co robić,ale żeby mi się chciało...:sorry2:Wolę się nudzić:-p
karolinanicola,o ile mnie pamięć nie myli,Ty masz jutro zabieg na przepuklinę?Udanego i bezbolesnego więc życzę i szybkiego powrotu do pełni sił.

d.dobry!
ja juz sie chwilami zastanawialam czy aby swiatla nie wlaczyc,tak ciemno:szok:U nas mzy:-(A niby taki ladny tydzien mial byc..
Maja mi dzis przywiezc nowa kuchenke:blink:zobaczymy;-)
larcia-nie masz gdzies wilgoci w domu,czy grzyba?Choc wsumie niedawno sie przeprowadzilas.Ja mialam masakre w zwiazku z tym,tez nie moglam dojsc do ladu z nosem i oczami,ale tu na szczescie tego nie mam..I tez nic nie dzialalo..
milego dnia!

A my z Danielkiem już po godzinnym porannym spacerku-to nic,że mży-życie jest takie piękne,szkoda czasu na smutki i trzeba się cieszyć każdą chwilą!!!:)))-rachunek za prąd też mi nastroju nie zepsuje;P

reklama
Hej dziewczęta
Dzionek taki brzydki pruszy deszcz jak ja takiej pogody nie lubie a pozatym jestem już od rana wściekła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:loty odwołane na razie do 24 a dziś miała teściowa przylecieć no szlag ten pył. Ciekawe jak jutro będzie i badz tu człowieku spokojny.:wściekła/y::wściekła/y:
tichonku dziekuje Ci za pamięć jak będzie wszystko dobrze i już po to zapraszam Cie na mega kawę. Wogóle coś ostatnio Was zaniedbałam :-:)-( ale postaram się to nadrobić.
lubiczanko proszę kochana prześlij mi choć ciut tej radości i takiego optymizmu
Nic lecę się pakować do szpitala im zrobię to wcześniej tym nie bede musiała już myśleć:baffled:

Do góry