reklama
lubiczanka
Fanka BB :)
Dzień dobry
))
Pogoda "pod psem"ale i tak nie popsuje mi to humorku
))
CrazyGirl-ja też mam 5ciu braci,ale na szczęście i 3 siostry
))Właśnie się zastanawiamy nad kolejnym spotkaniem z cyklu"zlot czarownic"-czyli my 4 plus mama
Co roku jak przyjeżdżam do pl robimy sobie takie całonocne spotkanko przy likierku,winku,pysznościach i gadamy o wszystkim możliwym
))Już się nie mogę doczekać
Larcia-ja tam bym się fatygowała do tego argosa-i nawet nie żeby zwrócić im odkurzacz,ale żeby mi kasę oddali-bo podejrzewam,że plastikowy musi być tańszy od metalowego(o częściach piszę oczywiście)
Marta,Kamcia(i inne mamy pracujące)-oby czas Wam zleciał w pracy błyskawicznie
Kamcia-Oli pewnie jak wpadł do swojego pokoju to albo padł od razu do łóżka,albo rozpoczął sesję z zabawkami
))
No nic-uciekam a Wam miłego dnia życzę:*
Pogoda "pod psem"ale i tak nie popsuje mi to humorku
CrazyGirl-ja też mam 5ciu braci,ale na szczęście i 3 siostry
Larcia-ja tam bym się fatygowała do tego argosa-i nawet nie żeby zwrócić im odkurzacz,ale żeby mi kasę oddali-bo podejrzewam,że plastikowy musi być tańszy od metalowego(o częściach piszę oczywiście)
Marta,Kamcia(i inne mamy pracujące)-oby czas Wam zleciał w pracy błyskawicznie
Kamcia-Oli pewnie jak wpadł do swojego pokoju to albo padł od razu do łóżka,albo rozpoczął sesję z zabawkami
No nic-uciekam a Wam miłego dnia życzę:*
didi
witam
i zaraz spadam..bo cos mnei bierze i nei jestem do zycia..gardlo mnie boli..zawalone jakas klucha.. achh...
milego dnia..
i zaraz spadam..bo cos mnei bierze i nei jestem do zycia..gardlo mnie boli..zawalone jakas klucha.. achh...
milego dnia..
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Hello girls!:-)
Właśnie kawcię piję,młody jeszcze tnie komara,stary w pracy...Cisza,spokój i nudy
Umówiłam się dziś z koleżanką i jak zwykle gdy chcę się z nią zobaczyć pogoda do bani
Już jej chyba ze 2 miechy nie widziałam
W domu to ja zawsze mam co robić,ale żeby mi się chciało...
Wolę się nudzić
karolinanicola,o ile mnie pamięć nie myli,Ty masz jutro zabieg na przepuklinę?Udanego i bezbolesnego więc życzę i szybkiego powrotu do pełni sił.
Właśnie kawcię piję,młody jeszcze tnie komara,stary w pracy...Cisza,spokój i nudy
Umówiłam się dziś z koleżanką i jak zwykle gdy chcę się z nią zobaczyć pogoda do bani
Już jej chyba ze 2 miechy nie widziałam
W domu to ja zawsze mam co robić,ale żeby mi się chciało...
Wolę się nudzić
karolinanicola,o ile mnie pamięć nie myli,Ty masz jutro zabieg na przepuklinę?Udanego i bezbolesnego więc życzę i szybkiego powrotu do pełni sił.
lady_Zgaga
Hello
Witam z rana
Na temat pogody sie nie wypowiadam...
Zreszta mysle, ze u Was nie inaczej.
Maj...!!!
Starszym oczywiscie
Ide
To do pozniej
Witam z rana
Na temat pogody sie nie wypowiadam...
Zreszta mysle, ze u Was nie inaczej.Maj...!!!
Ja mam 2 siostry i nie ukrywam, ze zawsze marzylam o bracieMam za to 5 braci![]()
Starszym oczywiscie
Jesli 3 sztuki, to ode mnie:-)witam
dziękuje za fotki ciociu Tichonkui ktoś jeszcze ale nie wiem kto:/
Ide
To do pozniej
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Dzień dobry:-)
Widzę, że pogoda wszędzie do bani... Dopijam właśnie kawkę, ale nadal w piżamie
.
Widzę, że pogoda wszędzie do bani... Dopijam właśnie kawkę, ale nadal w piżamie
.sylllwiaaa
Hej!!!
U mnie to samo:-( jakos tak szaro-buro na dworze
Ech... jak ja nienawidze takiej pogody
U mnie to samo:-( jakos tak szaro-buro na dworze
Ech... jak ja nienawidze takiej pogody
d.dobry!
ja juz sie chwilami zastanawialam czy aby swiatla nie wlaczyc,tak ciemno
U nas mzy:-(A niby taki ladny tydzien mial byc..
Maja mi dzis przywiezc nowa kuchenke
zobaczymy;-)
larcia-nie masz gdzies wilgoci w domu,czy grzyba?Choc wsumie niedawno sie przeprowadzilas.Ja mialam masakre w zwiazku z tym,tez nie moglam dojsc do ladu z nosem i oczami,ale tu na szczescie tego nie mam..I tez nic nie dzialalo..
milego dnia!
ja juz sie chwilami zastanawialam czy aby swiatla nie wlaczyc,tak ciemno
U nas mzy:-(A niby taki ladny tydzien mial byc..Maja mi dzis przywiezc nowa kuchenke
zobaczymy;-)larcia-nie masz gdzies wilgoci w domu,czy grzyba?Choc wsumie niedawno sie przeprowadzilas.Ja mialam masakre w zwiazku z tym,tez nie moglam dojsc do ladu z nosem i oczami,ale tu na szczescie tego nie mam..I tez nic nie dzialalo..
milego dnia!
lubiczanka
A my z Danielkiem już po godzinnym porannym spacerku-to nic,że mży-życie jest takie piękne,szkoda czasu na smutki i trzeba się cieszyć każdą chwilą!!!
))-rachunek za prąd też mi nastroju nie zepsuje;P
reklama
karolinanicola5
karolina
Hej dziewczęta
Dzionek taki brzydki pruszy deszcz jak ja takiej pogody nie lubie a pozatym jestem już od rana wściekła

loty odwołane na razie do 24 a dziś miała teściowa przylecieć no szlag ten pył. Ciekawe jak jutro będzie i badz tu człowieku spokojny.

tichonku dziekuje Ci za pamięć jak będzie wszystko dobrze i już po to zapraszam Cie na mega kawę. Wogóle coś ostatnio Was zaniedbałam :-
-( ale postaram się to nadrobić.
lubiczanko proszę kochana prześlij mi choć ciut tej radości i takiego optymizmu
Nic lecę się pakować do szpitala im zrobię to wcześniej tym nie bede musiała już myśleć
Dzionek taki brzydki pruszy deszcz jak ja takiej pogody nie lubie a pozatym jestem już od rana wściekła

loty odwołane na razie do 24 a dziś miała teściowa przylecieć no szlag ten pył. Ciekawe jak jutro będzie i badz tu człowieku spokojny.

tichonku dziekuje Ci za pamięć jak będzie wszystko dobrze i już po to zapraszam Cie na mega kawę. Wogóle coś ostatnio Was zaniedbałam :-
lubiczanko proszę kochana prześlij mi choć ciut tej radości i takiego optymizmu
Nic lecę się pakować do szpitala im zrobię to wcześniej tym nie bede musiała już myśleć