reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

reklama
Daffi a Ty ten @ dostałaś, tak?

tak dostalam.... na drugi dzien po robieniu testu dostalam jednej plamki, i koniec na kolejny dzien znow plamka i koniec az w nocy po polnocy sie rozchulalo i znow zakonczylo.... i w koncu krwotoku dostalam ale teraz juz jest oki... juz okresu nie mam.. w sumie trwal 1,5 dnia ale to krwotok chyba go skrocil.

Daffi szalejesz z zakupami:) Ja wczoraj na ciuchach kupiłam małej sukienkę H&M- cudna i chyba nieużywana. Całe 13 zł zapłaciłam.
Wiecie co, jak Was czytam to nie rozumiem skąd tyle jadu.Nie mówię że Georgina jest czysta jak łza ale co właściwie Wam zrobiła? Pomyślcie że moiże popełniła błąd i go zrozumiała- miała przyjść do nad na forum i powiedzieć cześć jestem Marzena, oszukiwałam kiedys na innym forum?
TAkie komentarze że ja jestem prawdziwa, spotkajmy się udowodnimy że istniejemy naprawdę są bardzo przykre i niesprawiedliwe dla innych dziewczyn.

Dzięki:) A to trzeba się trzymać jakoś?:p pod rękę np
My szliśmy pod rękę. Trochę dziwnie by wyglądało gdybyś szła obok i nie trzymała w żaden sposób przyszłego męża;)
Ogólnie jest taka zasada że kobieta idzie po prawej stronie mężczyzny, mój mnie zawsze przestawia jak idę polewej- nawet na spacerze, hehe

]

Ja też jestem z wami....co miało być napisane na ten temat to jest..i uważam że juz nic więcej na ten temat nie trzeba pisać! A szczególnie nie takie przykra posty!!! Popełniła dziewczyna błąd..ok....może jestem naiwna ale nie wierzę że u nas też oszukiwała! A już pisanie że to ona doniosła B na A, lub tak wrednie dodała komentarz do tego zdjęcia to jest wg mnie przegięcie!

A wychodzenia ząbków współczuję..ja w zasadzie nie wiem czy Tomkowi już wychodzą czy nie...coś się tam ślini..wszystko pcha do dziubka dziąsełka spłaszczone..ale zębów nie widać:-D

jestem tego samego zdania co ty Aga, Cherie lorelei jesli kogos pominelam wybaczcie....
popelnila bledy jak kazdy ale kazdy czlwoiek zasluguje na druga szanse by mogl to naprawic.. wiadomo nie ladnie zrobila ze takpostapila ale nie mozemy jej za to linczowac psychicznie!
tego sie juz nie cofnie ale mozna o tym z czasem zapomniec.. wiadomo ze od razu nie nabierze sie pewnosci ale tu w siecie nie ma czego stakiego ufam Ci w 100% bo nie wiesz kto siedzi drugiej strony... ja juz wam pisalam kiedys ze mezowie sa tez dosc wredni i zakladaja konta by sprawdzic co zony pisza!
nas Georgna nie oszukala.. a pozatym Martynka na pewno jest jej... przeciez na Naszej klasie nie ma 1 znajomego, pozatym jest tam rodzina ktora komentuje jej zdj..gdyby soba nie byla ktos by to juz dawno zauwazyl i napisal!
jestem przekonana w 100% ze Georgina to Marzena i ze ma córke Martynke oraz ze w ta sobote bierze slub... oklamala innych ale nie nas wiec dlaczego my za to mamy ja karac w tensposb? przemyslcie to dziewuszki.. czasem pisze sie duzo pod wplywem negatywnych emocji!
nie tylko Georgina moze byc podejrzana przciez.. tak naprawde kazda z nas moze myslec ze daffodill jest zmyslona itp.....ze podszya sie pod kogos.. ale ja moge z wami na skype pogadac...specjalnie dla was zamontuje sobie kamerke:):):):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hehe fajna ta butelka wielofunkcyjna:) polecacie ją tak? dobrze sie karmi? czy lepiej tradycyjnie? łyżeczka i miseczka?

Michał tak ładnie wsuwa łyżką a na koniec ją dostaje i liże bawi się nią, że nie będę mu wprowadzać zmian, pozostanę przy tradycji.Dziś przyszła kolejna paczka tym razem bobovita a wniej poradnik słoiczek mus póbki mleka kaszki bananowej i herbatki jabłko melisa

ja sie M trzymalam pod reke po 1sze z brzuchem juz szlam po drugie tak sie trzeslam ze tacilam rownowage.. to samo jak siedzielismy.. caly czas go trzytmalam bo lecialam na prawo i myslalam ze spadne z krzesla ahahah

Daffi szalejesz z zakupami:) Ja wczoraj na ciuchach kupiłam małej sukienkę H&M- cudna i chyba nieużywana. Całe 13 zł zapłaciłam.
Wiecie co, jak Was czytam to nie rozumiem skąd tyle jadu.Nie mówię że Georgina jest czysta jak łza ale co właściwie Wam zrobiła? Pomyślcie że moiże popełniła błąd i go zrozumiała- miała przyjść do nad na forum i powiedzieć cześć jestem Marzena, oszukiwałam kiedys na innym forum?
TAkie komentarze że ja jestem prawdziwa, spotkajmy się udowodnimy że istniejemy naprawdę są bardzo przykre i niesprawiedliwe dla innych dziewczyn.

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a może któraś się wybierze na podkarpacie? Hot_chocolate??? :-) może my coś wymyślimy? :-)
Chętnie Cherie :tak: jak będziesz w Rz to wpadaj na kawusię... albo możemy gdzieś razem wyskoczyć ;-)

Jupilam jej sliczna sukienusie z getrami! ale tak mi sie podoba ze szok! zakochalam sie w niej!!!! i do tego piekna czapeczke... beretke! ale normalnie zwariowalam na ich punkcie... od razu peklo 100zł ale nie pwoiem warto bylo... jak malutka wstanie to ja wystroje w ta keicke i pokaze wam foteczke obowiazkowo!!!:):):):)
To ja już się nie mogę zdjęć doczekać :tak::tak::tak:

My się trzymaliśmy za dłonie... bardzo, bardzo mocno :-D

reklama
Chętnie Cherie :tak: jak będziesz w Rz to wpadaj na kawusię... albo możemy gdzieś razem wyskoczyć ;-)

To ja już się nie mogę zdjęć doczekać :tak::tak::tak:

My się trzymaliśmy za dłonie... bardzo, bardzo mocno :-D

wytrwaj kochana wytrwaj niech mi tylko dziecie wstanie:):):):) pewnie juz niedlugo to nastapi...a sama jej nie zbudze po poerwsze nie mam sumienia po drugie wtedy bedzie ciagle plakac ona sama musi wstac:)

Do góry