G
Georgina
Gość
Dziękity idziesz po prawej stronie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękity idziesz po prawej stronie!
Daffi a Ty ten @ dostałaś, tak?
My szliśmy pod rękę. Trochę dziwnie by wyglądało gdybyś szła obok i nie trzymała w żaden sposób przyszłego mężaDziękiA to trzeba się trzymać jakoś?
pod rękę np
]
Ja też jestem z wami....co miało być napisane na ten temat to jest..i uważam że juz nic więcej na ten temat nie trzeba pisać! A szczególnie nie takie przykra posty!!! Popełniła dziewczyna błąd..ok....może jestem naiwna ale nie wierzę że u nas też oszukiwała! A już pisanie że to ona doniosła B na A, lub tak wrednie dodała komentarz do tego zdjęcia to jest wg mnie przegięcie!
A wychodzenia ząbków współczuję..ja w zasadzie nie wiem czy Tomkowi już wychodzą czy nie...coś się tam ślini..wszystko pcha do dziubka dziąsełka spłaszczone..ale zębów nie widać![]()
hehe fajna ta butelka wielofunkcyjnapolecacie ją tak? dobrze sie karmi? czy lepiej tradycyjnie? łyżeczka i miseczka?
DziękiA to trzeba się trzymać jakoś?
pod rękę np
Daffi szalejesz z zakupamiJa wczoraj na ciuchach kupiłam małej sukienkę H&M- cudna i chyba nieużywana. Całe 13 zł zapłaciłam.
Wiecie co, jak Was czytam to nie rozumiem skąd tyle jadu.Nie mówię że Georgina jest czysta jak łza ale co właściwie Wam zrobiła? Pomyślcie że moiże popełniła błąd i go zrozumiała- miała przyjść do nad na forum i powiedzieć cześć jestem Marzena, oszukiwałam kiedys na innym forum?
TAkie komentarze że ja jestem prawdziwa, spotkajmy się udowodnimy że istniejemy naprawdę są bardzo przykre i niesprawiedliwe dla innych dziewczyn.
Chętnie Cheriea może któraś się wybierze na podkarpacie? Hot_chocolate??? :-) może my coś wymyślimy? :-)
To ja już się nie mogę zdjęć doczekaćJupilam jej sliczna sukienusie z getrami! ale tak mi sie podoba ze szok! zakochalam sie w niej!!!! i do tego piekna czapeczke... beretke! ale normalnie zwariowalam na ich punkcie... od razu peklo 100zł ale nie pwoiem warto bylo... jak malutka wstanie to ja wystroje w ta keicke i pokaze wam foteczke obowiazkowo!!!![]()
My się trzymaliśmy za dłonie... bardzo, bardzo mocnoDziękiA to trzeba się trzymać jakoś?
pod rękę np
Chętnie Cheriejak będziesz w Rz to wpadaj na kawusię... albo możemy gdzieś razem wyskoczyć ;-)
To ja już się nie mogę zdjęć doczekać
My się trzymaliśmy za dłonie... bardzo, bardzo mocno![]()