reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

reklama
włąśnie też tak chcemy:) żeby J czekał na mnie przy ołtarzu:) nie wiem teraz taka nowa moga jest, że się idzie razem czy jak?
Mi się wydaje że w Polsce zawsze było tak że młodzi do ołtarza razem szli;) Chyba. Mnie to nie interesowało bo ojciec nawet na ślub nie przyszedł- z czego się bardzo cieszyłam- a co dopiero mówić o prowadzeniu do ołtarza,

Mea a ja apeluje do Ciebie,.... prosze abys nie zabierala dostepu Georginie do albumu.....
to nie fair naprawde... to tak jakby ktos napisal ze ty sie podszywasz pod kogos chore takie cos ale przeciez nie mozna tak robic! A Georgina miala na tyle odwagi ze od razu powiedziala ze tak bylo! fakt 1post poniosl ja ale przeprosila za te slowa!
Ona nadal powinna miec dostep i do albumu i zamknietego!

Wiecie co, jak Was czytam to nie rozumiem skąd tyle jadu.Nie mówię że Georgina jest czysta jak łza ale co właściwie Wam zrobiła? Pomyślcie że moiże popełniła błąd i go zrozumiała- miała przyjść do nad na forum i powiedzieć cześć jestem Marzena, oszukiwałam kiedys na innym forum?
TAkie komentarze że ja jestem prawdziwa, spotkajmy się udowodnimy że istniejemy naprawdę są bardzo przykre i niesprawiedliwe dla innych dziewczyn.

lepiej bym tego nie ujęła.

Dzięki:) A to trzeba się trzymać jakoś?:p pod rękę np

my trzymaliśmy się pod rękę.

A mnie do ołtarza prowadził tata:-):-):-)

też tak chciałam ale ostatecznie poszliśmy razem.

mataka no ja tez do centrum np. do parku do Saskiego mam z 25 min :):-) no moglybysmy sie umuwic jak sie zrobi ciepelko :) bo narazie sama widzisz co za oknem :nerd:

ja w sumie sama nie szlam az tak daleko heheh no ale jak cieplo mozna isc :-) akurat bysmy mogly sie tam umuwic pospacerowac ze bym pozniej z mezem z centrum wrocila :rofl2: chodzi mi o tachanie wozka na gore :-D

wika dla mnie to nie problem,.... ja z mala jak jest ciepo dziennie jakies 10 km robie jak nie wiecej,,,, ode mnie do centrum jest conajmniej 4: ) wiec damy rade bez problemu:):)wiecie co????????// moja mala znow spi!!!!!!!!!!!! ja pierniczemm.. jak nic na nia pogoda dziala,,,,,,,,,

Mea a ja apeluje do Ciebie,.... prosze abys nie zabierala dostepu Georginie do albumu.....
to nie fair naprawde... to tak jakby ktos napisal ze ty sie podszywasz pod kogos chore takie cos ale przeciez nie mozna tak robic! A Georgina miala na tyle odwagi ze od razu powiedziala ze tak bylo! fakt 1post poniosl ja ale przeprosila za te slowa!
Ona nadal powinna miec dostep i do albumu i zamknietego!

jestem tego samego zdania.

a ja kurde musze do asicy napisac co mi spowrotem da dostep do zamknietego :-D
przez ta afere ktoras mnie stamtad usunela :p

reklama
Do góry