reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

hehe niezle.....
ale i tak jestem przeciwna i chce by marzena zostala przywrócona i na tajny i do albumu!
ale ja nie chcę. Mam na nk osoby, które chcę mieć w znajomych i tyle:) tam sobie mogę komentować foty i na odwrót.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Lorelei O możesz wpaść, ale nie mów mi przed ślubem, że Ty to Ty bo będę miała większego stresa niż mam ehehe.
I mam problem bo nie wiem czy ja mam iść po lewej czy po prawej stronie, wiesz może? Do ołtarza.
Byliśmy wczoraj u księdza, mówił co i jak, ale nie takie rzeczy:p

Jak nie wpadniesz pooglądać w realu to zawsze jest nk a ja tam pewnie dam foty ze ślubu.

Ale będzie mi miło jak mi złożysz życzenia przed kościołem ehehe:) Pokażę Ci Martynkę w realu:) Piękniejsza niż na fotach:p

No coż wszystkie dzieciaczki w realu 1000 razy piękniejsze :-) Tak jak pisałam nie wiem czy wpadnę, ale napisz godzinę to może sie zmobilizuję i przyjade z moja Hanią wózkiem :)
Niestety nie wiem, ani z której strony sie idzie, ani jak sie trzymać. My nasz ślub organizowaliśmy szybko i nie wiem dlaczego, ale jakoś nie zwracaliśmy na to uwagi i dlatego pewnie jak idziemy do ołtarza to tak pokracznie wyglądamy :)

]

Ja też jestem z wami....co miało być napisane na ten temat to jest..i uważam że juz nic więcej na ten temat nie trzeba pisać! A szczególnie nie takie przykra posty!!! Popełniła dziewczyna błąd..ok....może jestem naiwna ale nie wierzę że u nas też oszukiwała! A już pisanie że to ona doniosła B na A, lub tak wrednie dodała komentarz do tego zdjęcia to jest wg mnie przegięcie!

A wychodzenia ząbków współczuję..ja w zasadzie nie wiem czy Tomkowi już wychodzą czy nie...coś się tam ślini..wszystko pcha do dziubka dziąsełka spłaszczone..ale zębów nie widać:-D

Zawsze miałam problem z karmieniem mojego małego szponta więc teraz jak płacze to nie jestem zaskoczona. Hani ślini sie i pcha wszystko do buzi jak tylko skończyła miesiąc, a zębów wciąż brak. Jak wyrosną takie pokaźne to wtedy zrobie zdjęcie i tez się pochwale jak Maarta100 :)

ja chetna ;)
a tak btw bez naszych brzydszych połówek? :-D

jak chcesz !!

Mea chwałowickie rondo to te dziwne co sie wyjezdza na Prosta??

to wczesniejsze to chwalowickie to z wyjazdem na prosta to rondo na kamyczku !!
odemnie z tego ronta spacerkiem 10 min przez park :)

Daffi szalejesz z zakupami:) Ja wczoraj na ciuchach kupiłam małej sukienkę H&M- cudna i chyba nieużywana. Całe 13 zł zapłaciłam.
Wiecie co, jak Was czytam to nie rozumiem skąd tyle jadu.Nie mówię że Georgina jest czysta jak łza ale co właściwie Wam zrobiła? Pomyślcie że moiże popełniła błąd i go zrozumiała- miała przyjść do nad na forum i powiedzieć cześć jestem Marzena, oszukiwałam kiedys na innym forum?
TAkie komentarze że ja jestem prawdziwa, spotkajmy się udowodnimy że istniejemy naprawdę są bardzo przykre i niesprawiedliwe dla innych dziewczyn.

a ja wam powiem co juz napisalam na zamknietym ... jak by georgina zachowala sie wczoraj normalnie a nie wyjezdzala z tekstami "ze mamy sie nie wpierdalac" to bym olala sytuacje ... ja jawnie potepiam takie zachowanie i z ta laska nie chce miec nic wspolnego !!

a ja kurde musze do asicy napisac co mi spowrotem da dostep do zamknietego :-D
przez ta afere ktoras mnie stamtad usunela :p

ja to zrobilam jak byla akcja z usowaniem twojego konta bo tam toczyla sie rozmowa i zeby twoj bartek /czy o kogo tam chodzilo/ nie mial do niej wgladu

no i Maja wstała kupe zrobila.. fajna żółta ale ze śluzem.. :(
zawsze cos.. :(

sluz po czopku !! dzieki temu zrobila kupe !! wszystko jest jak najbardziej OK !!

aga bedziesz we wtorek ?? myslalam zeby kolo poludnia sie spotkac ...

Widzę że szykuje sie spotkanie w Rybniku z checia bym sie wybrala jakby meza nie było. moj maz nie podziela mojego zainteresowania forum :-) wiec jakbym powiedziala ze chce jechac to by mnie chyba wysmiał i tak uwaza ze jestem dzieckiem internetu, a wcale duzo sie tu nie udzielam :)

Z chęcią przyjadę jesli i mnie małż nie wysmieje:-D:-D:-D
żartuję..zobaczę czy wyrobię się ze sprzątaniem łazienki..o ile skończy się remont:-D

Lorelei a musisz mówić gdzie jedziesz:-D:-D:-D
Do kolezanek na grilla i tyle:-D

Witam :)

Tak sobie czytam te sprawe Georginy i musze powiedziec ze to przykre ze tak latwo ja przekreslilyscie. A szczegolnie przykre jest to ze chodzi o osobe ktora zawsze miala dla wszystkich tyle milych slow. To fakt ze zrobila glupote w przeszlosci - ale kto ich nie robi? Czy wszyscy powinni sie od niej za kare teraz odwrocic? Albo jak zauwazyla Lajtway czy w kazdym nowym miejscu powinna od razu informowac o swoich bledach z przeszlosci? A niecenzuralne slowo jakiego uzyla - emocje, przeprosila i dla mnie to zaden powod zeby ja tak linczowac i usuwac ze wszystkich mozliwych miejsc. Strasznie przykro sie czytalo to co niektore dziewczyny pisaly. Na prawde nie spodziewalam sie az tyle jadu.

Witam :)

Tak sobie czytam te sprawe Georginy i musze powiedziec ze to przykre ze tak latwo ja przekreslilyscie. A szczegolnie przykre jest to ze chodzi o osobe ktora zawsze miala dla wszystkich tyle milych slow. To fakt ze zrobila glupote w przeszlosci - ale kto ich nie robi? Czy wszyscy powinni sie od niej za kare teraz odwrocic? Albo jak zauwazyla Lajtway czy w kazdym nowym miejscu powinna od razu informowac o swoich bledach z przeszlosci? A niecenzuralne slowo jakiego uzyla - emocje, przeprosila i dla mnie to zaden powod zeby ja tak linczowac i usuwac ze wszystkich mozliwych miejsc. Strasznie przykro sie czytalo to co niektore dziewczyny pisaly. Na prawde nie spodziewalam sie az tyle jadu.

dokladnie ale do niektorych to nie dociera! skreslic latwo ale zrozumiec i pomoc jej sie odnalezc juz nie!

reklama
Widzę że szykuje sie spotkanie w Rybniku z checia bym sie wybrala jakby meza nie było. moj maz nie podziela mojego zainteresowania forum :-) wiec jakbym powiedziala ze chce jechac to by mnie chyba wysmiał i tak uwaza ze jestem dzieckiem internetu, a wcale duzo sie tu nie udzielam :)

to powiedz ze jedziesz na zakupy !!

Do góry