reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

reklama
To, że ojciec prowadzi pannę młodą do ołtarza to jest moda amerykańska, która do nas przywędrowała zza oceanu :-p W Polsce, zgodnie z tradycją, młodzi razem wędrują do ołtarza, czy ławy w USC ;-)

hehe no widzisz:) dzięki:p my dziś byliśmy w kościele i powiedzieliśmy ksiedzu, że tatuś mnie będzie prowadził:)

hmm..ja uważam, że w moich wypowiedziach nie było jadu..wczoraj poprostu sie zdziwiłam, że grzeczna, miła georgina stała się kimś zupełnie innym..jak juz pisałam, do końca wierzyłam, że to jakaś pomyłka i ktoś sobie zrobił z niej nazwyklejsze jaja..jednak rzeczywistość okazała się zupełnie inna..dla mnie jest to mega smutne co się stało. może georgina potrzebuje pomocy..ja jednak nie jestem chyba w stanie jej pomóc..

to powiedz ze jedziesz na zakupy !!

Powiedziałam mu już prawdę, złapał sie za głowe i poszedł narąbać drzewo mówiąc przemyślę to :-D Poprosiłam go oczywiście aby mnie zawiózł :tak:
A powiedz mi Mea, to jest ogród obok twojego domu, czy to jest działka na ktorej masz budowac?

Powiedziałam mu już prawdę, złapał sie za głowe i poszedł narąbać drzewo mówiąc przemyślę to :-D Poprosiłam go oczywiście aby mnie zawiózł :tak:
A powiedz mi Mea, to jest ogród obok twojego domu, czy to jest działka na ktorej masz budowac?

ogrod obok domu !! musimy miec warunki zeby przebrac maluchy czy cos ...

reklama
hmmm, Daniel zrobił kolorową kupkę. najpierw poszła twardsza zielonkawa, później brązowa a na koniec rzadsza pomarańczowa :baffled: pierwszy raz się z czymś takim spotkałam.

Do góry