reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

mandziula pierwsza czesc mi sie podobala i dlatego chce druga obejrzec, a co do ksiazek to sie domyslam,ale niestety nie mam czasu na ksiazki!!!:-(
Antuanet Swiad??? JEZU!!! A te farby to chyba tylko w sklepach fryzjerskich?!?!?!

Nic dziewczyny ja spadam!!!Spokojnej nocki zycze wszystkich!!!!!!!:-)

reklama
sunday_ no tak napisałam żeby się trzymało stylistycznie, po prostu chyba mają jakieś uczulenie na jakieś składniki z tej farby albo nie stosowały maski po malowaniu.:nerd: W Olimpie we fryzjerskim sklepie kosztuje ok 22zł z wodą. Jest dość wydajna.

A co do plazy to tez ciekawa jestem bo mnie korci...moze w piatek wyskocze na male zakupy

Madzianka daj znać to moze razem się wybierzemy :) o ile padać nie będzie ;) a co do pogody zajrzałam na mój portal pogodowy i się załamałam (prognoza na wchód do 19maja)

Uploaded with ImageShack.us

anet zdróweczka!!!

Dziewczyny macie moze film "Zmierzch-ksieżyc w Nowiu"???

mam :p chyba nawet z lektorem ;)

Karilta,tez bym sie chetnie na dzieci zamienila dzis,ale twoja tez maruda wiec nie skorzystam:-D:-D:-D

my dal;ej mamy sajgon w domu!! :no:

fornetka trzymaj się !! jesteśmy z TOBĄ :)

karlita właśnie taki deser u Grycana się do mnie uśmiechał ale się powstrzymałam... ćwiczę silną wolę.:tak:Ale jutro sobie nie daruję...

ja mam ochotę na pomarańcza albo grejfruta :tak:

ja też szukam spokojnego dziecka:tak::tak:bo Natalka od 9 rano nie śpi:szok::szok::crazy::crazy::angry::angry::angry:robi sobie jedynie 10 minutowe drzemki przy cysiu:angry::angry::no::no::no:

moja nawet drzemek nie ma ....
i przed sekundą wyrwała mi spację z laptopa :angry:

ale macie ufo-wózek:-D:-D:-D

fajny nie ;)

na żywo jest jeszcze fajniejszy koniecznie musimy się spotkać jak przestanie lać!!

zaraz wyjdę z domu normalnie co za maruder !!!!dodam ze spała dzisiaj max 40 min ..... a wstała przed 6:30

i wiecie co laski na tym się by skończyło pobolewanie brzucha chyba za bardzo się nastawiam na ten poród.
Karlita czy ty chcesz nas do końca zdołować ta pogoda ja che do ch...ry słonce.
Misa może ja to jeszcze trochę poczekam jak tak Natalka nie chce spać to niech może ten mały siedzi tam jeszcze. Ale sadze ze to tak pogoda tak działa na dzieci.
Madziula ile dni po terminie Mikołaj się urodził.
Ok babeczki ja chyba uciekam spać bo jaka taka rozlała jestem

Ostatnia edycja:
fornetka Mikołaj ociągał się cały tydzień, myślałam że wyjdę z siebie bo ja żadnych oznak porodu nie małam, pwenego dnia zaczełą mi leciec wodnista wdzilina i lekarz na IP powiedział że się zaceło:-D:-D:-D podobno chłoki tak maja że im się nie pieszy:no::no:

ja przekazuję tylko fakty!! ;)

odpoczywaj kochana!! ile tylko się da :) kolorowych snów :)

nam Gabi dalej szaleje a mnie zaraz trafi ........ do tego głowa zaczyna mnie boleć i cośmnie w kościach łamie....oby mi ten dzisiejszy spacer nie wyszedł w kościach ...

w piątek wyjeżdzam do mamy - kolejna próba ze spaniem Gabi z babcią ;) może jak w sobotę byłaby ładna pogoda to podskoczyłabym na czechów do Was a co;)

w niedziele wyjeżdzamy na komunię a po komunii wyjeżdzam na tydzień do teściów w sprawach biznesowych i chyba do neta nie będę miała za bardzo dostępu :(

czy dzisiaj wszystkie oddałyście głosiki na brzuszek ?? :)

reklama
na żywo jest jeszcze fajniejszy koniecznie musimy się spotkać jak przestanie lać!!

koniecznie, tylko niech już przestanie padać

oj też mam czasami ochotę wyjść z domu, moje już śpi

podobno chłoki tak maja że im się nie pieszy:no::no:

eeee mój wyszedł w terminie:-D:-p

czy dzisiaj wszystkie oddałyście głosiki na brzuszek ?? :)

:tak::tak::tak:

a ja miałam ochotę na piffko z soczkiem malinowym i sobie wzięłam-ostatnie już miałam.

mataka a może Ty z małą dołączysz do nas na placu zabaw?

Do góry