reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

karlita ja też mam ochotę na owoce:no: a tu nie można. A ból głowy może być od tego ze za mało wypiłaś wody w stosunku do jedzenia.
fornetka3 to odpoczywaj i cierpliwie czekaj, poród Cię nie ominie....
Małż wrócił więc zmykam. Miłej nocki.

reklama
antuanet to tu kryje sie tajemnica Twoich blyszczacych włosów :)
sunday no imnie tez ten film rozczarowal, spodziewalam sie czegos lepszego. Tak jak pisala mandziula ksiazka naprawde fajna i wciaga, przeczytalam wszystkie 4:) miejscami mnie mdlilo od wzajemniej wspanialomyslnosci bohaterow, ale ogolnie polecam. :)
fornetka teraz to juz tylko kwestia dni :) moze lepiej, jeszcze sie podleczysz
misia tak tak mi tez J spala po 15 nim i to na rekach :p
karlita ja dzis juz glosowalam, ale wczoraj zapomnialam :( przypominaj codziennie :) co do pogody to Twoja prognoza jakas do d.. jest :p:p mam nadzieje, ze sie nie sprawdzi :p
sunday PW

Ostatnia edycja:
madzienka widziałam, podobno do końca tygodnia tak ma być:baffled: my nie idziemy przez to do Bugi:crazy:

Szkoda...rozumiem rower poszedł w odstwkę:sorry2::sorry2:a kolega nie może zabrac męża do pracy???

Nie wiem czy ta wizyta coś dała ale tak mnie zaczyna dół brzucha nawalać ze szok tak jak bym miała zaraz dostać @. Ja już chce tego Małego po tej stronie brzucha.

Oj chyba coś zaczyna się dziać.....Trzymam kciuki!!!!

madzienka dziękuję za przepisy, doszły całościowo:-)

prosze bardzo

Madzianka daj znać to moze razem się wybierzemy :) o ile padać nie będzie ;) a co do pogody zajrzałam na mój portal pogodowy i się załamałam (prognoza na wchód do 19maja)

zaraz wyjdę z domu normalnie co za maruder !!!!dodam ze spała dzisiaj max 40 min ..... a wstała przed 6:30

Bardzo chętnie....dam znać

Gabi spać!!!!!

mataka a może Ty z małą dołączysz do nas na placu zabaw?

pewnie zapraszamy!!!!

Madzienka dzieki za muzyke ale cos nie moe sciagnac przerywa:no:dozobaczenia jutro w Bugi:-)
Mandziula my cala rodzine mamy z poza Lublina robilismy chcrzciny w Lublinie tylko ze w lokalu i sciagnelismy wszystkich do siebie i nawet było to fajne ze kilka samochodów jechało dla takiej małęj istotki. A pzrede wszystkim to Wy jestescie rodzicami i to wy decydujecie
Fornetka jiz blizej niz dalej no moj chłopak opuscil brzuszek przed terminem ale nie z włąsnej woli:-):-)
Karlita oby pogoda sie nie sprawdziła, ja na klawiaturze nie mam juz G i CapsLocka:-D

Moja maruda spi ju ponad godzine. Pojechalismy na miasto i zasnal w samochodzie a pozniej tylko marudzil bo chcial jechac u M na kolanach bo chwilowo byl ze mna z przodu bo wiezlismy z tyłu rower na komunie(kupowalismy w imieniu M siostry).
Koncze ogladac YCD karmi wypite zapiekanki zjedzone czas sie myc i spac:-D
Dobranoc

Ostatnia edycja:
hej
chodze na szkolenie do O. i jakostak nie mam czasu, hania caly czas zakatarzona, chyba jutro M pojdzie wymazy porobic bo juz za dlugo to trwa

myslalam ze Fornetka już z dzidziem a tu jeszcze czeka:)) ale na pewno to juz ostatnie chwile:))

zdrowka i slonca zycze

milej nocy

Witam w kolejny piękny dzień :crazy::crazy::crazy:
Czy ta pogoda już się nie poprawi :crazy::crazy:
A ja mus na weekend do teściowej jechać - i co ja tam będę robić jak cały czas leje :crazy::crazy:

czy ktoś chce się zamienić na dzieci bo ja zaraz wyjdę z siebie!!!!!!

Ja się nie zamieniam, wystarczająco długo czekałam żeby posłać dziecię do przedszkola i mieć święty spokój :-p:-p

Wiec ja po wizycie i d...a jedna wielka rozwarcia 0 i nic sie nie dzieje jak sie zadna akcja nie rozwinie to w niedziele na odział mam przyjechac i chyba tam zostanę aż do porodu, chyba ze sie im odwidzi to tak będę chodzić co 2 dni. Jeśli chodzi natomiast o moje zdrowie to dawka antybiotyku końska pomaga już się lepiej czuje.

Wyluzuj a od razu urodzisz ;-);-) a do szpitala z własnej chęci to bym na twoim miejscu nie szła bo będziesz się tam potwornie nudzić, lepiej już w domu poczekać na poród :tak::tak::tak:

Dziewczyny macie moze film "Zmierzch-ksieżyc w Nowiu"???

Ja miałam ale zanim zdążyłam go obejrzeć to mi mąż skasował :angry::angry:

a malz kwiatków nie kupił bo jeszcze ne było takich jak chciałam. dostałam zato dwie sadonki ogórków:-D:-D:-D posadziłam niech sobie rosną a latem bedą ogóreczki, pomidorki też juz rosna:tak::tak:;-);-)

Zawsze to jakieś sadzonki a ze nie kwiaty :sorry2::sorry2::-D:-D

i wiecie co laski na tym się by skończyło pobolewanie brzucha chyba za bardzo się nastawiam na ten poród.

Chyba tak :tak::tak:;-)

a to my dzisiaj na basenie(mam nadzieje że Madziara nie pogniewa się że wykorzystam jej i dzieciaków wizerunek;-))
Zobacz załącznik 242480Zobacz załącznik 242479

Super foteczki, zazdroszczę wam tych wyjazdów na basen :tak::tak::tak:

hej
chodze na szkolenie do O. i jakostak nie mam czasu, hania caly czas zakatarzona, chyba jutro M pojdzie wymazy porobic bo juz za dlugo to trwa

O to jak już do pracy pójdziesz to całkiem przestaniesz nas odwiedzać :-:)-(

reklama
cześć dziewczyny
Anaconda przecież pogoda jest super chyba tylko aby sie zdołować do konca, a u teściowej to po prostu bedziesz wypoczywać.
Madzieńka ale Wam fajnie i zdjęcia super.
A ja się pochwale bo u nas w klatce właśnie nad naszym mieszkaniem zaczęła laska wykańczać sobie chałupę i tak od 2 dni non stop mamy wiercenie kłucie i wszystko co jest związane z remontem. Już mnie szlak chce trafić za przeproszenie.Przez 2 lata cisza a tutaj klika dni przed końcem ciąży takie atrakcje czuje się jak na placu budowy wiec nie wiem Anaconda czy pobyt w szpitalu to nie będzie odpoczynek.
A tak w ogóle to wczoraj miałam jakąś chora noc położyłam się po 10 i tak przysypiałam ale mój M przyturlał sie do sypialni grubo po 11 i mnie wybudził wiec on usną a ja się męczyłam do 2 nad ranem, i chyba zaraz zrobię sobie kawę albo pójdę w kimę bo wyglądam jak upiór.
Kainkas od kiedy zaczynasz tam prace.

Ostatnia edycja:
Do góry