Chérie
Mama Danielka
Ale jak wkraplałaś to odchylałaś główkę do tyłu? Bo ja za pierwszym razem nie i żadnego efektu nie było.
wkraplałam wpozycji leżacej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale jak wkraplałaś to odchylałaś główkę do tyłu? Bo ja za pierwszym razem nie i żadnego efektu nie było.
Ehhh, dzisiaj jadę na płukanie zatok antybiotykiem, zrezygnowałam z antybiotyku domięśniowego mimo, że wykupiłam ... dostałam jeszcze wziewny antybiotyk bioparox, czytałam, że działa miejscowo i nie przenika do krwiobiegu : ) jeszcze nigdy nie dostałam 3 antybiotyków jednocześnie![]()
.
.Ehhh, dzisiaj jadę na płukanie zatok antybiotykiem, zrezygnowałam z antybiotyku domięśniowego mimo, że wykupiłam ... dostałam jeszcze wziewny antybiotyk bioparox, czytałam, że działa miejscowo i nie przenika do krwiobiegu : ) jeszcze nigdy nie dostałam 3 antybiotyków jednocześnie![]()
Muszę się pożalić...
ja to mam pecha...jak nie dziura w zmywarce(nie wiem czy to ktos pamięta), to z płytkami coś nie tak(za dużo by pisać ale już BYŁO ok)...tak wczoraj odpadły od ściany chyba z 4 płytki
Okazało się że na ścianach leży jakieś dziadostwo..i w sumie najlepiej było zacząć od skucia tynki i położenia nowegoNo raczej jak już są prawie wszystkie płytki na miejscu to nie bedę ich zrywac...zresztą kupiliśmy inny klej i tata twierdzi że nie odpadną
W dodatku jak stawiali ściankę żeby z jednego pokoju zrobić łaxienkę i kuchnię..to ją teść krzywo postawił....no i na podłodze też w dwóch rogach trzeba było docinać takie "kliny" z kafelek
Na szczęście jest to w miejscu niezbyt widocznym..no ale ja o tym będę wiedzieć![]()
u mnie wlasnie sie rozlecial piec od centralnego
Ehhh, dzisiaj jadę na płukanie zatok antybiotykiem, zrezygnowałam z antybiotyku domięśniowego mimo, że wykupiłam ... dostałam jeszcze wziewny antybiotyk bioparox, czytałam, że działa miejscowo i nie przenika do krwiobiegu : ) jeszcze nigdy nie dostałam 3 antybiotyków jednocześnie![]()

My mamy rozpulchnione od 3tyg. Pediatra mówiła, że do zęboli jeszcze daleko - 1,5-2 miesiącea ja mam marude w domu
mojej małej tez "niby " zeby ida
slina do pasa , kupy rzadkie
pediatra mowiła ze rozpulchnione
ale ile to moze trwac ???
no ale Maciek na szczęście bardzo marudny jeszcze nie jest ;-)Ałć;-) Macol też sobie lubi mnie przygryśćkurcze ja tez nie wiem, zobaczymy co pawiem pediatra..ale od dwóch dni młody zaczął mnie gryść bezzepnie w sutki podczas jedzenia.bierze suta, ciągnie go i tak mega wyciaga, niefajne uczucie..

Monika wyluzujz racji tej ze to JA JESTEM WSZYSTKIEMU WINNA !!
mowie wam adios !!
aska zostajesz jedynym moderatorem
Zaleciało mi tu zachowaniem daffi (bez obrazy daffi ;-) )Oooo, właśnie :-)mea zawsze mówiłaś dafii, że ma wyluzować, to może teraz daj przykład ja to sie wzorowo wyluzowujei wyluzuj
![]()
Hahahaa ja sie NUDZE! siedze w qurwa seksownej pizamie ktora wisi na dupie ,koloru brazowo pomaranczowego - w pasy jak pszczolka maja ! z jakby ala FROTY ! - litosci wlasnie zakumalam dlaczego dzisiaj malzonek nie startowal do bzykanka ze mna hahahahhah !
seksi dupcia ze mnie jak ta lala dzisiaj - tez bym sie z soba bzykac dzisiaj nie chciala hahahah
to żeś sexi-pszczółko dowaliła ;-)Cherie, przed podaniem Nitrivinu musisz bardzo dokładnie nosek oczyścić bo inaczej krople nie zadziałająNasivin próbowałam ostatnim razem i nic.
ale spróbuję raz jeszcze.
dzięki![]()