reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
nessi jezeli płukanie zatok, to jest to co myślę to nic strasznego:) miałam takie coś kilka razy i nie jest to bolesne;) w jedna dziurkę (od nosa:p) wkładaja ci taka rurke w druga strzykawą (bez igły) wkrapiaja chyba sól fizjilogiczna. ty odchylasz głowe do tyłu i mówisz ki ki ki:) u mnie tak to wyglada przynajmniej:)

Ale pogoda u nas do bani chyba chyba nici ze spacerku bo ma padac a pozatym do tych lekarzy jeszcze no i T pojechal na uczelnie a wozek w bagazniku hehe jakos mi sie nudzi z rana posprzatalam obiadu nie robie bo mieso jeszcze sie nie rozmrozilo chyba sie uwale zaraz:)

Ja tez daje sloiczek bo nie wiem co to za jablka w realu sprzedaja :)))))))))) ale mysle ze poki co zupki ze sloiczka bede dawac a jabluszko niedlugo zaczne takie surowe

ok dziewczyny dzieki za odpowiedz:)
a jezeli chodzi o moje nadrabianie zaleglosci czyli tego co tu sie dzialo to jakas masakra!!! przeczytalam 30stron i jestem w ogromnym szoku co tu sie dzieje!! chodzi o georgine! nie za bardzo jeszcze wiem o co do konca chodzi bo wszystkiego nie doczytalam ale z tego co sie orientuje to byla jeszcze w staraczkach??? czyli co bo nie rozumiem?oszukiwala nas czy je? wytlumaczcie mi prosze bo juz nic nie rozumiem!

Ale pogoda u nas do bani chyba chyba nici ze spacerku bo ma padac a pozatym do tych lekarzy jeszcze no i T pojechal na uczelnie a wozek w bagazniku hehe jakos mi sie nudzi z rana posprzatalam obiadu nie robie bo mieso jeszcze sie nie rozmrozilo chyba sie uwale zaraz:)

karnitynka, u mnie też pogoda do bani :-D:-D

reklama
lasunie a jak czyscicie uszka waszych pociech? bo ja jak na razie patyczkiem ale slyszalam ze dobrze jest sola fizjologiczna. tylko jak?

Do góry