reklama
magda85-gdańsk
Fanka BB :)
nessi jezeli płukanie zatok, to jest to co myślę to nic strasznego
miałam takie coś kilka razy i nie jest to bolesne
w jedna dziurkę (od nosa
) wkładaja ci taka rurke w druga strzykawą (bez igły) wkrapiaja chyba sól fizjilogiczna. ty odchylasz głowe do tyłu i mówisz ki ki ki
u mnie tak to wyglada przynajmniej
karnitynka1982
Ale pogoda u nas do bani chyba chyba nici ze spacerku bo ma padac a pozatym do tych lekarzy jeszcze no i T pojechal na uczelnie a wozek w bagazniku hehe jakos mi sie nudzi z rana posprzatalam obiadu nie robie bo mieso jeszcze sie nie rozmrozilo chyba sie uwale zaraz
magda85-gdańsk
Piotrusi od nas tez najlepsze życzenia z okazji 5 miesięcy
karnitynka1982
Ja tez daje sloiczek bo nie wiem co to za jablka w realu sprzedaja
))))))))) ale mysle ze poki co zupki ze sloiczka bede dawac a jabluszko niedlugo zaczne takie surowe
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
ok dziewczyny dzieki za odpowiedz
a jezeli chodzi o moje nadrabianie zaleglosci czyli tego co tu sie dzialo to jakas masakra!!! przeczytalam 30stron i jestem w ogromnym szoku co tu sie dzieje!! chodzi o georgine! nie za bardzo jeszcze wiem o co do konca chodzi bo wszystkiego nie doczytalam ale z tego co sie orientuje to byla jeszcze w staraczkach??? czyli co bo nie rozumiem?oszukiwala nas czy je? wytlumaczcie mi prosze bo juz nic nie rozumiem!
a jezeli chodzi o moje nadrabianie zaleglosci czyli tego co tu sie dzialo to jakas masakra!!! przeczytalam 30stron i jestem w ogromnym szoku co tu sie dzieje!! chodzi o georgine! nie za bardzo jeszcze wiem o co do konca chodzi bo wszystkiego nie doczytalam ale z tego co sie orientuje to byla jeszcze w staraczkach??? czyli co bo nie rozumiem?oszukiwala nas czy je? wytlumaczcie mi prosze bo juz nic nie rozumiem!
karnitynka1982
Od nas tez duzo zdrooooooooooowkaPiotrusi od nas tez najlepsze życzenia z okazji 5 miesięcy![]()
Ale pogoda u nas do bani chyba chyba nici ze spacerku bo ma padac a pozatym do tych lekarzy jeszcze no i T pojechal na uczelnie a wozek w bagazniku hehe jakos mi sie nudzi z rana posprzatalam obiadu nie robie bo mieso jeszcze sie nie rozmrozilo chyba sie uwale zaraz![]()
karnitynka, u mnie też pogoda do bani

Marzka ja podaje słoiczki ale wiem, że np. Mea daje tarte.
To muszę jej zapytać, dzięki :-)
reklama
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
lasunie a jak czyscicie uszka waszych pociech? bo ja jak na razie patyczkiem ale slyszalam ze dobrze jest sola fizjologiczna. tylko jak?