reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

reklama
MEA WRACAJ!!!!

Co do Georginy to ja jednak widze ze ona nie żaluje:-(wiec chyba jednak zmienie o niej zdanie...I widze ze masz tupet:-(a szkoda,bo liczylam ze inaczej sie zachowasz...
ja jej nie komentowałam po tym jak powiedzialam co mysle.. czytalam co pisze..
i widze ze nie ma sensu w ogole pisac z taka osoba..

a i ja zaczynam czuc sie nie komfortowo skoro wiem ze jest tu taka oszustka.. ;]

Dziekujemy za buziaczki, juz przekazane...
ja musze drugie danie bo inaczej moj mezus bedzie chodzil i grzebał w lodówce bo on to miesozerny zwierz..
Mój też miesożerny..ale sam sobie wymyslił ten żurek a po drugie pozbyłam się córki żeby posprzątać co nieco więc nie mam czasu na wymyślne dania:-D
Oczywiscie o siedzeniu przed komputeram mu nie wspomnę:-D

Mój też miesożerny..ale sam sobie wymyslił ten żurek a po drugie pozbyłam się córki żeby posprzątać co nieco więc nie mam czasu na wymyślne dania:-D
ja tez mam sprzatac i musze szysbko drugie danie wymyslic a siedze przed kompem...wciaga ach wciąga tez komputer...

no takie cos bym zjadła na obiadek:-)ale mi smaka zrobiłas; nigdy nie jadłam ale ja lubie takie rzeczy mniam mniam...miesko ziemniaczki wszystko w jednym;

Ja uwielbiam kartacze:tak: ale bez zasmażki;-) Wogóle nasza mazurska kuchnia to taka ziemniaczana;-) kiszki ziemniaczane,placki ziemniaczane, babki ziemniaczane z mieskiem, bez mięska itd.

Hej,

Aniu - Wszystkiego Naj Naj Słońce. Niech Ci się wszystko w życiu układa. Życzę Ci pociechy z Majeczki i samych radosnych dni :)
Kala - również spóźnione życzonka.

A teraz już miło nie będzie. Wczoraj sie nie wypowiadałam na głównym ale dziś to mnie już trafia.

BRAWO.

Georgino czyż nie dostałaś szansy 10.08 na przyznanie się do wszystkiego? Może pamiętasz co mi wtedy napisałaś jak poruszyłam na zamkniętym Twoją Ktosiową sprawę. Dlaczego teraz taka dziewczyna jak Mea (uczciwa od samego początku) miałaby zaprzestać pisania przez Ciebie. Od kiedy Ty jesteś tu ofiarą? Nessi dobrze napisała.
Było Ci na rękę że zniknęłam z forum ale niestety wróciłam. Może nie mam takiej siły przebicia jak Ty ale już cicho siedzieć nie będę.

zgadzam się ! ja tam już zadnych zdjęc nie dodaje ,bo cholera wie co komu do głowy przyjdzie ! a i zastatnowie się 100 razy zanim coś napisze, bo jak ktoś takie rzeczy wyprawia to niewiadomo czego można się po nim spodziewać !

Kopciuszku doczytałam o twoim piecu..nie zazdroszczę:no:
My w zeszłym roku wymienialiśmy bo jak sie ciotka do nas sprowadziła i dowiedziała się że nasz piec ma 16 lat to od razu dała na nowy:-D:-D:-D
A stary był jeszcze całkiem dobry..kiedyś robili poządne piece:tak:
A ten co teraz mamy..teść też go kupił kilka lat wcześniej..i równo z gwarancją im się rozciekł:szok:

Agus ja jak ro9bię żurek to jest już zupa i drugie, do żurku gotuje zawsze dużo białej kiełbaski i jajek. Tak, ze zupa wychodzi bardzo syta. Wiem co mówie bo u mnie w domu sami mięsożercy:tak:

reklama
Do góry