no takie cos bym zjadła na obiadek:-)ale mi smaka zrobiłas; nigdy nie jadłam ale ja lubie takie rzeczy mniam mniam...miesko ziemniaczki wszystko w jednym;
reklama
A
AnOoLa88
Gość
ja jej nie komentowałam po tym jak powiedzialam co mysle.. czytalam co pisze..MEA WRACAJ!!!!
Co do Georginy to ja jednak widze ze ona nie żaluje:-(wiec chyba jednak zmienie o niej zdanie...I widze ze masz tupet:-(a szkoda,bo liczylam ze inaczej sie zachowasz...
i widze ze nie ma sensu w ogole pisac z taka osoba..
a i ja zaczynam czuc sie nie komfortowo skoro wiem ze jest tu taka oszustka.. ;]
ja nie mam pojecia.. nam w szpitalu nic nie mwoili i pediatra takze.
okulista nie jest obowiazkowy...chyba ,ze wcześniaczek ,albo jakies problemy były/są to tak

aga6671
Mama Hani i Tomka
Mój też miesożerny..ale sam sobie wymyslił ten żurek a po drugie pozbyłam się córki żeby posprzątać co nieco więc nie mam czasu na wymyślne daniaDziekujemy za buziaczki, juz przekazane...
ja musze drugie danie bo inaczej moj mezus bedzie chodzil i grzebał w lodówce bo on to miesozerny zwierz..

Oczywiscie o siedzeniu przed komputeram mu nie wspomnę

ja tez mam sprzatac i musze szysbko drugie danie wymyslic a siedze przed kompem...wciaga ach wciąga tez komputer...Mój też miesożerny..ale sam sobie wymyslił ten żurek a po drugie pozbyłam się córki żeby posprzątać co nieco więc nie mam czasu na wymyślne dania
Oczywiscie o siedzeniu przed komputeram mu nie wspomnę![]()
no takie cos bym zjadła na obiadek:-)ale mi smaka zrobiłas; nigdy nie jadłam ale ja lubie takie rzeczy mniam mniam...miesko ziemniaczki wszystko w jednym;
Ja uwielbiam kartacze

Hej,
Aniu - Wszystkiego Naj Naj Słońce. Niech Ci się wszystko w życiu układa. Życzę Ci pociechy z Majeczki i samych radosnych dni
Kala - również spóźnione życzonka.
A teraz już miło nie będzie. Wczoraj sie nie wypowiadałam na głównym ale dziś to mnie już trafia.
BRAWO.
Georgino czyż nie dostałaś szansy 10.08 na przyznanie się do wszystkiego? Może pamiętasz co mi wtedy napisałaś jak poruszyłam na zamkniętym Twoją Ktosiową sprawę. Dlaczego teraz taka dziewczyna jak Mea (uczciwa od samego początku) miałaby zaprzestać pisania przez Ciebie. Od kiedy Ty jesteś tu ofiarą? Nessi dobrze napisała.
Było Ci na rękę że zniknęłam z forum ale niestety wróciłam. Może nie mam takiej siły przebicia jak Ty ale już cicho siedzieć nie będę.
zgadzam się ! ja tam już zadnych zdjęc nie dodaje ,bo cholera wie co komu do głowy przyjdzie ! a i zastatnowie się 100 razy zanim coś napisze, bo jak ktoś takie rzeczy wyprawia to niewiadomo czego można się po nim spodziewać !
aga6671
Mama Hani i Tomka
Kopciuszku doczytałam o twoim piecu..nie zazdroszczę
My w zeszłym roku wymienialiśmy bo jak sie ciotka do nas sprowadziła i dowiedziała się że nasz piec ma 16 lat to od razu dała na nowy

A stary był jeszcze całkiem dobry..kiedyś robili poządne piece
A ten co teraz mamy..teść też go kupił kilka lat wcześniej..i równo z gwarancją im się rozciekł

My w zeszłym roku wymienialiśmy bo jak sie ciotka do nas sprowadziła i dowiedziała się że nasz piec ma 16 lat to od razu dała na nowy

A stary był jeszcze całkiem dobry..kiedyś robili poządne piece

A ten co teraz mamy..teść też go kupił kilka lat wcześniej..i równo z gwarancją im się rozciekł

Agus ja jak ro9bię żurek to jest już zupa i drugie, do żurku gotuje zawsze dużo białej kiełbaski i jajek. Tak, ze zupa wychodzi bardzo syta. Wiem co mówie bo u mnie w domu sami mięsożercyMój też miesożerny..ale sam sobie wymyslił ten żurek a po drugie pozbyłam się córki żeby posprzątać co nieco więc nie mam czasu na wymyślne dania
Oczywiscie o siedzeniu przed komputeram mu nie wspomnę![]()

reklama
G
Georgina
Gość
bo odpisałam Luuuznej? Już stąd znikam.MEA WRACAJ!!!!
Co do Georginy to ja jednak widze ze ona nie żaluje:-(wiec chyba jednak zmienie o niej zdanie...I widze ze masz tupet:-(a szkoda,bo liczylam ze inaczej sie zachowasz...