reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

Cuś chciałam napisać...
Cherie masz śliczne zdjęcie w sygnaturce:tak:
Maarta ty taż...ale na początku nie wiedziałam kto pisze bo zawsze tam zaglądam:-D
I jeśli możesz to powiedz czemu ty nigdy nie "świecisz" się na zielono jak z nami piszesz? Tak jakbys nie była zalogowana!
Hehe no tak, przyzwyczaiłyśmy się do avatorów i po nich się rozpoznajemy;-)
A ja zrobiłam sobie w ustawieniach fiku miku i jestem niewidoczna;-) jak na gg:tak:
Zatem napisze w skrocie.

Pamietacie sprawe Ani (ania wybacz ale musze przytoczyc)
Jej maz ja uderzyl, obrazal, nie szanowal....
Krzyczalysmy wrecz- dran, jak mogl, on sie nie zmieni, co za czlowiek.

Pytam: Czy ktoras z Was osobiscie uderzyl?
Czy ktoras z Was osobiscie zranil?
Nie !!!!
Ale tacy ludzie sa spolecznie nie do zaakceptowania stanelysmy po wlasciwej stroni. Po stronie dobra, moralnosci .

A teraz co????
Georgina potraktowala staraczyki jak G.o.w.n.o
i co widze?
Teksty typu: przeciez to nie nas! , to bylo dawno! , przeprosila !

To jest spolecznie nie do zaakceptowania.
Musze zgodnie z zasadami jakie wyznaje i poprzednim postem stwierdzic - Georgina jest dla mnie skrslona bo nie jestem choragiewka , ktora skreca w ta strone gdzie wiatr zawieje.
Zasady to zasady - albo sie je ma albo nie.

A Ty Georgina nie masz za grosz WSTYDU.
Nie wierze czytajac wypowiedzi i wtracanie sie do naszych dyskusji na Twoj temat.
Musimy podjac decyzje na Twoj temat a nie z Toba.
Twoje jakiekolwiek wypowiedzi w tym momencie sa nie na miejscu.
Powinnas delikatnie mowiac podkulic ogonek i przynajmniej przeczekac jak sie sprawy obroca. A widzac jak sie forum rozpierdziela z Twojego powodu - zniknac z szacunku dla nas .
Zapomialam ednak ,ze slowo POKORA jest Ci obce.

Nie wytrzymalam.

I słusznie że to napisałaś!

reklama
eee moim zdaniuem przesadzasz ! mea tez nie owija nigdy w bawełne tylko pisze w taki sposob, ktory mozna uznac za niemiły...Niestety ,ale tak to jest jak sie rozmawiam przez net, nie widzac osoby, nie znajac jej emocji i wyrazu...

masz racje eliza trudno rozmawiać nie widząc emocji..ja np jestem przyzwyczajona do stawiania .. mea uwielbia !! chociaz chyba w sieci są oznaka krzyku? dobrze myślę? jednak mi nie przeszkadza zbyt duże używanie znaków interpunkcyjnych:)

ale być na 6000 stronie i mieć post 60000 to byłoby coś ;-)
Pozdrawiam Aga i zapoluj jeszcze na odpowiedni nr postu :)

No coż mnie tez się nie udało, ale Magda85-gdansk trafiła

No a moja córa to blondi to już w ogóle widać:p Ale na codzień nie zwracam na to uwagi

Mój tez blondyn i widać będzie...

dziekuje za zyczenia wszystkim :*

musze Wam cos powiedziec..
Maja znowu nie spala w nocy ..znowu pierdziala i plakala...
a rano zrobila ogromną kupe..a w niej był CZOPEK ;|
juz teraz nie wiem co myslec ..;-/

w pierwszej chwili glupio pomyslalam ze to moze byc czopek ktory dalismy jej po szczepieniu.. a dalismy dwa - w srode i czwartek..bo od tego czasu wlasnie sa takie jazdy...
ale jakby mogl sie czopek przez tydzien nie rozpuscic..?!

wczoraj minal tydzien od szczepienia moze to przez szczepienie byla taka..
dzisiaj kupa byla koloru zoltego ..

ale nie wiem co bedzie wieczorem..

przyznam szczerze ze chodze juz na rzesach.. :(

Biedaczko idź spać!!

okulista nie jest obowiazkowy...chyba ,ze wcześniaczek ,albo jakies problemy były/są to tak :tak:

Aluś miał i nie wiem po co :eek:

hmmm, Daffodill skasowała konto.

Coooo?????

no wałsnie...ja niby zcierałam,ale podobno tak pryskaja te jabłka,ze chyba tez zaczne dawac ze słoiczka :tak:
Ja pracuję jako audytor i swego czasu wysyłaliśmy do laboratorium w USA próbki jedzenia z Gerbera i Nutricii i obie firmy wypadły bardzo dobrze (tak dla uspokojenia) ale Gerber miał lepsze wyniki ;-)

Nie można cytować ani odpisywać :D Ktoś zamknął temat definitywnie, czyli zablokował możliwośc dodawania nowych postów.
Jak to, zupełnie album jest zamknięty? :-(

reklama
Do góry