reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

Czemu Daffi skasowała konto????
No ludzie.....po sprawie..każda powiedziała co myśli i nie ma się co obrażać!!!

Aga napisałam parę stron wcześniej, że Dafi mi napisała, że to przeze mnie i żebym o tym pamiętała 0_o Ale dla mnie to jeden wielki absurd. Myślałam, że Dafi jest troche doroślejsza jednak! Miejmy nadzieję, że się prześpi z problemem i jutro wróci, a jak nie do pojade do niej i jej lanie chyba dam :p

reklama
NO da się go otworzyć, pewnie Mea może. To nie jest tak że jest zamkniety dla osob, tylko zamkniety jest na pisanie postow, to inny rodzaj zamkniecia. Mam nadzieje,ze mnie zrozumiesz dobrze, bo nei umiem tego jasniej wyjaśnić (masło maślane)
Rozumię:-D
Tylko ciekawi mnie kto i po co zamykał całkowicie album?
To mamy już nie dodawać zdjęć?

NO da się go otworzyć, pewnie Mea może. To nie jest tak że jest zamkniety dla osob, tylko zamkniety jest na pisanie postow, to inny rodzaj zamkniecia. Mam nadzieje,ze mnie zrozumiesz dobrze, bo nei umiem tego jasniej wyjaśnić (masło maślane)
Dokładnie....

Czy ta Daffi oszalała???
Normalnie ryczeć mi się chce... kazda swoje zdanie powiedziała na temat Georgini co nie znaczy że mamy sie kłocić, ja z nikim się nie kłoce i nie zamierzam:-( a czy moje zdanie jest mniej lub bardziej znaczące to zalezy tez od pogladów innych osób.
Kurcze, narobiło się niemiło....:-(

Aga napisałam parę stron wcześniej, że Dafi mi napisała, że to przeze mnie i żebym o tym pamiętała 0_o Ale dla mnie to jeden wielki absurd. Myślałam, że Dafi jest troche doroślejsza jednak! Miejmy nadzieję, że się prześpi z problemem i jutro wróci, a jak nie do pojade do niej i jej lanie chyba dam :p

Jejciu może jej przejdzie!
Nic..na strone się załapałam..z posta mnie okradziono to idę sprzątać w końcu :):):)
Ale będę zaglądać!

reklama
Ja nigdy tak na to uwagi nie zwracam, czy ktos postawi jeden wykrzyknik czy 10;-) trudno jest pisząc wyrazić swoje emocje.
Sama często różnych znaków uzywam... musze nad tym pomyslec;-)
Znaczy się tak jest przyjęte,ale nigdzie nie zapisane, że drukowane litery to krzyk, dużo wykrzykników to też krzyk, albo frustracja, tzn wyraz silnych emocji czasem również pozytywnych np ALE DZIŚ ŚWIETNY DZIEŃ!!!!! to wyglada zupelnei inaczej niz "Ale dzis swietny dzień!" :)

Do góry