reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

daffi ciesze sie ze jestes ... czy twoj nick sie coskolwiek zmienil ?? bo mi si ewydaje ze nie .. .wiec wg mnie powinnas miec dostep do zamknietego bo z listy nikt cie nie wywalil /chyba ze to jest automatyczne przy usuniecia konta w co szczerze watpie/

jak mozesz to sprawdz ...

sprawdzalam i nie mam dostepu.... a nick kompletnie nic sie nie zmienil nawet adres mailowy! co mnie zdziwilo bo czesto jest tak ze przynajmniej 3 miesiace nie mozna korzystac z danego nicku.

fakt cherie slusznie zauwazyla ze wtedy pierwsza liera byla mala..... a wiec wszystko gra juz wiem czemu moge korzystac z tego samego nicka:)

reklama
w takim razie trzeba sie do poniedzialku uzbroic w cierpliwosc bo w weekend adminki nie czytaja maili :)

spoko nie spieszy mi sie.. poczekam......
i tak niebawem meza ujrze to na forum nie bede miala czasu bo juz sobie postanowilam ze caly ten czas do poniedzialku bede tylko z nim i Julka.

kurcze któraś pisała, że dostaje chyba...tak czy siak chodzi o to, że jak wypełniałaś ankietę po urodzeniu (z niebieskiego pudełka), to zrobili jakieś losowanie i tym wylosowanym przysyłają gazetę ;-)
Tak jest napisane na 1 stronie
o ty szczęściaro! fajnie masz z tymi gazetkami :-D

daffi super że wróciłaś! :tak:

o jaa zaczynasz znów od zera:szok: nowe konto ;) Mogłaś Daffi założyć!:-D
no właśnie :-D

Ja pamiętam jak mnie morfiną faszerowali po cc, a ona na mnie nie działała!!!!
ja po tym cc byłam faszerowana taką dawką morfiny że nic nie czułam :-D tlyko że leżałam na intensywnej..
c015.gif

no i jesteśmy po spacerku :tak:... i jednak ta nasza spacerówa jest troszkę pod kątem...Mała nie lezy zupełnie na płasko i jest jeszcze strasznieeee dużaaaa...wyglądała w niej co najmniej dziwnie i musiałam jej połozyc poduszkę pod spód, bo wpadła w nią glęboko :tak:... także zakładam z powrotem gondolkę, bo Gabrysia też jeszcze spokojnie się w niej mieści a świat jeszcze zdąży obejrzeć ,więc nie będe jej na siłe przesadzać do spacerówy... tym bardziej,że ona zawsze zasypia na spacerze :tak:
A my już niestety w spacerówce śmigamy. Mała wygląda troszkę dziwnie, ale nie miałam wyjścia. W gondolce było jej nudno, na spacerze był taki wrzask, że słyszała nas połowa osiedla:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Próbowałam wieszać jej grzechotki, zabawki ale na nic. Teraz jest spokój, ogląda sobie świat i zasypia po 20 minutach.

reklama
mój ma chyba za ciężki tyłek bo obraca się tylko na brzuchu w koło. nie przewraca się, chyba że z boczku na plecy.
Hehehe, mój grubasek to samo. :) Na bok nie ma problemu, na brzuszek przewróci się tylko przez przypadek. Ale za to nogi do buzi wkłada, czasem obie jednocześnie :)

Do góry