reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

oj to się ciesz...i jeszcze w dodatku jak Mała karmiłam to nie dość ,że cyce mnie bolały jak diabli to jeszcze ta macica ! Boże co to był za ból masakryczny :szok:

o kurcze... ja to niewiem mnie cyce tez bolaly ze hej zawsze bralamcos w reke jedna i sciskalam z calych sil jak tylko mala zaczynala ssac czesto az lzy w oczach mialam z bolu! ale nie wiem co to bol obkurczajacej macicy i dziekuje ze mnie to nie spotkalo!

Ostatnia edycja:
reklama
oj to się ciesz...i jeszcze w dodatku jak Mała karmiłam to nie dość ,że cyce mnie bolały jak diabli to jeszcze ta macica ! Boże co to był za ból masakryczny :szok:

Nie chcę was dziewczyny załamywać...ale przy każdym kolejnym porodzie ból obkurczającej macicy jest większy...ja przy Hani nic nie czułam...a teraz to było straszne!
A była babka z 3 dzieckiem..ona twierdziła że boli ją bardziej niż poród!!!

Daffi miło cię widzieć!

Ja kupiłam wcześniej ochraniacz na całe łóżeczko i powiem Wam, że teraz jest niezastąpiony..Szymek chodzi..do tyłu i naokoło siebie..Raz tylko miał nóżki między szczebelkami jak z jednego końca przywędrował na drugi (tam tylko nie ma ochraniacza). Dzieki niemu ani razu nie uderzył sie w głowe no i uwielbia zerkać na mnie zza ochraniacza..widzę tylko głowę jak się chowa, i zaraz podnosi sie na rekach i patrze..wielkie roześmiane oczyska wlepione we mnie:-)Unosi już całą klatkę piersiową i brzuch:-)
Mea-jak debiut chustowy? Widze na zdjęciu żabcia w błękitnej chuście..też chcialabym sie nauczyć wiązać no i jaką tu wybrać?Na razie mam zamówione u Alci MT (Mei-tai) zielone, akurat zacznie siedzieć i będę mogla go w tym nosić (będę miała na początku lipca) na nasze wędrówki po chaszczach..:-)
Dziewczyny...wczoraj przeżyłam koszmar i mogło mnie już nie być na tym świecie,,,z nieogrodzonego domu (jeszcze nie wybudowanego) wyleciał na nas z Szymkiem doberman i zaczął gonic...już widziałam najgorsze..a bylam na zupełnym odludziu, dom na peryferiach...nie wiedzialama czy dzwonic do Męża gdzie jestem, żeby zabrał Szymka..juz siebie nieżywą widziałam..ale w miarę jak się oddalałam pies zwolnił tempo..potem przystanął i cały patrzył czy sie oddalam..uff..do tej pory nie mogę się otrząsnąć...pędzilam po ugorze z wózkiem i wielką kłoda drewna w razie....

Ojej:szok:ja tez sie panicznie boje psow choc kocham je nad zycie:tak:ja bym to zglosila bop wiesz ktoregos dnia moze spotkac kogos cois naprawde zlego.

Hej.. jestem.. nie linczujcie mnie przypadkiem... :)
po dlugiej rozmowie z Emwu i dosc dajacej do myslenia.. wrocilam tu....
nie ukrywam ciezko bez was itp... ale przemoglam sie... nie wiem czy bede czula sie swojo jak dotychczas.. czas pokaze!
nadal jest mi smutno ale juz nie zaglebiajmy sie w to.
to chyba tyle co chcialam napisac..
aha
Przepraszam jesli kogokolwiek w jakis sposob urazilam...

Fajnie ze jestes:-):tak:

Nie chcę was dziewczyny załamywać...ale przy każdym kolejnym porodzie ból obkurczającej macicy jest większy...ja przy Hani nic nie czułam...a teraz to było straszne!
A była babka z 3 dzieckiem..ona twierdziła że boli ją bardziej niż poród!!!

Daffi miło cię widzieć!

U mnie tak samo:tak:po pierwszym porodzie nic nie bolalo ale teraz:szok:MASAKRA jak to juz napisala Eliza:tak:kuzwa cala noc nie spalam,mnie bolalo przez 3 dni:tak:jedna laskacop ze mna lezala tez sie swijala z bolu:tak:poszla do poloznej po tabletke,powiedziala ze chce Nospe to ta jej powiedziala ze w zadnym wypadku nie to:no:bo zrobilaby przeciwnosc,macica by sie rozluznila i znowu byloby to samo:tak:

A tak wogole to slyszalyscie o tym wypadku z "KRETEM" do przeczyszczania kanalizacji?Przezylam szok jak o tym uslyszalam:szok:

Chodzi ci o te dziecko co w sklepie się najadło bo rodzice "na chwilę" spuścili je z oka?

Ojej:szok:ja tez sie panicznie boje psow choc kocham je nad zycie:tak:ja bym to zglosila bop wiesz ktoregos dnia moze spotkac kogos cois naprawde zlego.

Fajnie ze jestes:-):tak:

U mnie tak samo:tak:po pierwszym porodzie nic nie bolalo ale teraz:szok:MASAKRA jak to juz napisala Eliza:tak:kuzwa cala noc nie spalam,mnie bolalo przez 3 dni:tak:jedna laskacop ze mna lezala tez sie swijala z bolu:tak:poszla do poloznej po tabletke,powiedziala ze chce Nospe to ta jej powiedziala ze w zadnym wypadku nie to:no:bo zrobilaby przeciwnosc,macica by sie rozluznila i znowu byloby to samo:tak:

A tak wogole to slyszalyscie o tym wypadku z "KRETEM" do przeczyszczania kanalizacji?Przezylam szok jak o tym uslyszalam:szok:
Słyszałam. I nawet swojego kreta sprawdziłam i doszłam do wniosku że nie ma szans żeby dziecko samo to otworzyło, ktoś musiał to zrobić wcześniej. I nie rozumiem jakim cudem rodzice tego nie zauwazyli. Nosz ludzie, jak się idzie z maluchem na zakupy to się go chyba pilnuje...
Daffi- witaj:)

Cześć Dziewczynki!
Przepraszam, że tak wyskoczę jak Filip z konopii, ale muszę się pochwalić. Mamy pierwszego ząbka! Wczoraj patrzę biała plamka na dziąsełku, a dzisiaj już łyżeczka stuka:) Jak ten czas leci. Dopiero co się urodziła a tu już pierwszy ząbek.
Daffi witaj ponownie!
Nie komentuję afery z Georginą, bo po co to rozgrzebywać. Zawiodła mnie i tyle!
Lecę nadrabiać, bo jeszcze tyyyle stron zostało.

kurde moje dziecko dzis bije rekordy w marudzeniou !! jeszcze tak nie bylo zeby ryczala non stop !! i to wrzask taki jak by ja ze skory obdzierali !!

kurde moje dziecko dzis bije rekordy w marudzeniou !! jeszcze tak nie bylo zeby ryczala non stop !! i to wrzask taki jak by ja ze skory obdzierali !!
Mój też był dziś strasznie marudny, wszystko na "nie", 5 min czymś się zainteresował i dalej krzyk. Bo mój synek teraz częściej krzyczy niż płacze. Ale już jest w łóżeczku i zasypia...

reklama
a moje dziecko lezy po kapieli najedzone i ani mysli spac!
zbyt jasno jakos dzisiaj jest o tej godz i ciekawe o ktorej zasnie.

Aha i taki mały news! Maz jeszcze nie wrocil a juz sie poklocilismy! niezle co? ehh niechce mi sie nic.. niech mloda usni to i ja sie zaraz poloze!

Do góry