reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Tak wlasnie o to:tak:zastanawiam sie jak to jest mozliwe i gdzie byli rodzice:-(
Wczoraj tez weszlam na taki watek na bb "Uwazajcie na swoje dzieci" i sie normalnie przerazilam:szok:Bozesz jakie tam byly przypadki:szok::-:)-(

Gratuluje:-)

Też kiedys to czytałam:-( jak Antoś był mały i u mnie w domu zawsze detergenty bardzo wysoko stały i stoją albo zamkniete w szafce.
Nigdy też nie przelewamy niczego do butelek po napojach.

reklama
może ją coś boli? biedulka :sad:

:

nie wiem co jej bylo ... moze to ze nie spala popoludniu spotegowalo ogolnie marudny dzien ...
a moze powiem standardowo - moze to skok rozwojowy ... ale jakis mega skok !!!
no i dodam ze dzis pierwsza kaszka z bananami pokonana ... wcinala az sie uszy trzesly i zasnela zanim jeszcze zdazylam zgasic swiatlo i wyjsc :) ciekawe jak bedzie ze spaniem :)

Ostatnia edycja:
wrocilam:)
maz mnie w balona ciagle robi!
teraz niby za 1 godz bedzie...no zobaczymy....
wkurza mnie juz takie czekanie i bezzynnosc.
wszystko co mozliwe posprzatne i nie mam co zrobic ze soba...

znowu migrena, zaraz się wykończę... :sad:
mi tez dzisiaj leb peka, moze cisnienie?
próbowalam przeczytac tpo wsyztsko co napisalyscie ale chyba wróce wieczorem dokonczyc bo jeszcze musza troche pogarnąć, poprasowac znowu i logiostycznie przemyslec wyprawe jutro do kosciola do mojego B siostry na rocznice komunii, oby nie padalo tylko

A ja się podzieliłam taką miłą wiadomością a tu nic...:(

Dopiero teraz nadrabiam :)
Gratulujemy ząbalka!!!:-D:-D:-D
(nie wiem czemu nie wyświetlił sie twój pierwszy post o zabku..a zaznaczałam:baffled:)

Kurna a nam znów dekoder padł z polsatu..a że małż leniwy to normalnej anteny też nie mamy...chyba zostaje nam eurobusiness:-D:-D:-D

Szymek sie dzis pierwszy raz obrocil z brzucha na plecy i sie od razu po tym poplakal na maxa chyba sie wystraszyl hihi bidulek mi sie nic dzis nie chce no chyba ze cos slodkiego hihi

reklama
Do góry