reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Kasiek masakra:szok: tyle kasy na książki? przegięcie...
No i chyba nasze dzieciaki już coraz starsze hehe chociaż Aluś lubi pospać, ale z jedzeniem gorzej;/ Niby na wadze przybiera BARDZO w normie teraz. Eh chociaż moje obiadki wcina ;-)

Dziś chyba rosołek na obiad (Alkowi odleję i niech posmakuje, bo warzywka próbował już wszystkie, ale takie zmielone, a nie w formie zupy :-D)

W domu trochę rozgardiasz, ale jakoś weny nie mam do sprzątania jak wczoraj...spać bym tylko chciała...

reklama
Po przyjeździe już robił sam śluz od rana (2 w nocy) zaliczył 5 kup jak nie 6 bo tracę już rachubę.
Dałam mu Nurofen bo widać, że ta temperatura go wykańcza

Jutka witaj:) buziaki dla córeczek.
A afera była z jedną naszą koleżanką... I ona odeszła.
Jakie duże są już twoje córcie???

A no moje dziewczyny już koło 7 kilo waza i maja ok 64cm:) Duze z nich kobiety. Nawet probuja juz siadac i niestety buntuja sie niemilosiernie, bo lezenie jest juz dla nich be...

Też słyszałam..ponoć cola ma być odgazowana i w miarę zimna...ale Hania jak miała tą jelitówkę to coli też nie chciała:no: Na razie jej nie smakuje:-D

Pauluś a oprócz tego ze w kupce jest sluz to dalej ma biegunkę czy juz lepiej to wygląda? Mam nadzieje że mu szybko przejdzie bo biedny na pewno strasznie się męczy!

Jutka ja cię podziwiem z bliźniaczkami:-D My tu z jednym czasem nie wyrabiamy..a ty w dodatku na razie bez pomocy! Pewnie już nie możesz się doczekać przenosin bliżej mamy:tak:
A afera...hmm Georgina od nas odeszła..ale za dużo i za nieprzyjemnie by pisać!

A jak wrócę od Mei to w końcu pochwalę się łazienką:-D:-D:-D
Ale podłogi na której kruszy się dalej fuga "cykac" nie bedę:-(

Oj tak, czasami ciezko nie ukrywam, ale jakos daje rade. Potem mama pomoze to bedzie lepiej:)
Georgina??? W szoku jestem...

reklama
hej laseczki!
dzielnie was podczytuje, ale na pisanie jakoś brak czasu i weny..
lajtway gratulujemy ząbka:)
maxiu sto lat:)
i zdrówka dla aleksa życzymy!

u nas czas powoli leci. pogoda do bani..wczoraj moja siostra (lat 8) pierwszy raz wracała do mnie sama z muzyki.ma bardzo blisko, bo to na moim osiedlu.tylko, że u nas była meeega burza z piorunami i błyskawicami..myślałam, że mój J po nia podjedzie, bo niebo się robiło już granatowe. patrze przez okno a ona taka mała biegnie ile sił w nogach..na dworzu ciemno, błyskawice..aż sie popłakałam, treraz też zreszta rycze:p jakas za wrażliwa jestem;)
w weekend mamy komunie, za tydzien następną a za dwa tygodnie nasz ślub:) mau juz mamy prawie wygrane, wóde też:p musimy tylko zrobić winetki i tablice z planem stołów. a no i najważniejsze mój J musi sobie kupić surdut..jak zwykle wszystko na ostatnia chwile..
ja dzielnie odciagam mleko, mam już na 3 karmienia, a w zasadzie dopiero..bo mój panieński juz jutro, więc chyba nie poszaleje;)
to chyba na tyle
aha jeszcze jedno mój młody robi coś dziwnego.jak leży na brzuchu to opiera się na głowien i nogach,a brzuch i dupcie podnosi do góry. mam wrażenie, że chce sie przemieścic, ale jeszcze nie kuma, że ruszając samymi nogami nie da rady..że trzeba jeszcze do tego dołaczyć ręce. powinnam sie bać i gdzieś się z nim zgłosić? czy to całkiem normalne?

Do góry