Pauluś89
Grudzień 2009
właśnie pocisnał kolejny śluz. Do białych kulek dołączyył pomarańczowo czerwone
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pauluś chyba jednak warto by było pojechać na IP, skoro pojawiają się czerwone ślady...właśnie pocisnał kolejny śluz. Do białych kulek dołączyył pomarańczowo czerwone
właśnie pocisnał kolejny śluz. Do białych kulek dołączyył pomarańczowo czerwone
aha jeszcze jedno mój młody robi coś dziwnego.jak leży na brzuchu to opiera się na głowien i nogach,a brzuch i dupcie podnosi do góry. mam wrażenie, że chce sie przemieścic, ale jeszcze nie kuma, że ruszając samymi nogami nie da rady..że trzeba jeszcze do tego dołaczyć ręce. powinnam sie bać i gdzieś się z nim zgłosić? czy to całkiem normalne?
kombinowanie jeszce nikomu nie zaszkodzilo tylko miej go na oku !!!
Już skomentowałamDaffi czytasz wątek o fotelikach? wrrr
To mi wygląda na resztki marchewki, no ale on nic z marchwią nie jadł od 5 dni więc możliwe, że jeszcze była w jelitkach??????Pauluś chyba jednak warto by było pojechać na IP, skoro pojawiają się czerwone ślady...
Czekam na A jak wróci z pracy i pojedziemy. Przedtem nie mam jak...![]()