reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Matylda1980- oszczędzaj się i trzymaj wszystkie jajeczka do poniedziałku - w poniedziałek się nie stresuj a my będziemy trzymały kciuki, żeby komóreczek było jak najwięcej i jak najmocniejsze:)
Ewelina125 , BetaBeta- z pewnością dzieciaczki się ucieszą, że je odbierzecie z zimowiska, po takim przemarznięciu spodoba im się w Waszym ciepłym brzuszku :)
Mam nadzieję, że wszystkie niedługo dołączymy do grona przeszczęśliwych ciężarówek, a na początku przyszłego roku będziemy miały tu niezłe przedszkole :-)

reklama
Matylda ja się czuję bardzo dobrze i chwilami mnie to martwi ;) Wolałabym odczuwać, że coś się dzieję w moim organiźmie- wtedy byłabym spokojniejsza. Do 21 coraz bliżej- nie mogę się doczekać i boję się ;) Generalnie jestem nadal na L4 więc "leżę i pachnę", krzątam się trochę po mieszkaniu, ale skoro nie mam dzieci to nie bardzo mam co robić. Być może to moje ostatnie takie błogie lenistwo - baaardzo bym chciała.
LOLITKA poszukiwana!! Kurcze, ona zaginęła naprawdę!

Matylda ja się czuję bardzo dobrze i chwilami mnie to martwi ;) Wolałabym odczuwać, że coś się dzieję w moim organiźmie- wtedy byłabym spokojniejsza. Do 21 coraz bliżej- nie mogę się doczekać i boję się ;) Generalnie jestem nadal na L4 więc "leżę i pachnę", krzątam się trochę po mieszkaniu, ale skoro nie mam dzieci to nie bardzo mam co robić. Być może to moje ostatnie takie błogie lenistwo - baaardzo bym chciała.
LOLITKA poszukiwana!! Kurcze, ona zaginęła naprawdę!

Mami,
nic sie nie stresuj ze nic nie odczuwasz- nie ma reguly... Ja sporo odczuwalam i bardzo mnie to cieszylo i co- i nic :(
Nawet mi tu ktos juz chcial gratulowac sukcesu- tyle sie w tym moim brzuchu dzialo i tyle o tym gadalam. Kazda z nas cos innego czuje, wiec luz. Wiem wiem, latwo powiedziec: LUZ :) Za 2 tyg. ty mnie bedziesz uspokajać pewnie bo to ja bede sie bacznie sobie przygladac. Ech, nielatwe to wszystko...

Matylda1980- oszczędzaj się i trzymaj wszystkie jajeczka do poniedziałku - w poniedziałek się nie stresuj a my będziemy trzymały kciuki, żeby komóreczek było jak najwięcej i jak najmocniejsze:)
Ewelina125 , BetaBeta- z pewnością dzieciaczki się ucieszą, że je odbierzecie z zimowiska, po takim przemarznięciu spodoba im się w Waszym ciepłym brzuszku :)
Mam nadzieję, że wszystkie niedługo dołączymy do grona przeszczęśliwych ciężarówek, a na początku przyszłego roku będziemy miały tu niezłe przedszkole :-)

Oj dostaną za swoje te nasze zmarzluchy jak nie beda chcialy sie na stale do nas przeniesc!!!! :)
A co do przedszkola to koniecznie! Załozymy nowe forum i bedziemy sobie o zupkach i kupkach gadac, co? :))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem jak najbardziej ZA :) Tematy o zupkach i kupkach bardzo mi odpowiadają! O psach tez możemy gadać bo bardzo je lubię - jak mieszkałam z rodzicami to zawsze mieliśmy 2 psiaki- wyżła i jamnika. Niestety teraz nie mogę sobie pozwolić bo nie zamknę zwierzaka w mieszkaniu na pół dnia.

Hej Laseczki

Witam wszytskie nowe babyforumowiczki.

Ja byłam w poniedziałek u gina, a później byłam w środę u gina i mniej więcej za 14-16 będę miała transferek. Zabieramy dziaciaki z zimowiska:) Jutro powinnam dostać @, a od 4DC mam zacząć brać CLO - 1 tabletka dziennie. 10-12 dc usg i zobaczymy, potem tylko zastrzyk na pęknięcie i za 2 dni transfer. Tak więc wedle moich obliczeń wypada to około 30.05 - 01.06.
ewelinka, super - w dzien dziecka!!!! ile dzieciaków zabierasz?

Cześć dziewczyny.Dziś miałam pierwszą weryfikację i się cieszę bo beta jest 2,0 a biorąc pod uwagę moje zawodowe doświadczenie to jest ok teraz tylko muszę czekać do wtorku żeby urosła.

reklama
Do góry