C
Cleo1981
Gość
Ja mam słoiczki Gerberka i takich cudów nie ma napisanych (oddzielone mechanicznie)??? Na Bobovicie jest napisane "mięso bez wywaru" to bardzo dobrze. Mój tato coś wspominał, ze na naszym podwórku kury zacznie chodować buehehehehhe ostatnie jakieś 15 lat temu psy podusiły. Ale jakoś nie widzi mi się, ze babcia idzie na podwórko kurczaka zabijać dla niuni....takiego naszego kurczaka, na nasyzm podwórku, takiego gdzie Oliwierek by za nim ganiał a potem by go jadł.......buuu
To zobacz czy na pewno masz "KURCZAK GERBERA" a jak nie wierzysz to wejdz na stronę i przeczytaj skład

Jeśli chodzi o jedzenie kur z podwórka która sobie biega ,je robaki i widzi słońce, deszcz,i cały świat uważam za LUKSUS !!!
Igorek nie potrafi jeszcze biegać za kurczakami,w ogóle nie potrafi

Nie bój się mój syn nie będzie uczestniczył z zabijaniu kurczaków i patrzeniu na całą tą rzez.
W ogóle to nie kumam o co Ci biega ??? Chcesz karmić kurczakiem ze sloika karm jezuuuu ,nie moja sprawa

ale Asia nie je duuuuzzzoooo wiec nie jest tak zle ;-) i okazuje sie ze napis eko na opakowaniu nie wystarczy - zawsze trzeba sprawdzic sklad.