reklama
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
a co to takiego..? ta górka...Ja daję górkę cielęcą

Kasiiula
mamusia Pawełka :)
zupkeKasia gotowałaś czy surowy ??Mam buraczka i bym spróbowała :-)
indykTa ja wróce jeszcze do tematu mięsa? Jakie mięso i w jakiej formie podajecie/planujecie podawać ?
- kurczak - ma hormony i mało zdrowy,wiec plenuje podawac rzadko lub tylko ze słoiczków.
- królik - wydaje mi sie, ze cieżko dostepny, a do zoologicznego raczej nie planuje po króliczka sie udawać))))
- cielęcina - jaka część?
- wołowina, wieprzowina - chyba jeszcze za wczesnie.
Jakies jeszcze mięska na początek?
my juz indyk kurczak i cielecina zaliczona ;-)
dziewczyny a Pomidory ??? od kiedy teoretycznie ?
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Aż się zdziwiłam, ze słoiczkowy brokuł Waszym dzieciom smakuje, wow - toc to papka bez smaku
u nas nie przeszła próby.
Ja chyba zbankrutuję zanim poznam smaki mojego Synka
Ja chyba zbankrutuję zanim poznam smaki mojego Synka
Ostatnia edycja:
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
My pomidory mamy juz w mixie warzyw słoiczkowych...
dziewczyny a Pomidory ??? od kiedy teoretycznie ?

Pianistka
Szczesliwa mamusia!
Ta ja wróce jeszcze do tematu mięsa? Jakie mięso i w jakiej formie podajecie/planujecie podawać ?
- kurczak - ma hormony i mało zdrowy,wiec plenuje podawac rzadko lub tylko ze słoiczków.
- królik - wydaje mi sie, ze cieżko dostepny, a do zoologicznego raczej nie planuje po króliczka sie udawać))))
- cielęcina - jaka część?
- wołowina, wieprzowina - chyba jeszcze za wczesnie.
Jakies jeszcze mięska na początek?
No wlasnie to mieso... ja gotuje sama i podala pierwszego kurczaka, niby ekologiczny ale chyba to on byl winowajca naszej wysypki (i stwierdzenia egzemy)... odstawilam, teraz jadla jakis czas same warzywka i dzis po przerwie podam kroliczka ze sloiczka, no i zobaczymy. A do kurczaka wrocimy za jakis czas... Ale tak myslalam, ze na dania miesne to sie w ogole przerzuce na sloiki. Moja mala nic nie chce jesc ostatnio, sprobuje wiec teraz kupowac sloiczki, moze lepiej posmakuja. No i na zoltko za kilka dmi przyjdzie pora.
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
ja robie sama krem brokułowy przepis na smakach dałam i ja sie zajadam i mały ... w słoiczku bleAż się zdziwiłam, ze słoiczkowy brokuł Waszym dzieciom smakuje, wow - toc to papka bez smakuu nas nie przeszła próby.
Ja chyba zbankrutuję zanim poznam smaki mojego Synka![]()
a co do pomidorkow to jutro dam zobaczymy
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
my też pomidorki w mixie , poza tym od wyjazdu do pl gotuję małe sama zupki jarzynow, kalafiorowe itp it , nie miksuję tylko daję w drobnych kawałeczkach wszysko i jest super..
bardzie jej smakują niż mix;-)
bardzie jej smakują niż mix;-)
reklama
D
dziunka24.
Gość
Mam problem. Jedzenie młoda wsuwa, ryż, kaszę jaglaną (w końcu radzi sobie też z makaronem - taaak, tym długim
bez najmniejszego zakrztuszenia . Dziś nawet ogórka kiszonego bez skórki, plasterek wsunęła (od kiedy właściwie można kiszonki?) i nic. Za to piciem krztusi się jak szalona! Muszę bardzo kontrolować i jak tylko weźmie większego łyczka to zaraz krztuszenie i to poważne. Butli nie chcę dawać. Już straciłam nadzieje ze nauczy sie pic...
Podziel się: