reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

sunday ostatnio w gazetce z bierdonki chyba widzialam, ze maja byc 3paki body zaa 12zl ale to chyba od 25 maja. widzialam to w takiej gazetce z artykulami dla dzieci z bierdonki. Niestety juz wyrzucilam a worek tez wyniesiony:-(
Dobrze wiedziec,bo Karolcia tez mi juz powyrastala z bodziakow....
A co sie tyczy,body i ich rozciagania,to ja nie mialam jakichs wiekszych problemow,troche sie co niektore porozciagaly,ale zeby spadaly z ramion,to nigdy....:no:
A mam rozne i z biedronki, i z Tesco,a nawet z Lumpka....:happy2:

Witajcie....u mnie dzis strasznie duszno na dworze,pewnie znow bedzie lalo,bo jak wczorajsza pogode ogladalam,to nadawali nawet spore opady na lubelszczyznie:cool:
Gosia dzis do szkoly z cukierkami urodzinowymi poszla,a jaka zadowolona,bo sto lat beda jej spiewac :-D:-D:-D
Anaconda,biedna Maja,ze ma az takie problemy z wyproznianiem sie.....moja panna,na szczescie nie ma tym problemow...kiedys raz miala,ale wlasnie dawalam ten syrop,o ktorym pisalas....
a moe diete trzeba zmienic,wiecej owocow i warzyw niech Maja zjada(ale wiem ze to nie takie proste,moja panna,np,nie za duzo zjada owocow,bo niechce:sorry:)
A co do Dnia Dziecka,to Gosia ze szkoly jedzie na wycieczke do Lublina na jakis spektakl do teatru...a w domu to jeszcze nie myslalam,jakis drobiazg pewnie dostanie....

reklama
Witajcie my niedawno wstałysmy i powoli szykujemy sie na spotkanie z koleżanka i jej synkiem....

wczoraj moja mama ponosiła MIkołaja na rękach i wieczorem był płacz jak go położyłam na kocu:szok::szok::szok: normalnie wprowadz dla babć zakaz noszenia młodego:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D

sienio A propo Dnia Dziecka to wyjazdu czy wyjscia nie planujemy bo pewnie W bedzie w pracy, a na prezent to myslimy zeby kupić rowerek :-) maltanka Ty chyba kupowalas na allegro?taniej wyszlo niz w normalnym sklepie?

Sunday
my tez kupowalismy na allegro duzo taniej niz w sklepie...

A co do dnia dziecka to też miałam pytac...może gdzies razem wybierzemy????;-);-);-)trzeba poszukac jakis imprez:-)

Co do prezentu to my chyba podciagniemy ta zjeżdzalnie ktora zamowilismy jej na dzialke:eek:

Zmykam szykowac sie...zajrze do Was dopiero wieczorkiem bo pozniej jade na pazurki

A wiec miłego dzionka

Witam pogodnie:-).
:tak: Milego deszczowego dnia:tak:

Powiedzcie planujecie cos na Dzien Dziecka?? Chodzi mi raczej o jakies wyjscie, bo prezent to raczej indywidualna sprawa.
?
Jaki deszczowy :sorry: u mnie śliczne słoneczko;-):tak::tak::-D.
Ja jeszcze nie wiem co z dniem dziecka :sorry::sorry:
Zapewne jakiś prezent będzie a czy do tego jakieś wyjście to nie wiem. W przedszkolu było ogłoszenie o jakimś wyjeździe ale to nie wiadomo jak na razie czy najmłodsza grupa też będzie jechała :sorry2::sorry2::sorry2:
Jak na razie to mam tylko zaproszenie od mojej córci na dzień matki na 27 maja :tak::tak::tak:
Co do Dnia dziecka to myślałam żeby zabrać chłopaków do centrum rozrywki dla dzieci (coś na podobę Bugi) w Chełmie. A znając życie pewnie jakiś festyn na stadionie będzie i się wybierzemy.
Ja Dzień Rodziny mam u Jula 25-go na 10-tą a u Olka 28-go na 13:30( i to chyba piknik będzie);-):tak:.
Posiedzę jeszcze chwilkę i do pierogów zmykam.:tak:

Fornetka Z okazji narodzin Waszego synka życzę mu zdrowia i beztroskiego dzieciństwa, a Rodzicom - wygranej w toto - lotka i cierpliwości.:-)
Witam się poniedziałkowo.:-)
karlita
paznokietki śliczne :tak:A fotki rewelacja.
anet15 wszystkiego najlepszego dla Gosi. A torcik rewelacyjny,mniam:-)
sienio to niezłą "wałówkę" babcia przywiozła dla Juli:-)
mandziula to niezłe party się szykuje u Was. W BF jest duży wybór ubranek, można spokojnie przymierzyć dziecku-jest nawet wydzielone specjalne miejsce z przewijakiem.
Ciekawa jaka pogoda będzie w Dzień Dziecka, bo w tamtym roku normalnie porażka była-tak padało.Ale jakby było ładnie to fajnie byłoby się spotkać gdzieś na świeżym powietrzu.

U nas cały weekend zabiegany że nawet nie było jak wejść na BB. W sobotę zjazd rodzinny, a wczoraj byliśmy cały dzień na rocznicy komunii u mojego M chrześniaka.
Dzisiaj Kubuś już śpi, ja idę coś naszykować na obiad a później ma koleżanka z pracy przyjść do nas. Miłego dnia.

reklama
Witam się i ja... idę po kawusię bo na oczy nie widzę - robić którejś? :tak:

Co do dnia dziecka - my jeszcze też żadnych planów nie mamy więc... jesteśmy otwarci - jak będziecie gdzieś wszyscy szli to i my pewnie byśmy się pisali :happy2::blink:
Ciekawe czy będą u nas jakieś fajne imprezy...

Madzieńka miłego wypadu do bugi! I pochwal się koniecznie paznokciami jak wrócisz

Do góry