C
Carlaa
Gość
Adka to już od dawna wiadomo że on nie jest normalny... Zamknij ten rozdział tak jak zamknęłaś te drzwi, masz Lilę i całe życie przed sobą... Mam nadzieję że oszczędzi Ci tych nerwów i da Ci spokój... A pisałaś że kogoś poznałaś... Jak jest, rozwija się coś? Kurdę ja muszę też gdzieś wyjść 
Młoda wiesz co ja temu debilowi zrobiłam? Za dużo mu dałam i później zostawiłam!! Dupek!!
Katerinka u mnie jest strasznie zimno, ale praktycznie nie pada, wieje i chmury okropne, depresyjna pogoda...
Byłam u proboszcza i chrzestnym może być mój kuzyn z Kanady.Będzie tylko wpisany, ważne że chrzestna na miejscu
Kurde już chyba prawie 3 miesiące pępek zaklejamy i cały czas wystaje... Ciekawe ile jeszcze...
Młoda wiesz co ja temu debilowi zrobiłam? Za dużo mu dałam i później zostawiłam!! Dupek!!
Katerinka u mnie jest strasznie zimno, ale praktycznie nie pada, wieje i chmury okropne, depresyjna pogoda...
Byłam u proboszcza i chrzestnym może być mój kuzyn z Kanady.Będzie tylko wpisany, ważne że chrzestna na miejscu
Kurde już chyba prawie 3 miesiące pępek zaklejamy i cały czas wystaje... Ciekawe ile jeszcze...

a przecież córcia ma dopiero 14 miesięcy i nikt nie ma na nią wpływu ... mądra dziewczynka, sama doszła do wniosku że jej stary to osioł
Twój ex już nic nie zrobi ani nie wymyśli bo badania DNA nie ma potrzeby powtarzać, pobiorą Wam krew i zrobią wspólne zdjęcie