reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

W kwestii Pudziana też się wypowiem, żeby nie wyjść na totalną ignorantkę. Choć może się trochę w ten sposób naraże. No ale cóż. Każdy ma prawo do swojego zdania. Moje jest takie, iż poczuł się za pewny. On nigdy nie grzeszył skromnością i zawsze przekonany był o swoim sukcesie. Trafiła kosa na kamień. Zabrał się za zbyt wysokiej klasy zawodnika i to go zgubiło. Może też czegoś go nauczy. Napewno utarło mu trochę ten nos zadarty do góry. Poza tym on mnie tak wkurza robiąc z siebie pajaca w tym programie "Tylko Nas Dwoje". Nie oglądam tego telewizyjnego show, ale czasem jak napatoczę się na jakieś urywki. Masakra jakaś :eek:
Matylda1980: To okropne. Choć ja w pracy też nie powiedziałam dlaczego idę na zwolnienie, bo niewiem czy wykazaliby się wyrozumiałością. Mogłabym sobie zaszkodzić. Poza tym musiałam wziąć pod uwagę, że może się nie udać i co wtedy?
No właśnie. Co będzie jak się nie uda ??? Kurka, nie dam rady psychicznie znieść kolejnej porażki. Na razie to ja się tylko Wam żalę, że ten ból brzucha i że pewnie zaraz dostanę @. W głębi serca jednak cały czas wierzę, że mi się udało. Cała aż drżę w środku ze strachu.

reklama
hej matylda, 2 dzień to początek więc spokojnie, najważniejsze sobie odpocząć po całym stresie zabiegowym, pooglądaj głupie, łatwe i przyjemne filmy i nie skupiaj się na negatywnym tylko na pozytywnym ja tym razem byłam raczej nastawiona obojętno-pozytywnie, miałam swoje momenty lekkiego zachwiania a wtedy zaglądałam na forum i było mi lepiej w tak doborowym towarzystwie-chociaż wolałam biernie się przyglądać-taki mam charakter-tyle razy nie wyszło i taka stara nie chciałam dołować pozostałych, no więc spokojnie i tak jak lusia czekaj, taka jest procedura i trzeba się z nią pogodzić a myślenie na nie nie pomaga więc na przekór myśl na tak i walcz! OK?

Chanelili- z tym sprayem do nosa to jest jakis bajer!!! Może inna dziura beda probowac czy co??? Ja polece i chociaz moze sol morska kupie bo mi nic takiego nie dali ...no ale ja w polsze..zanim u nas sie ogarna ze spray do nosa pomaga ciaze zrobic to u mnie po ptokach juz bedzie!!!takze zazdroszcze ;-)
missdior jesteś boska!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzisiaj na pewno dam sobie spokój z tym testem. Chociaż jutro to już śmiało mogłabym zrobić sikańca. Początkowo lekarza kazał mi zrobić betkę 23.05. Potem zorientowawszy się, iż ten dzień przypada na niedzielę zminił mi na 24. Więc może jutro jednak spróbować?

.ja podchodze w niemczech wiec moga miec inne nazwy.tak jak ten co teraz mam w spray do nosa synarela(gonadotropiny).no dowiem sie dokladnie co i jak jak pojde na wizyte.[/QUOTE]

hej chanelini ja tez mieszkam w niemczech ale w mojej okolicy jakos nie znalazłam porządnych lekarzy więc wybrałam się do czech bo mam niedaleko, życzę powodzenia i trzymam kciuki

Hope

ale wiesz jak to jest, jak przychodzi cięższy dzień to ci się przypomina, że jak wracałam po transferze do domu, to była dziurawa droga, progi zwalniające, i mnie wytrzęsło...to może zarodki wypadły...a może się schyliłam, albo zjadłam coś, wszystko składa sie w całość że się nie uda,,,,,,jakaś schiza

Dzisiaj na pewno dam sobie spokój z tym testem. Chociaż jutro to już śmiało mogłabym zrobić sikańca. Początkowo lekarza kazał mi zrobić betkę 23.05. Potem zorientowawszy się, iż ten dzień przypada na niedzielę zminił mi na 24. Więc może jutro jednak spróbować?
no to może spróbuj ale ja mój robiłam 13dpt-nie licząc dnia transferu

Matylda!!! Przestań tak wszystko czarno widziec...(poczekajcie na mnie co sie bedzie działo teraz taka madra jestem;-) )ja jak wracałam kiedyś ze szpitala po operacji też mnie tak wytrzęsło ze myslalam ze watroba mi wypadla ...ale nie, jest na miejscu i dalaj gnije ;-) takze głowa do góry nic tak łatwo nie wypada a już napewno nie zarodki kochana!!!!!!!!!!!!1

reklama
Do góry