Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
paula- u Nas biała armia już od dawna w użyciu, ale jakoś zawodzi chyba, bo skurcze zamiast silniejsze to są jakby słabsze
Kurcze jak mnie brzuch swędzisiedzę i się drapie
a masz jeszcze szyjke czy juz jej nie masZ?
ja tez czasem sie drapie i drapie i w ciagu jednego dnia pojawilo mi sie tyle rozstepów masakra:-(
, bo narazie nie mam ani jednego
paula- u Nas biała armia już od dawna w użyciu, ale jakoś zawodzi chyba, bo skurcze zamiast silniejsze to są jakby słabsze
Kurcze jak mnie brzuch swędzisiedzę i się drapie

właśnie według lekarza, który mnie badał ostatnio w środę to szyjka już zgładzona i powinno się coś już rozkręcić, dawał mi góra tydzień, ale ja mam wrażenie ,że wszystko jakby się cofa:-(
Jezu mam nadzieje,że to ie na rozstępy, bo narazie nie mam ani jednego
![]()

Niektóre moje koleżanki twierdziły, że właśnie krótko przed porodem swędział je brzuch . . . Może coś w tym jest. Jeśli chodzi o brak objawów zbliżającego się porodu to ja tez tak mam. Oprócz właśnie opuchniętych stóp:--( Brzuch przestał mi się tak mocno napinać, nie czuję nawet malutkich skurczy przepowiadających więc sobie myślę, co jest ????? Rodzenie odwołane ????!!!!!
![]()

może coś w tym jest:-)