reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
dołączam do grona z opuchnietymi nogami ;/ Musze sobie jutro taką sól do nog zakupic, moze pomoze :) Jak na razie stosuje ten krem do opuchnietych nog Perfecta Mama ale przynosi ulge na krotko..

Liliti- cudowna corcia!!

paula- u Nas biała armia już od dawna w użyciu, ale jakoś zawodzi chyba, bo skurcze zamiast silniejsze to są jakby słabsze :)

Kurcze jak mnie brzuch swędzi :( siedzę i się drapie

Jakie maleństwo cudowne :D liliti raz jeszcze gratulacje :)
gosiagro super zdjęcia :) W sumie nawet nie pomyślałam żeby się do zoo wybrać a taka ładna pogoda dzisiaj była :) mogłam swojego wyciągnąć z domu.

Ja od 2 dni mam uczucie takie jak na okres :/ i takie jakby skurcze w podbrzuszu. Narazie jednak cisza i spokój. Mój mąż coraz bardziej naciska na białą armię żeby może udało nam się przyśpieszyć troszkę przyjście małej na świat :) bo ja już powoli wymiękam, jest coraz ciężej.
Co do puchnięcia stóp to ja teraz rzadko kiedy mogę zaobserwować moje w normalnym stanie :( Już nawet rano mi puchną.

paula- u Nas biała armia już od dawna w użyciu, ale jakoś zawodzi chyba, bo skurcze zamiast silniejsze to są jakby słabsze :)

a masz jeszcze szyjke czy juz jej nie masZ?

ja tez czasem sie drapie i drapie i w ciagu jednego dnia pojawilo mi sie tyle rozstepów masakra:-(

a masz jeszcze szyjke czy juz jej nie masZ?

ja tez czasem sie drapie i drapie i w ciagu jednego dnia pojawilo mi sie tyle rozstepów masakra:-(

właśnie według lekarza, który mnie badał ostatnio w środę to szyjka już zgładzona i powinno się coś już rozkręcić, dawał mi góra tydzień, ale ja mam wrażenie ,że wszystko jakby się cofa:-(

Jezu mam nadzieje,że to ie na rozstępy:szok:, bo narazie nie mam ani jednego:tak:

Niektóre moje koleżanki twierdziły, że właśnie krótko przed porodem swędział je brzuch . . . Może coś w tym jest. Jeśli chodzi o brak objawów zbliżającego się porodu to ja tez tak mam. Oprócz właśnie opuchniętych stóp:-:)-( Brzuch przestał mi się tak mocno napinać, nie czuję nawet malutkich skurczy przepowiadających więc sobie myślę, co jest ????? Rodzenie odwołane ????!!!!!:szok::szok:

właśnie według lekarza, który mnie badał ostatnio w środę to szyjka już zgładzona i powinno się coś już rozkręcić, dawał mi góra tydzień, ale ja mam wrażenie ,że wszystko jakby się cofa:-(

Jezu mam nadzieje,że to ie na rozstępy:szok:, bo narazie nie mam ani jednego:tak:

no ja tez od wtorku czekałam na armie ale miaalm dzisiaj na uczelni egz i powiedzialam ze po nim działamy zobaczymy czy cos to da hihi:)

ja nie miałam i mi trez nagle sie pojawily:-( nie wiem skad nawet
najpierw na tzw ,,boczkach'' a teraz na brzuchu i jeszczw wokól pępka a no i na piersiach szok jakis:wściekła/y:

Niektóre moje koleżanki twierdziły, że właśnie krótko przed porodem swędział je brzuch . . . Może coś w tym jest. Jeśli chodzi o brak objawów zbliżającego się porodu to ja tez tak mam. Oprócz właśnie opuchniętych stóp:-:)-( Brzuch przestał mi się tak mocno napinać, nie czuję nawet malutkich skurczy przepowiadających więc sobie myślę, co jest ????? Rodzenie odwołane ????!!!!!:szok::szok:

mnie lekarz straszyl od 30 tyg a pote,m powiedzial 38 i rodzimy a tu juz sie konczy 38 i co??? mała nadal w srodku a wszystko niby juz gotowe w srodku na poród:)

od dwoch sni mam bole jak na okres straszne i do tego ból kregosłupa czasem nie do zniesienia wiec mam nadzieje ze juz tuż tuż

reklama
Monika- może synek strajkuje i myśli sobie w taką pogodę to ja nie wychodzę:-D:-D
Ciekawe z tym swędzeniem:tak: może coś w tym jest:-)

paula- a u mnie jak było, skracająca się szyjka, postępujące rozwarcie i skurcze, a teraz jak juz mogło by się coś wydarzyć to co...nic, i gdzie tu sprawiedliwość:-D

a mój mąż mi własnie oświadczył,że powinnam urodzić w środę, bo ma wolne potem dwa dni urlopu okolicznościowego sobie weźmie, weekend ma wolny a od poniedziałku 2tyg urlopu...sobie wymyślił, ledwo wrócił ze zwolnienia a już mu się nie chce pracować :)

super,że ewuś się dzielnie trzyma!!!

Ostatnia edycja:
Do góry