kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
za drogo by wyszla wysylka, chyba ze pryjedziesz mnie odwiedzić;-)
Może kiedyś
dziewczynki polecam wam diete dr dukn ,to diet proteinowa
ja schudlam w ciagu 3 miesiecy 10 kg i przedewszystkim nie trzeba sie glodzic
Ale dieta Dukana nie nadaje się dla wszystkich. Po pierwsze bardzo obciąża nerki i trzeba pamiętać żeby pic co najmniej 2,5 litra wody dziennie, no i nie każdy potrafi wytrzymać kilka miesięcy bez owoców
Oliwka własnie usneła więc mamusia wskoczyła na kompa.musze ja przelozyć bo usnęła odwrotnie w nogach.
dostałam dzis kwiatuszka od mojej córci,wiem dzień matki jest jutro ale Oliwka przydreptała do mnie już dziś.:-):-):-):-):-) i mnie wycałowała za wszystkie czasy
Oliwce juz przeszło,bylismy dzis u kontroli.
mamy jeszcze przez tydzień podawać priobiotyk.
przepisałanam nowość acidolac junior.super sprawa tabletki w formie misiów zrobione z białej czekolady.rewelacja,nawet nie wiecie jak oliwka chce je jeść.
wszystkie lekatstwa dla dzieci powinny byc tak dobre,wreszcie ktoś pomyslał.
Super że Oliwka już zdrowa. A ten probiotyk to muszę sobie gdzieś zapisać bo ja to zawsze robię tak że wysypuję proszek z kapsułki na łyżeczkę i daję do zlizania
witam sie nocnie mamuski;-)
m siedzie jakis glupi film oglada a ja sie bujam na bb
narazie zrobilam przerwe w czytaniu bo zaczelam przeginac
do spania nie bo czytalam w dzien drzemki nie bo czytalam mody sie bawil sam bo czytalam obiad na ostatnia chwile i porzadki tez bo.. czytalam
masakra w jakis nałóg wpadłam
m to juz tak krzywo patrzal na mnie ze szok
i zakupilam sobie legginsy ciazowe na 3/4 czarne mam nadzieje ze jutro juz przyjda gosciu juz wczoraj mi pisal ze wyslal a to poleconym wiec mam nadzieje ze przyjda![]()
No u mnie też tak wygląda napad czytania więc na razie jestem na odwyku. A z tym światem książki to jeszcze poczekam z tydzień żeby nie było ze wykorzystuję sytuację. A wczoraj odkryłam
CzytajTanio.pl | tania książka, Księgarnia, tanie książki, końcówki nakładów
kurcze chcialam poczytac chociaz co dzis naskrobalyscie ale co cofam strone to mi blad wywala i dupa blada
trudno,zmoe jutro sie uda
widze tylko ze /Oliwka agnes chora.na co?zdrowka dla niej!
ja robie zrzutke z moim rodzenstwem i kupujemy naszej mamie zegarek ne reke bo jej sie pospul i bez zgeraka chdzi a przywyczjona.wiec zamaist 3 kwiatkow doatanie zegrek:-)
a co do tesciowej-to niech moj maz sie martwi,to nie moja matka:-)
Weronika pstatnio ma fobie na wszelkie owady latajcae,na muchy szczegolnie
wpada w histerie jak jakas widziz kolo siebie
az mnie do szalu doprowadza
poza tym ostatbie 2 wieczory urzadzlaa mi pol godzinna(albo i dluzsza) histerie bez powodu wlasciwie
moze i jakis byl ale nie odgadlam
dzis na szczescie poszlo spokojnie
i wczorajszej nocy obudzila sie o 2 i wola siku,wiec ja wysadzilam i patrze ze pampers suchy:-)i spala do rana w suchym
dzis juz zasikala
ale tak mysle ze zanim pojde spac to ja wysadze na ncnik na spiaca
nie chec mi sie ale chybea trzeba zaczac,mzoe ise oduczy
bo dzis w biedronce pampersow zabraklo
bylo tylko kilka paczek dady ale w rozmiarze 2 i tyle,nawet chusteczek nawizlzanych nie bylo
normlanie wymiotlo
i znow trafilam na swoja ulubiona kasjerke
heheheh ja zawsze do niej z pelnym wozkiem:-):-):-):-):-)
no dora,zadnej juz nie ma widze,mwief ide luknejakis fil i spac
do jutra
Anabuba a Ty masz gdzieś u siebie Biedronę czy jeździsz bo Mińska? Z tymi pieluchami to Natali ma rację że pewnie przez tą promocję wykupili. A chusteczki były w czteropaku więc może dlatego nie dokładali już tych zwykłych na półki
MAMUŚKI, WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE Z OKAZJI DNIA MATKI ;-);-);-);-);-)
Witam,
przerwali mi i nie wiem co chciałam napisać
Warto poczekać na nowe testy
A zpłynów to tylko pur, bo ja mam bardzo wrażliwe rece, po innych mam uczulenieno ewentualnie fairy.
maxi cosi tobiA chicco fatalnie wypadły w testach konsumenckich
ooo, dobrze wiedziec
Ale cię urządził
A, jeszcze wam się pochwale, że M żeby uczcić dzień matki, przejął poranne obowiązki i dostałam kawkę ze śniadankiem do wyrka:-) Własnie wiezie małą do przedszkola
A ja spadam się wypluskać
![]()
NO to super prezent dostałaś. Mój mi nie zdążył bo pierwsza wstałam. Za to zabrali mnie dzisiaj na zakupy i dziewczynki starają się być cały dzień grzeczne
Witam :-):-):-)
Maja wczoraj na noc gorączki dostała i zaczęła kaszleć, zaraz do lekarza idziemy i zobaczymy co dalej. Jutro w przedszkolu przedstawienie z okazji dnia mamy i chciałabym ją jednak puścić ale to zobaczymy co lekarz powie :--
-(
Dowikla fajne buciki Dominikowi kupiłaś
Ja również składam wszystkim mamusiom najlepsze życzenia z okazji ich święta :-):-):-)
Anakonda zdrówka dla Majeczki i żeby się nie rozłożyła przed przedstawieniem
elloo
teraz w expresie bo na 11 ide do dentysty bo mi plomba wyleciala
Potem nadrobie co napisalyscie a teraz jeszcze z mokrymi wlosami siedze![]()
Pogoda do niczego bo padaczyzby pogoda z Polski do mnie przyszla
Skladam najlepsze zyczonka kazdej z Was z osobna i wszystkim razem.Wszystkiego najlepszego Mamusie
Powodzenia u dentysty a z pogodą to wiesz w sumie jakaś sprawiedliwość musi być
dowikla na tobi to i tak nie nazbieram... te 440 + wyysłka to taki maksimum ju...no zobaczymy jak będzie to wygladało z nowymi testami.. mam nadzieje że znajde jakis bezpieczny do 500zl
aaaa
dziewczyny wkurza mnie ten mój wózek bo jest strasznie niski i źle sie nim jeździ bo taki klekot że hej
szukam jakiegos taniego- i w sumie oglądam graco- tyle że nie widzialam go na zywo i nie wiem jak opinie... miala/ma/ widziała któras może i wie coś o nim???
GRACO WÓZEK SPACEROWY MIRAGE + Solo 6M85 ORBE (1044129036) - Aukcje internetowe Allegro
Medeuska ja w sumie powinnam Ci ze wszystkich miar polecać x-landera xgo ale skoro Ty szukasz jakiejś tańszej spacerówki to niestety nie da rady bo chyba jeszcze nie ma ich na allegro a tym bardziej np używanych żeby były tańsze.
Witam:-)
Ja wpadam tylko złożyć mamusiom życzenia:-):-):-)
Samych uśmiechów i dzieciaków bez buntu dwu-, trzy, cztero-...latka;-);-);-)
Kupiłam sobie spódnicę na allegro, właśnie przyszła i chyba wywalę ją do śmieci![]()
Natali..eeee szkoda gadać. Nie sprawdziła wymiaró i ona jest długa aż po kostkiTo tego szeroka i wygladam w niej jak cyganka!!
![]()
Kerna szkoda że zakupy się nie udały. Ja dla siebie też się ostatnio boję kupować na allegro ciuchów bo już kilka razy się nacięłam. Nie wiem jak niektórzy ludzie to wszystko mierzą. Bo z podawanych wymiarów się zgadzało a przychodziła rzecz 2 razy większa
Witam Was mamuśki w świątecznym dniu i wszystkiego najlepszego Wam życzę.
Ja zaraz robię szybki obiadek i zmykamy do mojej mamusi z kwiatkami i czekoladkami.
Ostatnia edycja: