reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja już wlasnie obejrzalam majke i teraz zmykam robic kolacje krystiankowi.
nic mi sie nie chce,a jeszcze musze dzieci kąpac.

dowiklus-buziaczka juz od Ciebie dostał alanek:tak:
my to mamy z tymi blizniakami;-)

Ja tez planuje dzisiaj wykapac moja ferajne:tak:Ale jakos niezbyt mi sie chce i jeszcze dostalam dzisiaj @

Ja czasami uzywam laptopa bez myszki jak mi sie nie chce ona wlaczyc i jak dla mnie to jest masakra:no::no::no:A jak jade do siory i ma normalnego kompa i klawiature to jzu nie umiem u Niej pisac:szok::-D

No tak mąż juz obdzwonił po ludziach za czesciami i poprawił mi humor bo byc moze nie bedzie takiej potrzeby całosci wymieniac , moze uda sie kupic z czesci sama taka czesc z tej czesci całej , wiem troche skomplikowane :-D:-D:-D ale tam jest takie cos co wyglada jak mały silnik z kółkiem z ramiaczkami ,i dobrzeby było gdyby mozna było dokupic tylko te kółko bez tego silniczka (bo to u mnie działa), wiec tylko przekrecic kółeczko a to jest tylko koszt wtedy od 250 do 400zł wiec to lepsze niz 1200zł:tak::tak::tak::tak:a ze mężą mam mechanika wiec za robocizne tez nie musiałabym płacić :-):-):-)wkoncu tiry umie naprawiac tomoje audi chyba tez:-D:-D:-D

ja mam do stacjonarnego kompa dokupiona płaską klawiature :tak: ale i tak czuć różnicę :-D

Pochwalę się, że opchnęłam fotelik po Anice :tak::tak::tak: 250 do przodu :-p

No to dziewczyny chwalic sie biustami.Ciekawe czy ktoras z Nas kupuje odpowiedni stanik:confused:

Mi wyszło 80H Szkoda tylko że w 85 to już nie każdych się dobrze czuję bo powietrza zaczyna brakować

hejka.

Wszystkiego najlepszego mamuski z okazji naszego święta :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

po pracy wybralismy się z Oliwka na długi spacer,poszliśmy też do sklepu i kupilismy sobie nowy aparat fotograficzny 14,1 piksela.sony.daliśmy za niego razem z etui ok 940zł.

chcieliśmy wziąć na raty ale tesciowa zaproponowała ze wyłozy gotówkę a my jej będziemy spłacac co miesiąc po 100zł,przynajmniej nie będziemy musieli płacic odsetek.fajną amma tesciowa co?????? :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-p:-p:-p:-p:-p:-p

dowikla zdrówka dla dziewczynek :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

medea ja bym Ci polecała ten wózek:tak::tak::tak::tak::tak:
CHICCO MULTIWAY COMPLETE + GWAR. KOL . 25 + GRATIS (1056777827) - Aukcje internetowe Allegro

anaconda aby Mai przeszło i abyście mogły pójść na to przedstawienie do przedszkola:tak::tak::tak::tak:

czekam teraz na wyniki You can dance.

Agnes takiej teściowej to tylko pozazdrościć

no to ladne zakupki
Ja tez nie kupuje drogich stanikow najlepiej czuje sie w tych za 13zl :))

Uf to mi ulżyło bo myślałam że tylko ja jestem taka dziwna że szkoda mi na stanik. Ostatnio upolowałam na allegro 10 za 75 zeta z przesyłką i nawet są dobre

Witam Was dziewczęta

Najpierw to co nadrobiłam, późńiej o sobie

Iwcik, to Ci mężuś fajny prezent sprawił na dzien matki. Lepsze to od kwiatka. No ja nie dostałam absolutnie nic:-(
A jeśłi o rękach mowa. Ja mam mrowienie/drętwienie w dłoniach, tak, że nic małego nie utzrymama, np długopis, a czasm to i szkalanka poleci. Ale mnie to neurologicznie jakoś powiązane z tymi bólami głowy, niestety nadal nie doszłam co z tym łbem moim...

Pati współczuję Ci. I tej malenkiej chorej i tego większego uciekającego. No ale jeszcze tylko 3 i z głowy, tylko , żeby rzeczywiście efekt tych zastrzyków był

Co do płynów do naczyń-zdecydowanie PUR niebieski z balsamem do rąk. Cięko mi wymienić go na cos innego. W zeszłym mieś było kruchótko i kupił mi P włąsnie Tymka biedronkowego. No nie jest zły, ale to nie to...

ale tak bez owoców na wiosnępolecasz? gdzie TY masz serce?:-D:-D:-D

Foteliki samochodowe. Ostatnio na tvn turo i uwaga były programy o tych fotelikach. wynika z nich, że jakoś powinny się sprawić to koło 2 tysięcy, reszta jest kiepska. tylko kogo na to stać. Pokazywali symulacje wypadkowe, masakra. Póki wypadku nie ma to si ejakoś wozi tego brzdąca, ale jak już zdrrzenie, to strach mysleć. Te testy fotelików robią przy prędkości zderzeniowej zdaje sie 30 albo 40km/h. No niestety "my"( kierowcy) tyle nie jezdzimy, a jeszcze jak dojdzie koleś cz 4 z naprzeciwka to juz fotelik raczej nie ratuje-tfu tfu tfu.

Agnes świetny pomysł z tymi misiowymi lekarstwami! No mogli by tak wszyscy pomysleć. Ostatnio P cos na płucach się oderwać nie chciało i dałam mu leki małej, bo zaraz wyjdą z daty, a ona mało co choruje. To wziął raz i powiedział, ze juz woli chorowac. Takie obrzydliwe.( dla dzieci i dla dorosłych)

piękne

Malinuś współczuję Ci tego chorubska, no ile to może trzymac-a kysz!!!!!!!!!!!!
Fajnie, ze Piotrek do dentysty się w końcu wybrał, żeby tak mój zechciał w końcu. I ja tez:zawstydzona/y:

Wiki obyz złóżkiem tez tak gładko poszło&&&

Kukusia&&&&&&&&&&&&&&-daj znac co Ci powiedzieli

Anabuba świetne zakupy.

No to ja teraz ciąg dalszy.
Ci ludzie nie znają granic złośliwości, a w Urzedach-litości

Pojechałam wczoraj z samego rana z małą do PUP z poprawkami na tych swiadectwach, a ta baba( ta sama) mówi, ze tego jest za dużó i świadectwa musza byc wypisane jeszcze raz. Od nowa. No to kuźwa już nie wytryzmałam i mówie, że samam kazałą takie poprawki porobić, jest dokładnie to , czego wymagałą, a ta, że jednak źle to wygląda. Nosz kuźwa. wiec z jednego końca miasta ( z mątew) do centrum do księgowej. Ta wypisała nowe swiadectwa, podrobiła podpisy, bo jakby miaął szefa wołąć, to by sie zjawił oże pod wieczór, albo i za kilka dni, Sary w PL nie ma. Jade z tym spowrotem z centrum do Urzedu, i pech, do tej samwj babay, ata , że co to za pismo, kto się tu rozczyta. Nosz *****-sorry-pytam, czy to ma być kaligrafem pisane? i że jak nie umie czytać, t jej przeczytam. W końcu mnie zarejestrowali. No to spowrotem do centrum, bo do mamy autobus za 2h, z centrum prez pół miasta z małą na nogach do mamy. Miałam być u niej koło 10 byłam przed 12. Głodna jak wilk, mała wymęczona, jak wkur...na. No co za ludzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
W końcu udało się wszystko załatwić, za tydzień po decyzję mam jechać i gotowa na przyjęcie pracy sie stawić, hehe.No, jak mi darmową nianię znajdą, hihi, to się moż ezastanowię.

U tesciowej nudy, jak zwykle. ale i sympatycznie jakoś było. no przytyki musiał być, ale to juz ta natura. Wczoraj jej to pusciłam plazem:-). nIech ma od synowej na dzie n matki, hehehehe.

Nocke miałąm pzekichaną, mała jak zaczeła o 23.40 tak skonczyła koło 2 w nocy. Płacz, popłakiwanie, wstawanie. Nie iwem co jej było. rączki pchała do buzi, a mówiła, z ebrzszek. Posmarowac sobie zeboli nie dała, brzuszka pomasowac troszkę. W koncu zasnęła na dobre, a ja juz z bólem głowy nie mogłam. dziś koniecznie za porządki domowe musze sie zabrac, podłogi, lodówka , pranie pochowac i obiad, no i zakupy , wiadomo. Jakoś nie mam siły, al emusze.

No i Witusia już wstała, tak więc biorę się za robote, b im dłużej tu posiedze, tym bardziej leń mi pasuje, hehe.
Papaśki

Luna co za wredna babsko Ci się trafiła

No i ja kupuje odpowiednie staniki:tak::tak::tak:

:szok::szok::szok:no zobacz Kochana:tak::-)Ale Ci ta stronka powiekszyla cyc;-):-)

kciuki zacisniete:tak::tak::tak:
Daj poznije znac

No to niezle zakupki sobie zrobilas:tak::tak::tak:
A bikini napewno sie przyda:tak::tak::tak:
Ktos mi wczoraj powiedzial ze to lkato ma byc najgoretsze w historii:tak::tak::tak::szok::szok::szok:ze niby wypowiadal sie jakis tam znawca od tego czy cos

ja staniki najbardziej lubie kupowac w h&m zreszta cala bielizne od nich uwielbiam:tak::tak::tak:

Mezus wrocil to juz zwiewasz malpo:-p:-p:-p:-D:-D:-D

Daj znac po przedstawieniu i oby Mja sie bardziej nie pochorowala:tak::tak::tak:
A z tymi antybiotykami to jest chore zeby na wszytsko zapisywac:no::no::no:

MH
A Twoj wymiar biustu:szok::szok::szok:Nie slyszalam nigdy o takim:szok::szok::szok::szok:

No to sie witam
Mlode spaly do do bo o 7 Je obudzilam zeby nasikaly do kubeczkow i szwagier pojechal juz z tymi siuskami:tak::tak::tak:Jutro rano bede wyniki wiec bede dzwonila:tak::tak::tak:
Wyja mi i marudza od kiedy wstaly:no::no::no::no:Normalnie mam juz dosyc bo ile mozna tego sluchac:no::no::no:
Wikusia w nocy znowu goraczkowala i miala lekka biegunke wieczorem i jak wstala:no::no::no:
Mlody w szkole:tak::tak::tak:pogoda sie spierniczyla i chyba bedzie padalo:no::no::no:

Trzymam kciuki za wyniki

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
daj znac po wiycie:tak::tak::tak:

e no teściowej pozazdroscic:tak::tak:
i aparatu tez niestety u nas glucho i cicho ani kasy ani aparatu nawet z policji nic:no:

e no tos sobie juz wakacje urzadzila;-);-);-)
facecie na pewno sie ogladac beda a ma niech sobie recznik taki wielki kąpielowy zakupi ;-)
bo za pewne z tej zazdrosci cie zaslaniac bedzie;-);-)

kurde alez tam macie urzednikow:szok:
no masakryczna baba, a nie bylo innej zeby isc?
u nas zawsze sa trzy lub dwie:tak::tak:

witam sie porannie
ja dopiero teraz bo rano chcialam sobie pospac tak jak ostatnio ale mlody mi nie dal obudzilam sie po 9 patrze :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
moj synek w najleprze sie bawi pudrem:sorry2:
buteleczka juz pusta:dry:
wysypal wszystko na ksiazki polki i zabawki puzzle i wszystko wszystko bylo w takich lapkach i stopkach
no masakra
caly puder mi wysypal
a jaki z siebie dumny
ja patrze i sie pytam i co ten czarus narobil:confused::confused:
a on sie smieje i do mnie mowi "syp syp", pytam dlaczego a on "puderkiem" i mi pokazuje:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
no ale nie jego wina ze matka leniwa i spioch i na swoje dziecko uwagi nie zwraca:sorry:
wiec nawet nie krzyczalam tylko zebraklam sie posprzatalam dlatego tak pozno jestem:tak:

wczoraj bylismy na dzialeczce i mlody mi nie kaszlal a dzis chrypi juz na calego masakra ubralam go cieplo siebie tez bo gardlo mam zdarte jak ta lala i tez zaczynam chrypic:sorry:
legginsy jeszcze nie doszly :dry:
ciekawe czy wogole dojda:sorry:
ide sprzatac reszta chalupy bo jak juz sie za jeden pokoj wzielam to reszte tez trza sprzatac:sorry2:
papa do pozniej

No ale chociaż mały grzecznie się bawił i nie budził mamusi

Cześć dziewczyny! Ja bez weny, więc na szybko:sorry:
U nas łoneczko ale jużchmury się zlazły i zaczyna grzmieć. Michałdziś grzecznie za raczkę poszedł ze mnąna bazarek:tak: A to 20min drogi:-)Jestem dumna i moze nie bedę musiała kupować podwójnego wózka jak nauczy się nieuciekać:-)
Brzuchol mi rośnie i cyce widać też ,bo na stronce od Ani mi wyszło, że muszę sobie zakupić 75N:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ciekawe kto mi taki uszyje:confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dowikluś zdrówka dla dziewczyn!! Kurcze oby nie schudły jeszcze przez to cholerstwo:dry:
Anabubka ja tez już nawet po sklepach nie chodzę tylko zaprzyjaźniam się z lumpkami;-) Już udało mi się kupić małej fajne sukieneczki, no i dla Michała spodnie i koszulki na lato.

Malinka zddrowiej babooooo:szok: Ile można:confused:
Lunka ale dzień...urzędników pozazdroscic..nie ma co:sorry2::sorry2::sorry2: W zęby bym dała normalnie:sorry: I dalej ta głowa.....masakra:eek::eek::eek::eek::eek:

Kerna szkoda że nie powiedziałaś że szukasz sukieneczek dl małej bo mam ich mnóstwo po moich łobuzicach

Zdrówka dla Małych :tak: lato najgorętsze? Coś mi się wierzyć nie chce :sorry2:

No to fajnie z tym pudrem :-D:-D:-D chciałabym zobaczyć mieszkanie po tym :tak:

To jak tak sprzątasz to zapraszam do mnie ;-)

Daj kawałek cycka :-D:-D:-D:-D

A ja na kolację carbonarra będę robić z tego co uzbieram bo mam ochotę :tak:

Po obiadku, Kubie zaczyna odbijać zaraz go do kaloryfera przyczepię chyba :dry: M mi pisał że dzisiaj następnych do domu wysłali i chyba ich tam z 500 zostało :tak: więc może a nóż do domu wróci w sobotę :tak: pogoda się zrąbała na maxa :no: wieje, pochmurno i co chwilę pada :crazy: idę się brać za spaghetti ;-) miłego wieczorku życzę :tak:

Beata żaden problem. Daj Kubusiowi puder i też będziesz miała takie jak Natali

My już po przedstawieniu, było bardzo fajnie a co dla mnie najprzyjemniejsze to pani cały czas chwaliła Maję. Mówi że jest jedną z najlepszych dzieci w grupie, jak jej wczoraj nie było w przedszkolu to pani się martwiła ze całe przedstawienie szlak trafi bo ponoć Maja to wszystko ciągnęła i przy niej inne dzieciaki zaczynały dopiero śpiewać, oj jak miło słuchać gdy tak moje dziecko chwalono :tak::tak::tak:
Jak tylko zgram fotki to się pochwalę a teraz tylko wkleję mój portret i mojego Jacka w wykonaniu Mai :-D:-D:-D

Brawo dla Mai

Hej laski
a mi dzisiaj nic nie pasuje :-D:-D:-D wkurzylam sie bo pojechałam do apteki i po drodze szczeliła mi klimatyzacja w aucie , cholera jasna mąz patrzył i nowa czesc która sie rozpadla kosztuje 1200zł:szok::szok::szok:chyba zwariowali ale powiedział ze poszuka na allegro moze uzywanej albo uda sie taniej zalatwic , dobrze ze jak narazie nie ma upałów wiec bez klimy moge jezdzic jakis czas :eek::eek::eek:

dziewczyny taka pogoda ze nic sie nie chce ja zrobiłam sobie pranie rano bo pieknie słonce swiecilo a pózniej sie rozlalo no i ba pranie mi zalało i wsadzilam go spowrotem do pralki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: do dupci z ta pogoda raz deszcz raz slonce szlak by to trafił:no::no::no:

Miałam napisać że spory wydatek Was czeka ale już doczytałam że nie będzie tak źle

dowiklus-alan waży 10260 a mikolaj 9270.
a poszczepieni, jak po każdym sa marudni i sami nie wiedza czego chca.:no:
własnie przed chwilką alan "pocałował"podłoge i rozwalił wargę.krew sie lała i płaczu było strasznie duzo ale już sytuacja opanowana.

iwicik-kochana widze że i tobie dzis pogoda podnosi cisnieni.;-)

no a co do klimy to strasznie duzy wydatek.ale klimatyzacja w aucie to teraz podstawa.

No to spore chłopaki. I gojący buziak dla Alanka

Kurcze nie zaznaczył się jeden cytat. Anabuba ja mińskiej biedronki szczerze nie cierpię. Takie to to małe że się ruszyć nie można. Do tego połowy tych promocyjnych rzeczy nie ma no ale gdzie to mają podziać.

Dzięki dziewczyny za kciuki. W sumie to nie dowiedziałam się nic nowego a jutro jadę znowu bo nie zgodziłam się na zostanie na oddziale i muszę zawieźć nowe skierowanie żeby umówić się na termin badań które wiążą się z moim dwudniowym pobytem na oddziale. Z tego co się dowiedziałam dzisiaj to niestety z tym okiem mi już nie poradzą bo została tam blizna ale chcą się dowiedzieć z czego mi się to stało żeby przypadkiem coś takiego nie przytrafiło mi się też w tym drugim bo wtedy będę ślepa jak kret.

Do tego wrócilismy do domu a teściu znowu pijany. Wykorzystał naszą nieobecność i po flaszkę pojechał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Teraz Marcin się martwi bo w sumie już mu zaczął wprowadzać leki na padaczkę a przy tym przecież nie wolno alkoholu i teraz musi go pilnować żeby jakby co to zdążyć wezwać karetkę

wskoczyłam jeszcze i ja na bb.
dzeciaczki już wykąpciane,krystiana zaraz ide kąpac tylko na wspólnej sie skaczy.
moje dzieci jak nigdy zasneli szybko:tak:a mnie czeka jeszcze 20mn.cwczen(ale mi sie cholernie nie chce:no:)

spokojnej nocki zycze!!!:-)dobranoc

kakusia-to kiedy masz sie pojawic w szpitalu na te 2 dni?
to przykre ze nie moga Ci juz wyleczyc tego oka.
a co do tescia to strasznie nie odpowiedzialny:no:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry