reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Natali oj jak rodzinka się zjeżdża to będzie casteczkowanie:-D Ja z Michałem nie mogłam dojsć do porozumienia przez kolejne trzy dni po tym całym weselu. No koszmar jakiś:eek:
U mnie też spaghetti:tak: Z tuńczykiem i Mima zajadał wczoraj że hoho! Zobaczymy dzisiaj;-)
nie tylko ta ciocia co pod nami mieszka co nieraz o niej pisalam byla w niemczech miesiac i jutro wraca:tak:

reklama
No i ja kupuje odpowiednie staniki:tak::tak::tak:

:szok::szok::szok:no zobacz Kochana:tak::-)Ale Ci ta stronka powiekszyla cyc;-):-)

kciuki zacisniete:tak::tak::tak:
Daj poznije znac

No to niezle zakupki sobie zrobilas:tak::tak::tak:
A bikini napewno sie przyda:tak::tak::tak:
Ktos mi wczoraj powiedzial ze to lkato ma byc najgoretsze w historii:tak::tak::tak::szok::szok::szok:ze niby wypowiadal sie jakis tam znawca od tego czy cos

ja staniki najbardziej lubie kupowac w h&m zreszta cala bielizne od nich uwielbiam:tak::tak::tak:

Mezus wrocil to juz zwiewasz malpo:-p:-p:-p:-D:-D:-D

Daj znac po przedstawieniu i oby Mja sie bardziej nie pochorowala:tak::tak::tak:
A z tymi antybiotykami to jest chore zeby na wszytsko zapisywac:no::no::no:

MH
A Twoj wymiar biustu:szok::szok::szok:Nie slyszalam nigdy o takim:szok::szok::szok::szok:

No to sie witam
Mlode spaly do do bo o 7 Je obudzilam zeby nasikaly do kubeczkow i szwagier pojechal juz z tymi siuskami:tak::tak::tak:Jutro rano bede wyniki wiec bede dzwonila:tak::tak::tak:
Wyja mi i marudza od kiedy wstaly:no::no::no::no:Normalnie mam juz dosyc bo ile mozna tego sluchac:no::no::no:
Wikusia w nocy znowu goraczkowala i miala lekka biegunke wieczorem i jak wstala:no::no::no:
Mlody w szkole:tak::tak::tak:pogoda sie spierniczyla i chyba bedzie padalo:no::no::no:
Zdrówka dla Małych :tak: lato najgorętsze? Coś mi się wierzyć nie chce :sorry2:
(...)
witam sie porannie
ja dopiero teraz bo rano chcialam sobie pospac tak jak ostatnio ale mlody mi nie dal obudzilam sie po 9 patrze :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
moj synek w najleprze sie bawi pudrem:sorry2:
buteleczka juz pusta:dry:
wysypal wszystko na ksiazki polki i zabawki puzzle i wszystko wszystko bylo w takich lapkach i stopkach
no masakra
caly puder mi wysypal
a jaki z siebie dumny
ja patrze i sie pytam i co ten czarus narobil:confused::confused:
a on sie smieje i do mnie mowi "syp syp", pytam dlaczego a on "puderkiem" i mi pokazuje:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
no ale nie jego wina ze matka leniwa i spioch i na swoje dziecko uwagi nie zwraca:sorry:
wiec nawet nie krzyczalam tylko zebraklam sie posprzatalam dlatego tak pozno jestem:tak:

wczoraj bylismy na dzialeczce i mlody mi nie kaszlal a dzis chrypi juz na calego masakra ubralam go cieplo siebie tez bo gardlo mam zdarte jak ta lala i tez zaczynam chrypic:sorry:
legginsy jeszcze nie doszly :dry:
ciekawe czy wogole dojda:sorry:
ide sprzatac reszta chalupy bo jak juz sie za jeden pokoj wzielam to reszte tez trza sprzatac:sorry2:
papa do pozniej
No to fajnie z tym pudrem :-D:-D:-D chciałabym zobaczyć mieszkanie po tym :tak:
witam Was dziolszki
ja w przerwie bo sprzatam - normlanie tak mnie z rana wzielo ze zapomniaalm o Bozym swiecie :-D:-D:-D
no ale poki mam wene to trza korzystac, zastanawiam sie jeszcze czy okna umyc :sorry:
no ale jeszcze zostalo mi cos dnia wiec zobacze jak sie wyrobie...
potem wejde :tak:
To jak tak sprzątasz to zapraszam do mnie ;-)
Cześć dziewczyny! Ja bez weny, więc na szybko:sorry:
U nas łoneczko ale jużchmury się zlazły i zaczyna grzmieć. Michałdziś grzecznie za raczkę poszedł ze mnąna bazarek:tak: A to 20min drogi:-)Jestem dumna i moze nie bedę musiała kupować podwójnego wózka jak nauczy się nieuciekać:-)
Brzuchol mi rośnie i cyce widać też ,bo na stronce od Ani mi wyszło, że muszę sobie zakupić 75N:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ciekawe kto mi taki uszyje:confused::-D:-D:-D:-D:-D
Daj kawałek cycka :-D:-D:-D:-D
Natali oj jak rodzinka się zjeżdża to będzie casteczkowanie:-D Ja z Michałem nie mogłam dojsć do porozumienia przez kolejne trzy dni po tym całym weselu. No koszmar jakiś:eek:
U mnie też spaghetti:tak: Z tuńczykiem i Mima zajadał wczoraj że hoho! Zobaczymy dzisiaj;-)
A ja na kolację carbonarra będę robić z tego co uzbieram bo mam ochotę :tak:

Po obiadku, Kubie zaczyna odbijać zaraz go do kaloryfera przyczepię chyba :dry: M mi pisał że dzisiaj następnych do domu wysłali i chyba ich tam z 500 zostało :tak: więc może a nóż do domu wróci w sobotę :tak: pogoda się zrąbała na maxa :no: wieje, pochmurno i co chwilę pada :crazy: idę się brać za spaghetti ;-) miłego wieczorku życzę :tak:

Witam popołudniowo :tak: My dzisaj większość dnia spędzilismy na dworze :tak:

Ja uż jestem mega zmęczona :no: a w chałupie bałagan, bo przeciez samo sie nie posprzątało :sorry: Zaliczyłam dzisiaj wizytę w aptece, wyszłam z nieźle odchudzonym portwelem :eek:

Anika zaliczyła porządną drzemkę na powietrzu :tak: dzici nakrmione i greczne :tak: powinnam sie wziąć za robotę, ale żeby mi sie tak chcialao jak mi się niechce :-D:-D

Kerna, widz też ci niezły wynik wyszedł w rozmiarówce stanikowej :-D:-D:-D

My już po przedstawieniu, było bardzo fajnie a co dla mnie najprzyjemniejsze to pani cały czas chwaliła Maję. Mówi że jest jedną z najlepszych dzieci w grupie, jak jej wczoraj nie było w przedszkolu to pani się martwiła ze całe przedstawienie szlak trafi bo ponoć Maja to wszystko ciągnęła i przy niej inne dzieciaki zaczynały dopiero śpiewać, oj jak miło słuchać gdy tak moje dziecko chwalono :tak::tak::tak:
Jak tylko zgram fotki to się pochwalę a teraz tylko wkleję mój portret i mojego Jacka w wykonaniu Mai :-D:-D:-D

he laski!!!!
witam sie i ja.
dzis troszke pozniej niz zawsze ale z rana nie mialam czasu wejsc na bb.
dzieci moje spały dzis do 9-byłam w wielkim szoku:szok:wiec szybko wstałam,dalam im butle z mlekiem,posprzatałam i na godz. 12-30 byłam umówiona do lekarza z dziecmi na szczepienie.
a w przychodni alan mnie zaskoczył bo nawet nie zapłakal przy szczepieni:tak:ale za to mikolaj dał kacert:tak::szok:!!!
nastepnie bylismy w tesco na zakupach i powrut do domku.
jestesmy po obedzie,dzieciaczki spia,a M z krytianem graja w szachy.

anaconda-czekamy na foki.

kerna-jak tam michałek z siusianiem do nocniczka?

natalineczka-to ci czarus dał zajecie;-)chciała bym zobaczyc tan pokuj:tak:

kakusia-jak tam po wizycie w szpialu?

Hej laski
a mi dzisiaj nic nie pasuje :-D:-D:-D wkurzylam sie bo pojechałam do apteki i po drodze szczeliła mi klimatyzacja w aucie , cholera jasna mąz patrzył i nowa czesc która sie rozpadla kosztuje 1200zł:szok::szok::szok:chyba zwariowali ale powiedział ze poszuka na allegro moze uzywanej albo uda sie taniej zalatwic , dobrze ze jak narazie nie ma upałów wiec bez klimy moge jezdzic jakis czas :eek::eek::eek:

dziewczyny taka pogoda ze nic sie nie chce ja zrobiłam sobie pranie rano bo pieknie słonce swiecilo a pózniej sie rozlalo no i ba pranie mi zalało i wsadzilam go spowrotem do pralki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: do dupci z ta pogoda raz deszcz raz slonce szlak by to trafił:no::no::no:

No to jestem i ja
Byla znajoma i troszke posiedziala:tak::tak:Pozniej mlode poszly spac a ja gotowalam Im obiadek i sprzatalam caly ten syf,a bylo co sprzatac hehe;-):-)
Dziewczynki sa jakby lepsze i mam nadzieje ze nie zapesze,bo mam juz dosyc tego ciaglego marudzenia:no:

KERNUS
:szok::szok::szok:No rzeczywiscie niezly wynik Tobie wyszedl:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D

IWCIK
Wspolczuje wydatku:no:Mam nadzieje ze uda sie zalatwic taniej

LIDUS
No prosze jakiego masz dzielnego synka:tak::tak::tak:A jak tam po szczepieniu:confused:Ile maluszki waza:confused:

ANACONDZIA
Nie no,portret pierwsza klasa:tak::tak::tak:
Moj Dominik dal mi wczoraj rysunek dialbla i powiedzial ze to jestem ja:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

My już po przedstawieniu, było bardzo fajnie a co dla mnie najprzyjemniejsze to pani cały czas chwaliła Maję. Mówi że jest jedną z najlepszych dzieci w grupie, jak jej wczoraj nie było w przedszkolu to pani się martwiła ze całe przedstawienie szlak trafi bo ponoć Maja to wszystko ciągnęła i przy niej inne dzieciaki zaczynały dopiero śpiewać, oj jak miło słuchać gdy tak moje dziecko chwalono :tak::tak::tak:
Jak tylko zgram fotki to się pochwalę a teraz tylko wkleję mój portret i mojego Jacka w wykonaniu Mai :-D:-D:-D

śliczny rysunek ja dzien mamy mam w szkole ale dopiero w srode 2 czerwca:-)

Cześć dziewczyny! Ja bez weny, więc na szybko:sorry:
U nas łoneczko ale jużchmury się zlazły i zaczyna grzmieć. Michałdziś grzecznie za raczkę poszedł ze mnąna bazarek:tak: A to 20min drogi:-)Jestem dumna i moze nie bedę musiała kupować podwójnego wózka jak nauczy się nieuciekać:-)
Brzuchol mi rośnie i cyce widać też ,bo na stronce od Ani mi wyszło, że muszę sobie zakupić 75N:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ciekawe kto mi taki uszyje:confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dowikluś zdrówka dla dziewczyn!! Kurcze oby nie schudły jeszcze przez to cholerstwo:dry:
Anabubka ja tez już nawet po sklepach nie chodzę tylko zaprzyjaźniam się z lumpkami;-) Już udało mi się kupić małej fajne sukieneczki, no i dla Michała spodnie i koszulki na lato.

Malinka zddrowiej babooooo:szok: Ile można:confused:
Lunka ale dzień...urzędników pozazdroscic..nie ma co:sorry2::sorry2::sorry2: W zęby bym dała normalnie:sorry: I dalej ta głowa.....masakra:eek::eek::eek::eek::eek:

Ha ha ale zajefajny masz rozmiar stanika:-D:-D:-D no i piekny awatarek masz wstawiony :tak::tak::tak:

Witam. Pogoda coś się zepsuła :dry: jakoś pochmurno oby tylko znowu nie padało :tak: ja zasiadam do Was jak nigdy ze śniadaniem :-D potem nie będę miała jak bo siostra przyjeżdża :tak: z miłą chęcią poszła bym spać :tak: coś się nie wysypiam ostatnio, już na tej podłodze nie wyrabiam :dry: wczoraj M mi napisał że prawdopodobnie wrócą w sobotę :sorry2: taa jasne już to widzę :eek: ale powiedzieli że jak do środy wrócą to poligon będzie i znowu na dwa może trzy tygodnie M nie będzie :wściekła/y: już nie wyrabiam. Ale powiedziałam sobie że nawet jak M nie wróci czy go nie będzie ja na przyszły tydzień się wyprowadzam choćby sama :tak: no ile można :tak: no to tyle ode mnie na razie, idę sprzątać i obiad robić :tak: może jakiś kop na zachętę :-D słoneczka życzę :tak:

Oj najgorsze to ze tu by sie chciało juz przeprowadzic a tu cos nie wychodzi , samej bedzie ci chyba cieżko , chyba ze masz kogos kto by ci pomógł:confused::confused: obys jak najszybciej doczekala sie parapetówy :tak::tak::tak:

Witam, moj dzeci jeszczespią wiec korzstam :-p M juz do pracy poleciał

Malinka fajnie, że zglądasz, brakuje na t twojej pogody ducha na co dzień :sorry:

Dowikla, ale masz baterie leków :szok::szok::szok: biedne diewuszki.

Anka, mi yszeł rozmiar 75 I :-D:-D:szok: co to wogóle jest :-D:-D ja mam 75 d albo e :tak:

Malinka anabubka, przemywam im oczy świetlikiem :tak: Helnie pomoglo, a u aniki musiały pójśc krople w ruch, ale już jest lepiej :tak:

No a teraz katar im do grdeł poschodził i mi kaszlą :eek: wiec zacznamy syropki pić. Dzisiaj ma bć piknik w przedszkolu ale racej zostane w domu, niech się podlcza :sorry2:

Przsiadłam sie z duż kompa na lapka i mis ie strasznie literki plączą :wściekła/y::eek: A o tego nie mam myszki, chyba musze jakąś nabyć :-D

Ja tez nie mam myszki i raczej nie kupie bo wygodnie mi tak bez :tak::tak::tak:kilka dni i przyzwyczaisz sie :tak::tak::tak:

Ania no wlasnie
a kiedys jak mialam 75 pod biustem to owszem miescilam sie w 70 ale ciasno mi bylo
wiec teraz tymbardziej by bylo

a mnie nie stac na drogie staniki...
nie wiem czy wam pislaam ze bylam przedwczoraj na polowaniu w lumpku
zrobila niezly kredyt;))))
ale wyszukalam sobie fajne bikini-mam nadzieje ze przyda sie nad morzem,a jak nie to chociaz na basen i do opalania.dalam cale 5zl;))))
Paulinie i Weronice tez kupilam
do tego Weronice faja ociepana kamizleke,soie dresy kolo domu,i jeszcze pare blzueczek dla malej i spodenek pare na podworko

no to zakupy sie udaly , i nie przejmuj sie bo kogo dzisiaj stac na droga bielizne ja tez lubie te z targu po 13zł i majtki po 5 zł:-D:-D:-D
hejka.

Wszystkiego najlepszego mamuski z okazji naszego święta :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

po pracy wybralismy się z Oliwka na długi spacer,poszliśmy też do sklepu i kupilismy sobie nowy aparat fotograficzny 14,1 piksela.sony.daliśmy za niego razem z etui ok 940zł.

chcieliśmy wziąć na raty ale tesciowa zaproponowała ze wyłozy gotówkę a my jej będziemy spłacac co miesiąc po 100zł,przynajmniej nie będziemy musieli płacic odsetek.fajną amma tesciowa co?????? :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-p:-p:-p:-p:-p:-p

dowikla zdrówka dla dziewczynek :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

medea ja bym Ci polecała ten wózek:tak::tak::tak::tak::tak:
CHICCO MULTIWAY COMPLETE + GWAR. KOL . 25 + GRATIS (1056777827) - Aukcje internetowe Allegro

anaconda aby Mai przeszło i abyście mogły pójść na to przedstawienie do przedszkola:tak::tak::tak::tak:

czekam teraz na wyniki You can dance.

No fajna masz tesciowa , zawsze to odsetki zostaja w kieszeni:tak::tak::tak:

no prosze :)) co sobie biust gnieciesz!! Teraz musisz G kupowac a nie jakies D

Bede z dolotu bo leci YcD

tak gniote sobie bo nie mam co robic :-D:-D:-D:-D:-D staniki rozmiar C sa nawet na wzrost jeszcze cyce sie mieszcza do nich :-D:-D:-D

dowiklus-alan waży 10260 a mikolaj 9270.
a poszczepieni, jak po każdym sa marudni i sami nie wiedza czego chca.:no:
własnie przed chwilką alan "pocałował"podłoge i rozwalił wargę.krew sie lała i płaczu było strasznie duzo ale już sytuacja opanowana.

iwicik-kochana widze że i tobie dzis pogoda podnosi cisnieni.;-)
no a co do klimy to strasznie duzy wydatek.ale klimatyzacja w aucie to teraz podstawa.

reklama
LIDUS
No to ladnie waza:tak::tak::tak:
Oj biedny Alanek:-(Ucaluj Go koniecznie:-)

Ja ogladam Majke tzn probuje bo jestem znowu oblezona przez dziewczynki ktore tez same nie wiedza czego chca:no:

Do góry