reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ciąg w Katarku jest ograniczany jakimś systemem próżniowym i zawsze jest taki jak ma być (tak piszą na opakowaniu).Ja tam z Fridy jestem zadowolona :-) Ten Katarek podlaczany do odkurzacza to jakos mnei nei przkeonuje - balabym sie ze ciag moze byc za duzy i naczynia krwionosne w nosku sie uszkodza.
Frida jest dobra do codziennej higieny noska, nie wyobrażam sobie odkurzacza do tego używać

No mój dalej chory, ale nic złego się nie dzieje. Dzięki za zainteresowanie :-).Mam nadzieje u Madzi i Blueberry wszystko dobrze i synki zdrowe.
blueberry77
Ja kupowałam kiedyś Early Days - bardzo korzystne cenowo i niezła jakość, podobne do Cherokee. Albo Mothercare - są trochę droższe, ale za to lepsza bawełna.dziewczyny szukam na allegro ladnych body. Najlepiej z dlugim rekawem. I w miare tanich. Jaki polecacie?
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Ionka bede jutro w L, ale bez sensu sie spotkac jak Alex chory :-( Jak wyzdrowieje zabiore go na wycieczke i Was odwiedzimy 
Pomimo tej choroby moje Dziecie jest prawie IDEALNE
Caly dzien byl taki grzeczniutki, ze posprzatalam chate, zrobilam gore prasowania, ""ugotowalam" obiad, obnizylam mu lozeczko o jeden poziom, wykapalam go, nakarmilam i usnal, a ja teraz sie luzuje jedzac lody :-) Normalnie tyle rzeczy zrobilam, ze szok
M musial dzis dluzej zostac w pracy, wiec tak sobie siedzimy sami... Ale zaraz wroci na szczescie :-)
Wlasnie ogladam Ciaze z zaskoczenia, w koncu mam ten program. Ja po prostu nie moge w to uwierzyc!!! Jak te laski nie wiedzialy, ze sa w ciazy!!! Ok, nieregularne cykle jeszcze rozumiem, ale przeciez dzidzius w koncu zaczyna kopac, tyle zmian zachodzi w organizme kobiety... Jak mozna tego nie zauwazyc?

Pomimo tej choroby moje Dziecie jest prawie IDEALNE

Wlasnie ogladam Ciaze z zaskoczenia, w koncu mam ten program. Ja po prostu nie moge w to uwierzyc!!! Jak te laski nie wiedzialy, ze sa w ciazy!!! Ok, nieregularne cykle jeszcze rozumiem, ale przeciez dzidzius w koncu zaczyna kopac, tyle zmian zachodzi w organizme kobiety... Jak mozna tego nie zauwazyc?

ionka
Fanka BB :)
ja tu jestem, ale jakos weny nie mam i nie pisałam...
Tabasia- nic straconego, zapoznamy swoje dzieci nastepnym razem
teraz najważniejsze, żeby Alex był zdrowy
no i daj znać jak ten pediatra
czy jakiś sensowny, chociaż może lepszy taki, niz żaden ;-)
u nas dziś ok, Olcia przechodzi samą siebie w gadaniu i śpiewaniu
noz taka słodka jest, że tylko schrupać 
co do body- Early Days sa dobre
i taniutkie
z Mothercare kupiłam raz, jak jeszcze Ola była malutka i byłam z nich okropnie niezadowolona!
drogie jak piorun, a jakość... niby bawełna grubsza, w opakowaniu każda sztuka była inna
np. długa i "chuda" albo krótka i jakaś rozciągnięta wszerz 
aaale :-) przez kilka nocy Ola spała w samym body i śpiworku, bo ciepło było, ale teraz się ochłodziło, więc nakładam jej pajaca... i okazały się wszystkie za małe
musiałam wyciągać te o rozmiar większe 
kupujecie coś dzieciom na Dzień Dziecka? :-) ja na pewno się skuszę, heheh bardziej dla siebie niż dla małej ;-)
Tabasia- nic straconego, zapoznamy swoje dzieci nastepnym razem

u nas dziś ok, Olcia przechodzi samą siebie w gadaniu i śpiewaniu

co do body- Early Days sa dobre

aaale :-) przez kilka nocy Ola spała w samym body i śpiworku, bo ciepło było, ale teraz się ochłodziło, więc nakładam jej pajaca... i okazały się wszystkie za małe

kupujecie coś dzieciom na Dzień Dziecka? :-) ja na pewno się skuszę, heheh bardziej dla siebie niż dla małej ;-)
Y
yra245
Gość
eh dziewczyny normalnie nie moge uwierzyć, nasze dziecko które zasypiało w wielkich trudach ok 23-24 z płaczem itp. od 5-6 dni kładzone o 22 do łóżeczka po jedzeniu chwilkę marudzi albo nawet wcale i zasypia , normalnie szok, aż trudno uwierzyć ( odpukać oby tak dalej ) 
Hej 
Ale dziś pochmurno... A miało być słońce i miałam się wygrzewać na działce

Co za bzdury
Ale dziś pochmurno... A miało być słońce i miałam się wygrzewać na działce

Mnie się wydaje, że to strasznie wyreżyserowane i zupełnie nieprawdziwe. Teściowa mi opowiada ciągle jakieś fragmenty, najbardziej mnie rozwaliło, jak podobno jakiejś nie rósł brzuch, bo dziecko umiejscowiło się z tyłu przy kręgosłupieWlasnie ogladam Ciaze z zaskoczenia, w koncu mam ten program. Ja po prostu nie moge w to uwierzyc!!! Jak te laski nie wiedzialy, ze sa w ciazy!!! Ok, nieregularne cykle jeszcze rozumiem, ale przeciez dzidzius w koncu zaczyna kopac, tyle zmian zachodzi w organizme kobiety... Jak mozna tego nie zauwazyc?![]()

blueberry77
To ja widocznie dobrze trafiłam, bo nie miałam takich "kwiatków". W sklepie faktycznie drogo, ale na Allegro ceny dość przyzwoite. Ja akurat kupiłam w sklepie, ale na wyprzedaży - 3-pak body z długim rękawem kosztował 40 zł (a normalna cena 80z Mothercare kupiłam raz, jak jeszcze Ola była malutka i byłam z nich okropnie niezadowolona!drogie jak piorun, a jakość... niby bawełna grubsza, w opakowaniu każda sztuka była inna
np. długa i "chuda" albo krótka i jakaś rozciągnięta wszerz
![]()

Wiecie co dziewczyny moja mala coreczka wczoraj jak zasnela o 17:40 to ja ja obudzilam o 22 na jedzenie, potem zasnela o 23:30 i spala do 4 w nocy, nastepnie zasnela ok 5:40 i spala do 7:35, Teraz sobie lezy i smieje sie sama do siebie. Mysle, ze nic jej nie dolega, ale zobaczymy jak nam minie dzien. Tylko wczoraj przez to jej spanie nawet jej nie umylismy. Moze to i fajnie, ze tak spala bo ja tez sie wyspalam, ale myslalam, ze mi piersi rozsadzi od tego mleka w nocy
Ostatnia edycja:
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ale mialam wieczor wczoraj...
maly dał troszke popalic biedulek. plakal chyba z 3 godziny ..zwymiotowal 3 razy moim mlekiem musialam zjesc cos nie halo..chyba pierogi kupne z miesem eh...dalam mu butle modyfikowanego i bylo ok i spal smacznie zmeczony..
teraz spi jak aniołek
a bylismy na bioderkach i są OK nie musimy pieluszkowac szeroko
maly dał troszke popalic biedulek. plakal chyba z 3 godziny ..zwymiotowal 3 razy moim mlekiem musialam zjesc cos nie halo..chyba pierogi kupne z miesem eh...dalam mu butle modyfikowanego i bylo ok i spal smacznie zmeczony..
teraz spi jak aniołek
a bylismy na bioderkach i są OK nie musimy pieluszkowac szeroko