Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ciąg w Katarku jest ograniczany jakimś systemem próżniowym i zawsze jest taki jak ma być (tak piszą na opakowaniu).Ja tam z Fridy jestem zadowolona :-) Ten Katarek podlaczany do odkurzacza to jakos mnei nei przkeonuje - balabym sie ze ciag moze byc za duzy i naczynia krwionosne w nosku sie uszkodza.
. Ale kataru nie ma szans Fridą wyciągnąć porządnie
. Wierzcie mi - mam jedno i drugie i nie ma porównania - Fridą ledwo co się daje wyciągnąć, a Katarek ciągnie szpiki aż furczy ;-). Poza tym 2 lekarki, które były u Adasia bardzo chwaliły ten Katarek, a jedna nawet mówiła, że rodzice się tego boją, a tu nie ma czego :-). No mój dalej chory, ale nic złego się nie dzieje. Dzięki za zainteresowanie :-).Mam nadzieje u Madzi i Blueberry wszystko dobrze i synki zdrowe.
Ja kupowałam kiedyś Early Days - bardzo korzystne cenowo i niezła jakość, podobne do Cherokee. Albo Mothercare - są trochę droższe, ale za to lepsza bawełna.dziewczyny szukam na allegro ladnych body. Najlepiej z dlugim rekawem. I w miare tanich. Jaki polecacie?

Caly dzien byl taki grzeczniutki, ze posprzatalam chate, zrobilam gore prasowania, ""ugotowalam" obiad, obnizylam mu lozeczko o jeden poziom, wykapalam go, nakarmilam i usnal, a ja teraz sie luzuje jedzac lody :-) Normalnie tyle rzeczy zrobilam, ze szok
M musial dzis dluzej zostac w pracy, wiec tak sobie siedzimy sami... Ale zaraz wroci na szczescie :-)
teraz najważniejsze, żeby Alex był zdrowy
no i daj znać jak ten pediatra
czy jakiś sensowny, chociaż może lepszy taki, niz żaden ;-)
noz taka słodka jest, że tylko schrupać 
i taniutkie
z Mothercare kupiłam raz, jak jeszcze Ola była malutka i byłam z nich okropnie niezadowolona!
drogie jak piorun, a jakość... niby bawełna grubsza, w opakowaniu każda sztuka była inna
np. długa i "chuda" albo krótka i jakaś rozciągnięta wszerz 
musiałam wyciągać te o rozmiar większe 
Mnie się wydaje, że to strasznie wyreżyserowane i zupełnie nieprawdziwe. Teściowa mi opowiada ciągle jakieś fragmenty, najbardziej mnie rozwaliło, jak podobno jakiejś nie rósł brzuch, bo dziecko umiejscowiło się z tyłu przy kręgosłupieWlasnie ogladam Ciaze z zaskoczenia, w koncu mam ten program. Ja po prostu nie moge w to uwierzyc!!! Jak te laski nie wiedzialy, ze sa w ciazy!!! Ok, nieregularne cykle jeszcze rozumiem, ale przeciez dzidzius w koncu zaczyna kopac, tyle zmian zachodzi w organizme kobiety... Jak mozna tego nie zauwazyc?![]()

Co za bzdury
To ja widocznie dobrze trafiłam, bo nie miałam takich "kwiatków". W sklepie faktycznie drogo, ale na Allegro ceny dość przyzwoite. Ja akurat kupiłam w sklepie, ale na wyprzedaży - 3-pak body z długim rękawem kosztował 40 zł (a normalna cena 80z Mothercare kupiłam raz, jak jeszcze Ola była malutka i byłam z nich okropnie niezadowolona!drogie jak piorun, a jakość... niby bawełna grubsza, w opakowaniu każda sztuka była inna
np. długa i "chuda" albo krótka i jakaś rozciągnięta wszerz
![]()
)