reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MH a nie boisz się, że Anika Ci jakiegoś połknie?

super wielki zestaw im kupiłaś- zazdroszcze:-)

Madea, one są całkiem spore :tak: do łykania się nie nadają :no: Niema co zazdrościc, twój otworzy swój biznes w koncu i nie będziesz musiała sobie żałować :tak:

Czesc dziewczyny ja wpadam jak po zapałki ale mam pytanie do was macie w domu ławeczke do cwiczenia brzuszków bo ja zamiezam kupic ale nie wiem jaką

JA nie pomoge :no:

Sedze na allegro i oglądam kiecki :eek: mam wesele 18 czerwca :sorry: Dziewczyny macie coś na oku ?? Podrzućcie :-):cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wieczorkiem
Dzieci juz w wyrkach:tak:Mam nadzieje ze zaraz usna:tak::tak::tak:Ja musze cosik zjesc bo jadlam tylko sniadanie dzisiaj i cos slodkiego:szok::szok::szok:
Jak mlode wstaly w dzien to szybko zjedli obiad i pojechalam z Nimi na te dmuchane i palstikowe zabawki bo powystawiali przy galerii handlowej:tak::tak::tak::tak:Ale tam bylo dzieciakow:szok::szok::szok:Ale mlodzi sie wyszaleli:tak::tak::tak:No i ja przy okazji porobilam zakupki:tak::tak::tak:A ze tesciowa zabrala sie z nami to nie bylo tak zle:tak::tak::tak:
Kupilam sobie wkoncu taki stojacy wieszak na korytarz a tesciowa wziela sobie lawe:tak::tak:
Dominik wybral sobie takie pudlo na zabawki z zygzakiem a dziewczynki takie fajne letnie bluzeczki w h&m i oczywiscie kolejna pare skarpetek hello kitty:tak::tak::tak:
Dobrze ze w sklepie spotkalismy mojego brata bo pomogl nam sie z tym wszytskim zapakowac :tak::tak::tak:

Jak mi sie uda to wkleje jakies fotki bo co chwile mi sie net rozlacza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hej

Wczoraj nie mialam wieczorkiem neta wiec juz nie pisalam ale czytalam z telefonu a ze zle mi sie pisze to nie odpisywalam.
Dzis z ranka robilam pranie :sorry2: popoludniu po obiadku pojechalismy z Agnieszka i jej rodzinka na sale zabaw.dziewczynki sie wyszalaly ze jak wrociclysmy do domku lali nie miala sily jesc wiec musialam ja szybko nakarmic i odeslac do lozka.
Musze sie pochwalic ze moja corka sama jezdzila autkiem na akumulator:szok::szok:i ze wiedziala ze trzeba noge na gas naciskac:szok::szok:Jakis czas temu musialam z nia jezdzic bo zapominala o gazie a dzis niespodzianka poszla z tata i sama jezdzila.Tata tylko nadzorowal:-D:-D:-D

MH zakupki udane:-) Fajny ten domek:tak:
Dowikla czekam na foteczki.I gratuluje zakupkow:tak:
Beata extra fryzurka lubie takie scieniowane wloski:cool2:
Iwcik jak wyjscie do kina?
As wielkie gratki za wyniki w nauce!

Witamk,

Dowikla, czekamy na fotki :tak:

A ja mam dylemat :eek: prowadzić, Heleke do przedszkola czy nie :confused: może i by się nadawała do dzieci, ale Niki chyrla :no: A musze je wyleczyć do środy, bo inaczej z weekendu nici :eek:

witam poniedziałkowo,pochmurno,stresowo

dol jak stad do krakowa albo dalej:-:)-:)-:)-(mialam wczoraj wieczorem niezla sprzeczke z m,zaczelo sie do glupoty a poszlo daleko...ehhhh...zycie

mala zjadla flaszke i spi
ja dzis wstalam o 6,Paulina juz pojechala na ziolona szkole,wyjechali jakies pol godz temu.pojechalam z sasiadka a mala spala na sczescie caly czas.
na skrzyzowaniu sasiadka nie zauwazyla chlopaka na skuterzez bo zaczelo padac i malo w niego nie walnelysmy,wiec podwojny stres dzisija:-:)-:)-(

mialam sie brac za okna itd ale pogoda do bani i w ogole ic mi sie nie chce:no::no::no::no:
jutro to sie musze gdzies na plotki wybrac bo caly tydzien w domu to mnie szlag trafi.

wczoraj byla prawie caly dzien u mamy bo podsypalpo dyzurze.
przyszla bratwoa z Julcia i bylo fajnie:-)

no i tyle chyba
ide poczytac

Witam z ranca
U mnie tez jest zimno i pada:no::no:Mlody juz w szkole a ja za niedlugo bede budzila dziewczynki zeby sie wysikaly do kubkow i pojedziemy na pobranie krwi a pozniej na chwilke do kolezanki:tak::tak::tak:
Musze malym uszykowac jakies kanapki zeby Im dac zaarz po pobraniu bo do tego badania to juz zdecydowanie na czczo musza byc,wiec ciezko to widze:no::no:

MH
Ja mysle ze jak Helenka jest zdrowa to mozesz Ja zaprowadzac do przedszkola:tak::tak::tak:
No i oby Niki szybko przeszlo:tak::tak::tak:

ANABUBKA
Cale szczescie ze w Niego nie walnelyscie
Wspolczuje klotni z m:no::no:
Ja tez planowalam umyc dzisiaj okna bo mam mega zachlapane od tego deszczu ale raczej nie umyje:no::no::no:

Teraz kilka fotek z wypadu do siory,jakies z urodzinek i z wczoraj a reszta jak wgram i naucze sie dodawac te duze zdjecia hehe;-):-)

Załączniki

• SDC11949.jpg
    SDC11949.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 28
  • SDC11943.jpg
    SDC11943.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 29
  • SDC11950.jpg
    SDC11950.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 29
  • SDC11954.jpg
    SDC11954.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 28
  • SDC11946.jpg
    SDC11946.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 27
  • SDC11908.jpg
    SDC11908.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 33
  • SDC11902.jpg
    SDC11902.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 29
  • SDC11901.jpg
    SDC11901.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 38
A wieczorem mąż zrobił supr romantiko wieczór jak tlk mała w końcu zasneła na dobre. Dziś kolana mi się zejść nie chcą:-D:-D:-D:-D
?

hehhehhe
to musialo bc fajnie:-):-):-):-):-)

Zapomnialam Wam wczoraj pisac ze dzwonil M i bierze miesiac bezplatnego urlopu i 7 czerwca przylatuje na miesiac:tak::szok:

]

to fajnie
nacieszyscie sie nim

tyle ze on nie byl ani zaziebiony ani chory:no::no::no:
wiec nie mialo mu po czym zostac
a tak z dnia na dzien zaczal mi chrypic a na nastepny dzien juz chyrlal jak ta lala:sorry2:
:

jak mial najpierw chrype to widac ze mial cos z gardlem skoro teraz ma kaszel

ku
MH no to jak ta flegma to dobrze ze sie porzygala przynajmniej jej szybciej zejdzie moj mlody odkaszlnie i polyka:sorry2: a przed chwila sie tak wyszalelismy bo z nim "tanczylam" i tak zaczal kaszlec dlawic sie az go nagiagnelo i chyba znow polknął:sorry2:
no ciekawe czy sranie pozniej bedzie mial:sorry2:

male dzieci nie potrafia odkrztuszac
lepiej ze polknie niz mialoby mu na oksrezla zejsc
a jak wymiotuje to sie pozbywa

Trochę nie teges wyszły ale to przez światło w pokoju :dry: i proszę się ze mnie nie śmiać bo ja nie pomalowana, śpiąca ani nic :-(

fajna fryzurka

Hej dziewczyny

U mnie tak jak i u was pogoda w kratke wczoraj juz nie dałam rady zajrzec bo masakra byłam zmeczona , rano wstałam jak połamana ale za to spałam do 9.30:-):-):-)
pózniej wybralam sie do koscioła z mezem i synem ale niestety nie dałam rady wystac i w czasie komuni wyszłam z koscioła i poszłam połozyc sie w aucie :tak::tak::tak:
Obiadek zjedzony a na 17 jedziemy do kina z synem na Disco Robaczki:-):-):-):-)
mam nadzieje ze bajka bedzie fajna :-)
:

daj znac jak ta bajka

witam
Egzamin z angielskiego przeżyłam.
Spodziewam się minimum 4 a co będzie to się okaże.:-D:-D:-D:-D
Konik też już przeprowadzony.
Wszystko poszło wg planu.:tak::-):-)
Dziś babka od polskiego powiedziała mi,że na koniec mam 6 ,więc egzamin to tylko formalność.:tak::-D:-D:-DAleż się cieszę.
Podobno pierwsza 6 na koniec roku od ponad 10 lat :szok::szok::szok:;-):-):-)
Nie mam czasu na czytanie .
wybaczcie mi.:zawstydzona/y:
Uciekam robić obiadek ,bo rodzinka zaraz przyjedzie.
Pozdrawiam Was

super!
gratulacje!

hej

Wczoraj nie mialam wieczorkiem neta wiec juz nie pisalam ale czytalam z telefonu a ze zle mi sie pisze to nie odpisywalam.
Dzis z ranka robilam pranie :sorry2: popoludniu po obiadku pojechalismy z Agnieszka i jej rodzinka na sale zabaw.dziewczynki sie wyszalaly ze jak wrociclysmy do domku lali nie miala sily jesc wiec musialam ja szybko nakarmic i odeslac do lozka.
Musze sie pochwalic ze moja corka sama jezdzila autkiem na akumulator:szok::szok:i ze wiedziala ze trzeba noge na gas naciskac:szok::szok:Jakis czas temu musialam z nia jezdzic bo zapominala o gazie a dzis niespodzianka poszla z tata i sama jezdzila.Tata tylko nadzorowal:-D:-D:-D

!

sama bym takim pojezdzila
zdolniache masz

u mnie sie wlasnie rozpadalo na dobre:wściekła/y:

Dowikla, super tort :tak: A fotka w wannie rewelacja :-D

Helenka została w domu :tak: Bo nie chciałam Niki ciągać po dworze :sorry: żeby ją odprowadzic.

Dzieki:-)
Mlode juz ubrane i wysikane do kubkow,wiec ja musze sie ubrac bo biegam w staniku :szok:i mozemy jechac:tak::tak::tak:
U mnie sie tak rozpadalo ze szok:szok:normalnie leje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:

reklama
Witam i ja poniedziałkowo

Hej dziewczyny

U mnie tak jak i u was pogoda w kratke wczoraj juz nie dałam rady zajrzec bo masakra byłam zmeczona , rano wstałam jak połamana ale za to spałam do 9.30:-):-):-)
pózniej wybralam sie do koscioła z mezem i synem ale niestety nie dałam rady wystac i w czasie komuni wyszłam z koscioła i poszłam połozyc sie w aucie :tak::tak::tak:
Obiadek zjedzony a na 17 jedziemy do kina z synem na Disco Robaczki:-):-):-):-)
mam nadzieje ze bajka bedzie fajna :-)

Natali przykre to ze przed samym wyjazdem sie kł,ócicie , własnie te ostetnie chwile razem powinniscie spedzic milo zebys miala co wspominac pod nieobecnosc a nie kłótnie:-:)-:)-:)-(

MH no to zaszalałas z tym duplo fajne zestawiki:tak::tak::tak:

Agula zagladaj do nas czesciej :tak::tak::tak:

Beata super fryzurka no i kolorek faktycznie troche niewyrazny ale napewno sa jasniejsze niz na fotce:tak::tak::tak:ile ty masz ksiazek za soba:szok::szok::szok:

Iwcik i jak film? Ja mam stracha przed wzięciem Martynki do kina żaby kwasu nie narobiła chociaż w sumie to już duża dziewczynka i może kiedyś się odważymy

witam
Egzamin z angielskiego przeżyłam.
Spodziewam się minimum 4 a co będzie to się okaże.:-D:-D:-D:-D
Konik też już przeprowadzony.
Wszystko poszło wg planu.:tak::-):-)
Dziś babka od polskiego powiedziała mi,że na koniec mam 6 ,więc egzamin to tylko formalność.:tak::-D:-D:-DAleż się cieszę.
Podobno pierwsza 6 na koniec roku od ponad 10 lat :szok::szok::szok:;-):-):-)
Nie mam czasu na czytanie .
wybaczcie mi.:zawstydzona/y:
Uciekam robić obiadek ,bo rodzinka zaraz przyjedzie.
Pozdrawiam Was

As gratki dla zdolnej uczennicy

Wpadłam tylko na chwilkę :tak: Przyjechała teściowa, bawi się z dziećmi :tak: Dostały od babci farby do malowania palcami, ale jakoś nie zrobiły furrory :eek: No moze dlatego, że dziewczyny od wczoraj buszują w klockach :-D Helenka robi sobie przerwy tylko na posiłki :szok::-D

J zato coś słabiutka jestem, grdło boli, głowa boli, sił brak :eek:

MH dużo zdrówka i przesyłam Ci wirtualnie trochę siły ode mnie

Czesc dziewczyny ja wpadam jak po zapałki ale mam pytanie do was macie w domu ławeczke do cwiczenia brzuszków bo ja zamiezam kupic ale nie wiem jaką

Ja niestety z urządzeń do cwiczeń mam tylko rowerek, stepper i twister. Kiedyś bratowy miał sobie kupić skośną ale w końcu dał sobie spokój

Witam wieczorkiem
Dzieci juz w wyrkach:tak:Mam nadzieje ze zaraz usna:tak::tak::tak:Ja musze cosik zjesc bo jadlam tylko sniadanie dzisiaj i cos slodkiego:szok::szok::szok:
Jak mlode wstaly w dzien to szybko zjedli obiad i pojechalam z Nimi na te dmuchane i palstikowe zabawki bo powystawiali przy galerii handlowej:tak::tak::tak::tak:Ale tam bylo dzieciakow:szok::szok::szok:Ale mlodzi sie wyszaleli:tak::tak::tak:No i ja przy okazji porobilam zakupki:tak::tak::tak:A ze tesciowa zabrala sie z nami to nie bylo tak zle:tak::tak::tak:
Kupilam sobie wkoncu taki stojacy wieszak na korytarz a tesciowa wziela sobie lawe:tak::tak:
Dominik wybral sobie takie pudlo na zabawki z zygzakiem a dziewczynki takie fajne letnie bluzeczki w h&m i oczywiscie kolejna pare skarpetek hello kitty:tak::tak::tak:
Dobrze ze w sklepie spotkalismy mojego brata bo pomogl nam sie z tym wszytskim zapakowac :tak::tak::tak:

Jak mi sie uda to wkleje jakies fotki bo co chwile mi sie net rozlacza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dowikła to widzę że zakupy udane i przy okazji dzieciaczki się wybawiły. A zdjęcia super

Witamk,

Dowikla, czekamy na fotki :tak:

A ja mam dylemat :eek: prowadzić, Heleke do przedszkola czy nie :confused: może i by się nadawała do dzieci, ale Niki chyrla :no: A musze je wyleczyć do środy, bo inaczej z weekendu nici :eek:

MH ja bym jej jeszcze ze dwa dni nie puszczała bo jest jeszcze osłabiona po chorobie tym bardziej że Niki też chora i możecie wpaśc w pętle chorób

witam poniedziałkowo,pochmurno,stresowo

dol jak stad do krakowa albo dalej:-:)-:)-:)-(mialam wczoraj wieczorem niezla sprzeczke z m,zaczelo sie do glupoty a poszlo daleko...ehhhh...zycie

mala zjadla flaszke i spi
ja dzis wstalam o 6,Paulina juz pojechala na ziolona szkole,wyjechali jakies pol godz temu.pojechalam z sasiadka a mala spala na sczescie caly czas.
na skrzyzowaniu sasiadka nie zauwazyla chlopaka na skuterzez bo zaczelo padac i malo w niego nie walnelysmy,wiec podwojny stres dzisija:-:)-:)-(

mialam sie brac za okna itd ale pogoda do bani i w ogole ic mi sie nie chce:no::no::no::no:
jutro to sie musze gdzies na plotki wybrac bo caly tydzien w domu to mnie szlag trafi.

wczoraj byla prawie caly dzien u mamy bo podsypalpo dyzurze.
przyszla bratwoa z Julcia i bylo fajnie:-)

no i tyle chyba
ide poczytac

Anabubka ja Ci podrzucę łopatkę żebyś szybciutko zasypała ten dół bo jeszcze woda z małopolski nim przepłynie;-):-D. A mężowi po to są żeby się z nimi kłócić;-):-)

Mnie dziś okropnie boli głowa. Chyba od tej wstrętnej pogody.W domu sajgon bo przez ostatnie 4 dni to tylko na wieczór wracaliśmy się przespac a resztę u babci. Niestety moim dzieciom tyle czasu wystarczyło żeby nabałaganić :dry:. Do tego od dziś wracam na dietkę więc mogę zapomnieć o poprawieniu humoru słodyczami.

Dzieki:-)
Mlode juz ubrane i wysikane do kubkow,wiec ja musze sie ubrac bo biegam w staniku :szok:i mozemy jechac:tak::tak::tak:
U mnie sie tak rozpadalo ze szok:szok:normalnie leje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:

Dowikła trzymam kciuki żeby tym razem wyniki były lepsze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry