Witam
Piekna sobota się zapowiada, słonko grzeje mi w plecy, aż się rozgrzałam.
wysypal wszystko na ksiazki polki i zabawki puzzle i wszystko wszystko bylo w takich lapkach i stopkach
no masakra
caly puder mi wysypal
a jaki z siebie dumny
ja patrze i sie pytam i co ten czarus narobil

a on sie smieje i do mnie mowi "syp syp", pytam dlaczego a on "puderkiem" i mi pokazuje

No to Cię młody zalatwił

Zdrówka
Anaconda gratki dla zdolnej Majeczki. Aleś pewnie się wyciągnęła pod sufit, co?
super
Kokusia rób co każą. Oczy sa dla nas tak ważne, trzeba o nie bać. Co do teścia, kuźwa, no współczuję co z anieodpowiedzialny człowiek-jak bym wlasnego ojca widziala!
Iwcik, chyba mnie źle zrozumiałąś, absolutnie nie woziłabym małej bez fotelika, nawet ja jeździmy taxi to pytamy o fotelik, jak nie mam wolnej to zapinam ją na kolanach w pasy.
Justa i Tobie tez tłumaczyć? Idź kobieto do okulisty, bo przyjade, zakleje Ci oczy na kilka dni i zobaczysz czego nie zobaczysz!
Dowikla świetne wiści, kolejny bombel w rodzinei!!!!
malinuś nosz kuźwa, a żeby mu ten wózek na palec spadł i połamał. Dzieci okradać

Zdrówka, kurcze coś nei bardzo zdrowienie wychodzi.
przed chwila dostalam wlasnie legginsy
jak je rozpakowalam to se mysle o matko przeciez ja w nie nie wejde

takie malutkie krociotkie
i juz zla bo mialy byc 3/4 a tu na takie do kolan wygladaja

ale trudno mowie przymierze i sa akurat

wlasnie je juz mam na dupci, widac jestem taka malutka i krociotka

:-):-):-)po prostu zgrabniutka i filigranowa. Powiedz mi jeszcze linka daj, czy cuś, gdzie je kupiłas, skoro takei fajne, plisss
Kerna-dobry braciszek i dobra bratowa

-super. No a prezent na rocznice świetny.
Dowikla za nic nie rozumiem co z tymi wynikami, to w koncu sa dobre, czy nie, bo chyba nie?
No i znw ocos mi zrzarło. Trudn, ja nic nie pamiętam
Słuchajcie, jaka niespodziankę mi mężuś zrobił. Na dzień drukarza od szefowej dostali po 35zł i zadecydował, że nie pojdą te pieniądze na życie, tylko nan ans. Zabrał mnie do maista wepchnął do kilku przmierzalni i tylko ciuchy podawał. Bardzo mio było, no ale ja z tych praktycznych, fakt-butów nie mama, spodnie akich na cieplejsze dni nie mam( np 3/4) kremów dupereli, ale pomyśląłam, ze jak dziś sie wniczym nie zakocham to zrobię sobie okulary. Poprosze mamę, zeby mi dołożyła jakby co i w koncu moze sobie zrobię.
Powiedcie, skąd te dzieci mają tyle siłi energii. Wczoraj wyszłyśmy z mała o 9 z domu, poszłyśmy do miasta, do parku, do banku, póżńiej po rtv z mamą, na Toruńskie do mamay ( wymęczyła dziadka bo na spacer z pieskiem go wyciągnęłą), póxniej do P pod zakłąd,al enie mogła ustac do do parku poszłyśmy, później do miasta, po sklepach, wróciliśmy o 19 a ta jeszcze fikołki , kululu i wariacje. O 21 spac jeszcze sie kłąśc nie chciała

. Ja byłam padnięta juz w polowie dnia

A wieczorem mąż zrobił supr romantiko wieczór jak tlk mała w końcu zasneła na dobre. Dziś kolana mi się zejść nie chcą

No i wstałam o 6-nie wiem po co! Musimy połazic po sklepach jeszcze, bo dziś mamusi urodzinki a wymysliłam jej pikeny zegar ścienny, tylko jeszcze musze go znaleźć, hehe.
No to ide się słońcem na balkonie nacieszyć, hehe-kto wie o co chodzi?