E
etna36
Gość
hihihi...
Co do soków. Kupiłyśmy wczoraj z Etną soki śliwkowe, Pawełek pewnie wsunął cały, a moja kluska nie chce i już. Popiła trochę i już głowę odwraca. Próbowałam nawet dać z butli ale gdzie tam! Nie i nie. A szkoda, bo się męczy z tymi kupami :|

Dzisiaj pierwszy raz dostal duzy sloiczek po 6 miesiacu z ryzem i kawalkami warzyw i wpychal jak szalony i ani razu nie mial odruchu wymiotnego. Bylam w szooku, a ja juz w pogotowi mialam blender wyciagniety, teraz chyba powoli bede sama probowac gotowac jak maly tak ladnie wcina.
tzn ze to nie bylo od jogurtu? dzieki tobie i dziunce pawelek wcina banana tak jak Antek w opakowaniuEtna bananowa była bez reakcji i nawet mu smakowała. Tak mnie podkusiło na te malinowa i teraz mam , ale grunt , ze wiem co nie tak![]()

to bylam ja :-) i dalej zdania nie zmienilam:-)Nie pamiętam która z was pisała, ze od dyni z ziemniakami robi jej się niedobrze - dołączam do tego klubublech..
Ale Ali w miarę smakowała, tylko później trochę ulała.
uwazaj bo kilolek nam ciaze wywrozyla

dynia to chyba przez caly rok jestA ja tak się zastanawiam...gdzie by tu dorwać dynię... ale nie w słoiku, świeżą...

gdzie ty sie uchowalas bez flipsowja to troche ciemna jestem co to sa te flipsy nie bardzo wiem o co chodzi

a ta cukinia i ziemniak to metoda blw czy moze sloiczki???......
U nas hitem nr 1 obok makaronu ryżowego stała się cukinia i ziemniaczki!!! Mała dziś tyle zjadła że omal nie pękła, pierwszy raz nie chciała piersi po jedzeniu, pociągnęła dosłownie dwa razy (pewnie aby się napić) i odwróciła głowę. Karmienie było po 2,5 godzinie![]()