reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mleko, papki i kanapki :)

ja Ci powiem ze moja tesciowa pracuje w duzej firmie produkcyjnej i maja zlecenia np do BIERDRONKI i robia dzemy majonezy itp itd ... i sa zdrowsze bo biedronka np ucina koszty na konserwantach i taki majonez z biedronki ma o wiele mniej konserwantow niz inne ....

Ja właśnie wiem ze duże firmy robią też dla tych mniejszych i wiem ze tną koszty ale nie wiedziałam ze na konserwantach...;d

reklama
Wiecie, kiedyś dużo rzeczy robiono i niby nic nikomu nie jest ;)

Ja wychodzę z założenia że dopóki mała nie pozna smaku soli to po jaką cholerę solić czy słodzić? Cukru jest dość w owocach.

ja Ci powiem ze moja tesciowa pracuje w duzej firmie produkcyjnej i maja zlecenia np do BIERDRONKI i robia dzemy majonezy itp itd ... i sa zdrowsze bo biedronka np ucina koszty na konserwantach i taki majonez z biedronki ma o wiele mniej konserwantow niz inne ....

a co do buraka to zrobilam taka zupke i starłam go w wiórki i było ok

Kasia bo na niektórych logo biedronka,lidl,tesco działa jak na wampira światło- odstrasza...:-D:-Da wiele rzeczy jest identycznych( warto czytac producenta i skład) :-) po co przepłacać

Etna ja kupowalam malemu chrupki kukurydziane i tak na nich pisze ale nie o tej nazwie takich nie spotkalam

Mam pytanie jak gotujecie zupki czy one sa geste tak jak te w sliokach czy troche bardziej wodniste. A buraczki to z czym podajecie z ziemniaczkami czy czym innym. Moglabym prosic o jakis przepis na taka zupke

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry