reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mleko, papki i kanapki :)

reklama
Brukselki to chyba jak kapusta co? To chyba nie bardzo... a ide poszukac w necie ;)

BRUKSELKA - po 10 m-cu

KALAREPA - po 7-m-cu

Aaa i nie powinno się brukselki mieszać z produktami mącznymi bo jest kwasotwórcza - cokolwiek to znaczy :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie wiem o co chodzi bo nie mam jak czytać ale Martolinka dawała banana, a ostatnio nawet w skórce i mały sobie radził :tak: Moja Asia dostawała w plasterkach póki co.

U nas numer, bo wzięłam do Karwii słoiki co by się nie bawić w gotowanie a tu numer bo młoda nie chciała :szok: co ja się namęczyłam, w końcu stanęło na tym że A leciał do sklepu kupić ziemniaki, brokuły i ryż i jej ugotowalam i wcinała sama. Ze słoika zjadła tylko jabłuszko, zupki wyrzucić musiałam:dry:
To mieliscie przeboje, mala zdecydowanie woli blw, a je juz tyle zeby sie tym najeszc? to super!!!, ja mysle ze opiekunka sobie z nia poradzi jak tylko nie odstapi jej na krok ale musisz miec do niej zaufanie.
tu cos znalazlam o kalarepie:
Papka z kalarepką z królikiem po 7 miesiącu - osesek.pl - ciąża, noworodek, niemowlę, wychowanie i rozwój dziecka, rozszerzanie diety

Ona woli sama jeść bez dwoch zdań ale jak ja ugotuje obiad, widelcem pogniotę i dam łyżką to też zje. Tylko te kupne jej nie podchodzą, chyba że deserki. Najada się, najada, widać po kupach ;)

Fajny przepis, tylko skąd tu królika :D

z ciekawosci, czemu kapusty nie mozna jeszcze?

klaudzia, ja daje mrozone brokuly,kalafior,fasolke,szpinak.uwazam,ze zdrowsze niz swieze,bo zamrazane sa w ciagu 2h od chwili zerwania, takie sa tu standardy,dlatego czesto fabryki sa w poblizu pol

reklama
Do góry