xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Co myślicie o kalarepie? Od kiedy można dawać?
teraz wpisalam w google i pokazalo sie cos kolo 8miesiecy ale nie jestem pewna w 100%
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co myślicie o kalarepie? Od kiedy można dawać?
oczywiście.... to tez zawsze trzea uważaćczlowiek potrafi sie udusic kropla wody to i kawalkiem marchewki czy banana moze ;-)
To mieliscie przeboje, mala zdecydowanie woli blw, a je juz tyle zeby sie tym najeszc? to super!!!, ja mysle ze opiekunka sobie z nia poradzi jak tylko nie odstapi jej na krok ale musisz miec do niej zaufanie.Nie wiem o co chodzi bo nie mam jak czytać ale Martolinka dawała banana, a ostatnio nawet w skórce i mały sobie radziłMoja Asia dostawała w plasterkach póki co.
U nas numer, bo wzięłam do Karwii słoiki co by się nie bawić w gotowanie a tu numer bo młoda nie chciałaco ja się namęczyłam, w końcu stanęło na tym że A leciał do sklepu kupić ziemniaki, brokuły i ryż i jej ugotowalam i wcinała sama. Ze słoika zjadła tylko jabłuszko, zupki wyrzucić musiałam
![]()
hahahaBrukselki to chyba jak kapusta co? To chyba nie bardzo... a ide poszukac w necie
BRUKSELKA - po 10 m-cu
Aaa i nie powinno się brukselki mieszać z produktami mącznymi bo jest kwasotwórcza - cokolwiek to znaczy![]()
z ciekawosci, czemu kapusty nie mozna jeszcze?
klaudzia, ja daje mrozone brokuly,kalafior,fasolke,szpinak.uwazam,ze zdrowsze niz swieze,bo zamrazane sa w ciagu 2h od chwili zerwania, takie sa tu standardy,dlatego czesto fabryki sa w poblizu pol