reklama
E
etna36
Gość
dziewczyny rozumiem ze te mrozonki pozniej mrozicie po ugotowaniu czy codziennie nowe robicie??
no i zastanawiam sie czy do mojego obiadku moge np dodac sloiczek z brokulami, bo chcialabym go zuzyc i czy to mozna zagotowac i zamrozic?
no i na sloiczkach jest napisane w skladzie koncentrat pomidorowy, w jakiej on postaci?? jak go dodac do moich obiadkow?
no i zastanawiam sie czy do mojego obiadku moge np dodac sloiczek z brokulami, bo chcialabym go zuzyc i czy to mozna zagotowac i zamrozic?
no i na sloiczkach jest napisane w skladzie koncentrat pomidorowy, w jakiej on postaci?? jak go dodac do moich obiadkow?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ja robie codyiennie nowe
troszeczke w malym garnuszku gotujei to wszystko...
po co zamrazac i ponownie rozmrazac jak na nastepny raz mozna zrobic swierzy obiadek

po co zamrazac i ponownie rozmrazac jak na nastepny raz mozna zrobic swierzy obiadek

E
etna36
Gość
Ja też gotuję codziennie
to sie dowiedzialam :-) dzieki dziewczyny jestescie wielkie :-)ja robie codyiennie nowetroszeczke w malym garnuszku gotujei to wszystko...
po co zamrazac i ponownie rozmrazac jak na nastepny raz mozna zrobic swierzy obiadek![]()
agrafka80
Fanka BB :)
Na takie małe zupki/obiadki fajne są metalowe emaliowane kubeczko-garnuszkitylko mogłyby jakiś gwizdek mieć, bo już dwa zdążyłam spalić
A takie garnki nie są szkodliwe ? bo ja już od lat nie używam emaliowanych tylko ze stali nierdzewnej i dla Ali też szukałam takiego małego garnuszka ze stali...
agrafka80
Fanka BB :)
Wiecie co - włąśnie przeczytałam na stronie Gerbera, ze banany można podawać dzieciom od 10-tego miesiąca.
Tymczasem słoiczki z bananami produkują z etykietką od 4-tego i od 5-tego - ciekawostka co ?
Tymczasem słoiczki z bananami produkują z etykietką od 4-tego i od 5-tego - ciekawostka co ?
reklama
C
Cleo1981
Gość
Wiecie co - włąśnie przeczytałam na stronie Gerbera, ze banany można podawać dzieciom od 10-tego miesiąca.
te banany w słoiczku są ochydne,przynajmniej nie smakowały Igorkowi ,mi też nie

u nas banan króluje już od dawna,mały go uwielbia,często też mieszam z jabłuszkiem mniaam deserek
Podziel się: