Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co myślicie o kalarepie? Od kiedy można dawać?
co do kalarepy nie mam pojęcia a brukselki można??
z ciekawosci, czemu kapusty nie mozna jeszcze?
U nas to wygląda tak:
Ida nie ma na razie zebow (choc ida... ale jakby chcialy a nie mogly), je niemal wszystko (lacznie z kalafiorem, pomidorem, cukinia itd), je rowniez chlebek i maslo. Dostaje wszystko rozgotowane ale nie blenderowane i nie miazdzone - sama sobie memla. Dostaje rowniez nieszczesnego banana (choc ja jej dziele na 3 czesci - wzdluznie, tak jak naturalnie jest on zdolny do podzialu). Oprocz kaszek roznego sortu i rodzaju (ktore uwielbia) dostaje deserki na mleku pelnym, serek homogenizowany, doswiadczalnie jako dopelnienie pokrojona kanapke na paseczki (chlebek z maselkiem - cienko posmarowanym) raczej dla zabawy i zapoznania jej z taka forma jedzenia, i czesciej rozsmarowuje ja po talerzu - ale zawsze. Bezzebnie memle ciasteczka hippa, wafelki ryzowe i flipsy. Je ryby, jajka, warzywa przerozne, owoce - jablka, gruszki, sliwki etc.
Nie dusi sie, nie krztusi sie, nie uczula sie. Brzuch jej nie boli a przynajmniej tego nie widac. Pewnie nie jedna z was stwierdzi ze przesadzam i ze powinna jesc jeszcze papki bo przeciez to dopiero 7 miesiac
pocieszam sie tym ze jeszcze nie raczkuje i nie stoi
tym sposobem in total jestesmy "o czasie"
![]()

dziewczyny rozumiem ze te mrozonki pozniej mrozicie po ugotowaniu czy codziennie nowe robicie??

a sobioe jak gotujesz np zupe jajko razem wrzucasz?Moge ugotowac razem jajko , ziemniaka i brokuły?