reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mleko, papki i kanapki :)

reklama
ja wam powiam, ze nam tez ladnie idzie wprowadzanie nowych pokarmow...do tej pory nic jej nie zaszkodzilo, tylko od zoltka raz miala lekka wysypke na buzce....mala tez je juz duzo warzywek i owocow :-) wiekszosc jej smakuje:-) ja tez nie trzymam sie scisle tabelek i co jakis czas daje cos nowego :-) tez juz nie daje calkiem papkowych rzecz i ciesze sie, ze poki co mala nie raeguje zle na nic:-)

A takie garnki nie są szkodliwe ? bo ja już od lat nie używam emaliowanych tylko ze stali nierdzewnej i dla Ali też szukałam takiego małego garnuszka ze stali...
To ja o tym nie słyszałam żeby gotowanie w emaliowanym miało szkodzić... Może gdyby był stary i z popękaną i odpadającą emalią, ale ja (również na skutek spalenia 2 poprzednich) mam śliczny nowiutki

reklama
Do góry