reklama
katrenki
Fanka BB :)
ja wam powiam, ze nam tez ladnie idzie wprowadzanie nowych pokarmow...do tej pory nic jej nie zaszkodzilo, tylko od zoltka raz miala lekka wysypke na buzce....mala tez je juz duzo warzywek i owocow :-) wiekszosc jej smakuje:-) ja tez nie trzymam sie scisle tabelek i co jakis czas daje cos nowego :-) tez juz nie daje calkiem papkowych rzecz i ciesze sie, ze poki co mala nie raeguje zle na nic:-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
w skorupce nie wrzuciłabym jajka razem z czymś co się daje bezpośrednio....no niee![]()

Kasiiula
mamusia Pawełka :)
a bez skorupki ?? :dw skorupce nie wrzuciłabym jajka razem z czymś co się daje bezpośrednio....![]()
w "koszulce"? ;>a bez skorupki ?? :d
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
no w sumie też nie bo żeby jajko bez skorupki gotować trzeba je wbić na wodę z octem, no a znów brokuły z octem zjeść się nie daa bez skorupki ?? :d

Kasiiula
mamusia Pawełka :)
hahaha to sie dogadaly
D

:
wyjatkowa... warzywa razem mieso samo jajko samo
wyjatkowa... warzywa razem mieso samo jajko samo
To ja o tym nie słyszałam żeby gotowanie w emaliowanym miało szkodzić... Może gdyby był stary i z popękaną i odpadającą emalią, ale ja (również na skutek spalenia 2 poprzednich) mam śliczny nowiutkiA takie garnki nie są szkodliwe ? bo ja już od lat nie używam emaliowanych tylko ze stali nierdzewnej i dla Ali też szukałam takiego małego garnuszka ze stali...
reklama
AniaSm
Fanka BB :)
ja słyszałam że emaliowane zdrowsze od tych ze stali i dlatego dla Kuby mam 2 emaliowane (nówki) a nam gotuje w tych ze stali
Podziel się: