Cześć 
Ja przed ciążą wazyłam 54 kg przy wzroście 167 pod koniec ciązy 81
czyli przytyłam 27 .Teraz po 3,5 miesiąca waże 64 i mam okrone wałki i boczki grube nogi z celuitem ... Nie potrafie wiecej schudnąć , co gorsze miewam codziennie napady głodu jem wszystko co sie nawinie w ogromnych ilościach .Piłam aquaslim ale nic nie pomaga ...Patrze w lustro i lapie doła i jem slodkie na poprawienie hymoru
.Powiedzcie co zrobić ,żeby nie miec tych napadów
Ja przed ciążą wazyłam 54 kg przy wzroście 167 pod koniec ciązy 81
czyli przytyłam 27 .Teraz po 3,5 miesiąca waże 64 i mam okrone wałki i boczki grube nogi z celuitem ... Nie potrafie wiecej schudnąć , co gorsze miewam codziennie napady głodu jem wszystko co sie nawinie w ogromnych ilościach .Piłam aquaslim ale nic nie pomaga ...Patrze w lustro i lapie doła i jem slodkie na poprawienie hymoru
.Powiedzcie co zrobić ,żeby nie miec tych napadów
Co ty na to??? Tylko musimy się umówić od kiedy zaczynamy. Może taka rywalizacja nam pomoże.
Kochana ja nie pamiętam kiedy tyle ważyłam bo nawet w średniej szkole to pamiętam tylko 65kg. Jak się kiedyś odchudzałam to schudłam do 73kg i byłam taka laska że ho ho...
POMÓŻCIE!!!
bo przy moich obecnych 68,nie mam wogóle grubych nóg ani wałków-no jak usiądę to na brzuchu mi się robi wałek,bo jeszcze te kilka kg ,ale tak na stojąco jest ok.tylko,że ja mam dość duży biust i pewnie też swoje waży,a do tego podobno z wiekiem ta waga inaczej się przedstawia,a ja w sierpniu kończę już 35lat
.
,a słodycze dla mnie teraz mogą nie istnieć
Mam 170cm wzrostu i ważę 87kg