reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
W PL szczepia na 2 i 3 miesiace? A potem?
U nas 2, 4, 6, a pozniej juz nie pamietam :-D
No i musze jeszcze na gruzlice go zaszczepic, bo w szpitalu tutaj dostal tylko wit. K. Ale musi byc jakas przerwa miedzy rota. A teraz za miesiac bedzie bral druga dawke.
No i nie polecimy wczesniej, bo przeciez szczepienie nam wypada :dry:

dziewczyny zastanawiam sie .. bo chcialabym od 4 miesiaca zaczac powoli wprowadzac jakies deserki i dania ze sloiczka. Tylko karmie piersia. Powiedzcie kiedy to robic? pomiedzy karmieniami podaje picie, wode albo herbatke. No i nie zabardzo wiem, kiedy podawac dania.

rano mleczko potem tez, na obiadek na poczatek lyzeczka i potym mleko itd itd...potem zastpaisz popoludniowe mleko obiadkiem
boze co za upał!!!!
mlody dzis spokojny
uffff
dziewczyny co podaja Bebiko napiszcie jak z kupkami bo kupiłam na sprobe dla małego chce zobaczyc czy bedzie mu lepiej z tymi kupami...ja nie wiem 80% karmie cycem i jeszcze ma problem co bedzie jak bedzie total butla
pocieczcie mnie ze te problemy mina bo ja od 3 tyg od 5 mam jazde z jego brzusiem

A my wlasnie z wazenia wrocilismy, maly w miesiac przybral ponad kilo, wazy teraz 7,3 kg!!!!Ja nie wiem co ja mam w tym mleku...
A u nas szczepienia w 2,3,4,a potem w 12 miesiacu.

a moj nic nie pije:-:)-:)-:)-(

jak tylko widzi butle to drze japke o cyca i tak w kolko non stop cyc wykonczy mnie

bez znaczenia jej zawartosc i bez roznicy smoczek:-(

reklama
Marciaa nasze brzuszkowe problemy skończyły się w 3 miesiącu. Teraz czasami Szymek też ma problemy z kupką, ale nie męczy go to tak jak wcześniej. Jeszcze trochę wytrzymaj, wkrótce będzie lepiej:tak:

Do góry