reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wszystko dla maleństwa

Bodzinka to bardzo tanio jak za wózek.
Ja mam wiele rzeczy po swojej siostrze. Tak jak patrzyłam to muszę dokupić : wózek, materacyk, butelki ,podstawowe ubranka, itd... (gdzieś jest już lista).W każdym razie w 300 zeta powinnam się wyrobić.
Podpowiedzcie mi z kwestią KOMBINEZONIKU na zimę. Czy lepiej kupić większy tak ,żeby pasowało dla dziecka do końca zimy i jaki średnio koszt jest takiego kombinezoniku z zakrytymi nóżkami,żeby bucików nie było trzeba ???

Ostatnia edycja:
reklama
Elena nie pomoge Ci....JA mam szystkie kombinezoniki po Lolku , ale fajnie, że mi się dzieci porami roku pokrywają i nakupowała mi je moja Mami. Ale pamietam, że jeden kupiła na wyprzedaży w realu za 15 zeta.

Ja też wszystko będę kupowała od początku ale powiem szczerze że chyba bardziej mnie to przeraża niż rajcuje bo poprostu nie wiem co mam kupować. to moja pierwsza dzidzia i jestem zielona jak szczypior na wiosne.....czytam czytam i momentami zdaje mi się że jeszcze głupsza jestem

Ja mam wiele rzeczy po swojej siostrze. Tak jak patrzyłam to muszę dokupić : wózek, materacyk, butelki ,podstawowe ubranka, itd... (gdzieś jest już lista).W każdym razie w 300 zeta powinnam się wyrobić.
Podpowiedzcie mi z kwestią KOMBINEZONIKU na zimę. Czy lepiej kupić większy tak ,żeby pasowało dla dziecka do końca zimy i jaki średnio koszt jest takiego kombinezoniku z zakrytymi nóżkami,żeby bucików nie było trzeba ???
wózek, materacyk, butelki i ciuszki za 300 zł?? na moje niemożliwe :(
co do kombinezonu - po pierwsze zależy gdzie chcesz kupić. Najfajniejsze są rozpinane wzdłuż brzuszka i jednej nogawki - najłatwiej się zakłada maluszkowi. Buciki i rękawiczki są dopinane do rękawków i nogawek. No i na moje musi być kapturek. Coccodrillo ma raczej droższe, ale ma super ciuszki i bardzo ładne. (na moje to około 80 zł min, chyba że znajdziesz gdzieś z ubiegłorocznej kolekcji, to może być taniej).

Całe szczęście, że my nie będziemy mieć tylu wydatków:szok:. Wszystko mam po synku odłożone. Do kupienia mamy tylko kosmetyki dla dzidzi. Jedyny poważniejszy zakup to fotelik-nosidełko. Poprzednio mieliśmy od szwagierki pożyczony. Może poproszę, żeby rodzinka podarowała mi na prezent urodzinowy w październiku...:tak::-D

Całe szczęście, że my nie będziemy mieć tylu wydatków:szok:. Wszystko mam po synku odłożone. Do kupienia mamy tylko kosmetyki dla dzidzi. Jedyny poważniejszy zakup to fotelik-nosidełko. Poprzednio mieliśmy od szwagierki pożyczony. Może poproszę, żeby rodzinka podarowała mi na prezent urodzinowy w październiku...:tak::-D

Byłoby mniej jakby nie wózek...Ale poniewaz nie mieliśmy go gdzie trzymać to trzeba sie go było pozbyć...Pieluchy tetrowe zużyłam do mycia okien hahahahaaa...

reklama
800 zł?? Ja myślę, że wszystko nas będzie kosztować ok 2500 zł, może więcej. sam fotelik samochodowy 600 zł, wózek 1200 zł. a gdzie reszta...

Do góry