reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kwietniówki 2010!!!

dzieki dziewczyny za info o tych wazeniach. czyli nie jestem przewrazliwiona, choc mieszcze sie wsrod tych co biegaja czesto :-D;-)

Pola zrobila kupe.. pierwsza od srody. Rety, ale radosc w domu :-D:-D Smrodek na caly dom, ilosc powalajaca, ale az jej ulzylo. Teraz dossala sie do cycka i uzupelnia braki.

reklama
13 a komary was w tych Łazienkach nie zjadły? My byliśmy w Skaryszewskim i koszmar jakiś, opędzić się nie można. Na moich śmieciach jakoś spokojniej, trzeba się ograniczyć do osiedlowego parku

My ważymy raz w tygodniu, tak z ciekawości

Z leżeniem na brzuszku u nas na bakier, Zosia szybko się wkurza, dźwiganie główki najlepiej jej idzie jak się już wnerwi.

Dziś skarbek mój pobił rekord spania w nocy - od 20 do 4.30:szok:, obudziłam się cała zalana. Śpioszek mój kochany daje się mamusi wyspać:-)

Zaraz Anglia - USA. Tutaj istne szalenstwo - co drugi dom ma flagi wywieszone, auta z chorogiewkami. W sklepach to juz wogole mania, od kubkow, flag, butow, koszulek, spodenek, skarpetek, czapetk po akcesoria dla maluszkow - smoczki, butelki, sliniaczki z emblematami England 2010 South Africa.
Nawet nie wyobrazam sobie co by bylo gdyby Anglia weszla do finalu...
Ł pracuje w firmie, ktora swoje aprzety sprzedaje m.in na ebay`u. W ciagu ostatnich 2 tygodni o 400 % wzrosla sprzedaz przenosnych minitelewizorkow. Angole to naprtawde maja hopla na punkcie pilki....

Pozatym dosyc udany dzien. Bardziej dla Ł niz mnie - ze sklepu wyszedl obladowany 2 torbami z ciuchami. A ja dla siebie znalazlam raptem 1 spodnie, wszystko inne jakos mnie nie krecilo.

13x13 jak to kapiesz na brzuszku...nie potrafie sobie tego jakos wyobrazic...

Normalnie:-) dziś nie zrobiłam zdjęć ale Ona tylko na brzuchu w wanience nie krzyczy:eek: czyli kładę Alicję na brzuszku na dnie wanienki -Ona przez cały ten czas sama trzyma główkę w górze:tak: ja tylko trzymam rękę a właściwie kawałek ręki (nie wiem jak to opisać) pod jej bródką żeby jak będzie ją opuszczała -nie napiła się wody (ale jeszcze sie nie zdarzyło) no i wolna ręką myję:tak:

Padła... cały dzień przez ten upał nie mogła zasnąć i po kąpieli padła...
darła się wniebogłosy po 20 (chciałam poczekać na S z kąpaniem bo był na shoppingu:-D ale przez ten krzyk zrezygnowałam) myślałam już nawet ze to brzuch ale mięciutki i żadnych objawów nie miała... nakarmiłam włożyłam do łóżeczka i 20 sekund później odpłynęła... czyli to nie truskawki, lody czekoladowe, bita śmietana, gofry, ciasta, por, podsmażone na maśle kromeczki itp... ufff

uciekam bo cała się kleję -to powietrze jest okropne

13 a komary was w tych Łazienkach nie zjadły? My byliśmy w Skaryszewskim i koszmar jakiś, opędzić się nie można. Na moich śmieciach jakoś spokojniej, trzeba się ograniczyć do osiedlowego parku

komarów od za*** rąbania hehehe
ale mamuśka zaopatrzyła się w specyfiki anty-robakowe i najważniejsze że Alicja (tfu tfu tfu) bez obrażeń:)

reklama
Zaraz Anglia - USA. Tutaj istne szalenstwo - co drugi dom ma flagi wywieszone, auta z chorogiewkami. W sklepach to juz wogole mania, od kubkow, flag, butow, koszulek, spodenek, skarpetek, czapetk po akcesoria dla maluszkow - smoczki, butelki, sliniaczki z emblematami England 2010 South Africa.
Nawet nie wyobrazam sobie co by bylo gdyby Anglia weszla do finalu...
Ł pracuje w firmie, ktora swoje aprzety sprzedaje m.in na ebay`u. W ciagu ostatnich 2 tygodni o 400 % wzrosla sprzedaz przenosnych minitelewizorkow. Angole to naprtawde maja hopla na punkcie pilki....
.
u nas dokladnie to samo... nawet na naszej ulicy sasiedzi powariowali z tymi flagami... zaraz wyjde przed dom i przywiesze polska flage:-) a co:-D

Do góry