reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Hej Laleczki :-)

Internet jest, ale coś się z kompem stało i go nie widzi :wściekła/y: gg i skype nie działa, za to avast tak:eek: teraz jestem u dziadków i tu dorwałam kompa. Myślę że do końca przyszłego tygodnia będzie ok.

Joasia już raczkuje - śmiesznie, wstaje do góry na rączkach i kolankach po czym odpycha się prawą nogą:eek::-) jest wszędzie, nawet potrafi zeskrobać sobie trochę farby z framugi drzwi i próbować zjeść:-D Ostatnio odkryła łazienkę i ciągle mi tam ucieka. Ach siedem światów. Wgram filmiki jak tylko komp naprawią.

Julia miała chore ząbki, na szczęście ropa schodzi, zaczęła jeść, pewnie antybiotyk działa, ale co się nacierpiała to jej. A dentystka na początku wkręcała że to szóstka wychodzi:dry:

Pozdrawiam Was i tttttttttęęęęęęęęęęssssssssssssskkkkkkkkkkkknnnnnnnnniiiiiiiiięęęęęęęęęęę:cool2:
biedna Julka -dużo zdrówka dla niej :)
chciałabym zobaczyć Asie jak raczkuje ;)

reklama
Korzystajac z neta u kolezanki u ktorej na grillu jestem musialam tu wejsc :D Asia szaleje na podlodze, o matko wlasnie dorwala czyjes buty :O
U nas tez juz basenik poszedl w ruch, dziewczyny szalaly, Asia co chwile wyskakiwala z basenu i szukala w ziemii robakow ;)
Pozdrawiam, buziaczki :)

a skad ona wie co to robak???????????
moj synek dzisiaj marudzi, spal pol godzinki po 1o, potem 10 min o 13 i chyba chce mnie dzisiaj wykonczyc, skad on ma tyle energii

hej laseczki:-)
dziunka tak mys;lalam, ze masz problem z netem bo co innego powstrzymalo by cie od kontaktu z nami:confused::-D
zdrowia dla Julci...biedulka :blink:
no gratulacje dla Joasi :-)
My dzis rano pojechalysmy zawiesc d na bierzmowanie, w drodze powrotbej wstapilysmy na car boot, po 13 mala zjadla mleczko i spalysmy razem az do teraz:shocked2::-D
ide robic obiad.....;-)

u nas cały dzien marudny .... z rana pojechalismy do parku na spacer i na targi budowlane bo byly w centrum pozniej do tesciów na obiad i do rodzinki w odwiedziny. Maja tez synka Pawełka o miesiac straszy niz nasz :) śmieszek jeden choc nie raczkuje to na głowie chce stawac :D:D no i teraz w domku jestesmy .... a dzien marudny bo Pawełkowi druga jedynka wychodzi no i dwójki juz przebiły sie prawie ;/ wiec na dniach bedziemy mieli juz 5 zębów :o :( biedulka mam nadzieje ze w nocy bedzie lepiej ... yh

edit wyszła druga jedynka :) bihihi mamy 3 Zębale :) czekamy na dwójki :)

Ostatnia edycja:
...targi budowlane bo byly w centrum
.... a dzien marudny bo Pawełkowi druga jedynka wychodzi no i dwójki juz przebiły sie prawie ;/ wiec na dniach bedziemy mieli juz 5 zębów :o :( biedulka mam nadzieje ze w nocy bedzie lepiej ... yh

edit wyszła druga jedynka :) bihihi mamy 3 Zębale :) czekamy na dwójki :)

hmmm zyżby jakaś budowa się u was szykowała??:-):-)

GRATULUJEMY TYLU ZĄBKÓW my nadal szczerbaci:tak::tak:

u nas dzisiaj ciepło..
wyspały smy się z małą bo spałyśmy do 10.30:szok::zawstydzona/y::-D
chyba też była zmęczona:-p

a dziś jedziemy po huśtawkę i albo basen z piaskownicą albo zjeżdżalnie... zadecydujemy w sklepie:tak:
a później oczywiście zajmiemy się urządzaniem tarasiku pod moją córeczkę:-D

o ja cie do 10.30 marzenie ... :-):-)
pochwal się swoim placem zabaw :-)

u nas mała zajęłaby może 80% miewszkania, ale skutecznie odkładamy wszystko na miejsce, ma swój pokuj tam są ciuchy, a jak coś zostawię na dole to D zawsze odkłada na miejsce nawet jeśli miałoby to być 10 razy dziennie:-D
no a w kuchni ma swoją całą szafkę i jak coś potrzebuję to znajdę tam bo oczywiście jak sobie położę pod ręką(czyt szafka, półka, ława) to D i tak odnosi na miejsce:-D:-D:-D

kurcze fajnie masz z tym swoim D :tak::tak:

Hej Laleczki :-)

Internet jest, ale coś się z kompem stało i go nie widzi :wściekła/y: gg i skype nie działa, za to avast tak:eek: teraz jestem u dziadków i tu dorwałam kompa. Myślę że do końca przyszłego tygodnia będzie ok.

Joasia już raczkuje - śmiesznie, wstaje do góry na rączkach i kolankach po czym odpycha się prawą nogą:eek::-) jest wszędzie, nawet potrafi zeskrobać sobie trochę farby z framugi drzwi i próbować zjeść:-D Ostatnio odkryła łazienkę i ciągle mi tam ucieka. Ach siedem światów. Wgram filmiki jak tylko komp naprawią.

Julia miała chore ząbki, na szczęście ropa schodzi, zaczęła jeść, pewnie antybiotyk działa, ale co się nacierpiała to jej. A dentystka na początku wkręcała że to szóstka wychodzi:dry:

Pozdrawiam Was i tttttttttęęęęęęęęęęssssssssssssskkkkkkkkkkkknnnnnnnnniiiiiiiiięęęęęęęęęęę:cool2:

no to szybciutko musisz naprawić tego kompa:tak::tak:i do nas wracać
zdrówka dla Julki biedula ale ją to musiało boleć:-:)-(

reklama
Do góry