K
Kinga85
Gość
to rzeczywiście dopieroa no tak ja zaczynam od lipca no pod koniec czerwca 20@ ma przyjsc piekna,,ja juz sie staram 4 miesiac a ty?
My z mężem walczymy o potomstwo już 18 cykl teraz mija...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to rzeczywiście dopieroa no tak ja zaczynam od lipca no pod koniec czerwca 20@ ma przyjsc piekna,,ja juz sie staram 4 miesiac a ty?
to rzeczywiście dopiero![]()
My z mężem walczymy o potomstwo już 18 cykl teraz mija...![]()
;-)Witam porannie Babolki
dziś okropna pogoda szaro, buro i zanosi się na deszczwczoraj cały dzień przeleżałam z R w łóżeczku
nawet obiad sobie zamówiliśmy do domciu
potwornie bolała mnie głowa :-(dziś już znacznie lepiej
wstawać śpiochy![]()
Witaj Tośka ;-) jak tam Twoja alergia![]()
już się przyzwycziłam do kataru ;p a zatoki mnie bolą troche a tak poza tym to okiodliczam do urlopu jeszcze 3 tygodnie
a jak twoje samopoczucie ??
Jakoś powoli leci do przodu ;-) najgorsze są te zmiany ciśnienia :-( nigdy nie bolała mnie głowa na zmianę pogodya teraz owszem
wczoraj to cały dzień spędziłam w łóżku
![]()
Wow fajnie masz z tym urlopema gdzie się wybieracie
Ja jak na razie cały czas mam urloptylko mój R jeszcze nic nie zaplanował bo być może w sierpniu będzie jechał na dozór saperski na 2 tygodnie i dlatego jeszcze nic nie zaplanowaliśmy :-(
My jedziemy na działke na 2 tygdoniecisza spokoj brak zasiegu
![]()
a ty babolku gdzie sie podziewałaś hę ????Romantyczna wyprawa we dwoje ;-):-)
ja sobie w tym roku też marzyłam o takim domku nad jeziorkiemcisza spokój, las i grill
na razie to jeszcze nic nie wiem może się moje marzenie spełni![]()