reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Witam porannie. Co tam u was? Ja ostatnio ciagle mysle o dzidzi. Myślimy czy nie przyspieszyc staranek. Ja chcialabym być marcowka / kwietniowka 2012. Ale mnie sie chce juz... W ten weekend mam szkole i ciezkie zaliczenie. Mozecie trzymać kciuki.

Ostatnio po tych maksymalnie ciepłych dniach ciągle marznę jak się zrobiło chłodniej. Normalnie ubieram się na cebulke...

KrólowaFal jak myślisz o zajściu w ciążę szybciej niż macie planowane to radziłabym na początek nie czekać z odstawieniem tabletek tylko teraz już bym je odstawiła ,odczekała jakiś czas nie koniecznie 3 miesiące możesz dłużej i zacząć staranka:)

Pozdrawiam i życzę wam miłego dnia:)
U mnie jest super!!!

Witam wszystkie nowe staraczki już niedługo zrobi się tu na całkiem tłoczno ale cóż czas leci.... :-)

agnieszka.kk ja bym bardzo chciała już odstawić tabsy ale ja je brałam głownie z powodu moich zwariowanych okresów. Normalnie 3 dni wyrwane z życiorysu nie rzadko na pogotowiu. Dlatego będę chciała odstawić jak najpóźniej. Poza tym mój mąż w grudniu będzie miał przetarg który przesadzi czy jego firma będzie miała prace i pewne zarobki na 4 lata czy trzeba będzie kombinować. Dlatego czekamy.

Kobiety idziecie jak burza nie mogę nadążyć za wami ale staram się jak mogę :) my podobnie z jednej strony już byśmy chcieli mieć przy sobie dzidzie ale z drugiej strony chciałabym znaleźć inną prace i mieć dłuższą umowę ale daje sobie czas do marca przyszłego roku na znalezienie pracy a jak nie to i tak maleństwo będzie jakoś sobie damy radę
pozdrawiam was wszystkie :-)

p.s. KrolowaFal widzę że ślubowałyśmy w tym samym dniu i mamy podobny czas do rozpoczęcia staranek o dzidzie

Ostatnia edycja:
Paulina faktycznie :-) A wy kiedy planujecie rozpocząć starania?

Ale mam dzisiaj zwariowany dzień! Już po 11 a ja nie wiem kiedy to zleciało. Musze coś zjeść bo burczy mi w brzuchu.

Co do dzidzi to ja od dawna o niej marze. Starania planowo zaczynamy ok 1 czerwca (wszystko zależy jak wtedy będę miała okres). Przez to ze mam małych siostrzeńców to polowe wyprawki mam już wybrane (cześć z rzeczy po siostrzeńcach a cześć wiem co kupić). Opinie o wózkach tez mam (siostra miała 3 rodzaje) i tylko dzidzi mi do tego wszystkiego brakuje.

Pocieszające jest ze plamienia mi się uspokoiły i poziom hormonów tez. Biedny ten mój mężuś ze mną. No ale już będzie tylko lepiej.

reklama
Do góry